Alles wat Sabrina Carpenter heeft gedaan sinds het drama van Olivia Rodrigo

Inhoudsopgave:

Alles wat Sabrina Carpenter heeft gedaan sinds het drama van Olivia Rodrigo
Alles wat Sabrina Carpenter heeft gedaan sinds het drama van Olivia Rodrigo
Anonim

Olivia Rodrigo bracht op 8 januari 2021 haar debuutsingle 'rijbewijs' uit, en veel mensen stelden veel vragen. Het gerucht ging dat Rodrigo een date had met haar High School Musical: The Musical: The Series-ster, Joshua Bassett. Maar nadat hun relatie eindigde, zou hij verder zijn gegaan met zanger en voormalige Disney-ster, Sabrina Carpenter. Het nummer kwam zes maanden na Bassett's "Anyone Else", dat naar verluidt over Rodrigo ging.

De geruchten werden alleen maar aangewakkerd toen het nummer de tekst had: "En je bent waarschijnlijk met die blonde meid, die me altijd aan het twijfelen bracht. Ze is zoveel ouder dan ik. Ze is alles waar ik onzeker over ben." Fans wezen erop dat ze de originele tekst van brunette in blond veranderde, nadat ze aanvankelijk een clip van het nummer op TikTok had geplaatst. Carpenter is drie jaar ouder dan Rodrigo.

Sindsdien heeft de wereld de drie tegen elkaar opgezet en partij gekozen in de vermeende liefdesdriehoek, maar de drie hebben de geruchten over het lied nooit bevestigd of ontkend. Dit is alles wat Sabrina Carpenter heeft gedaan sinds het Olivia Rodrigo-drama.

10 Uitgebracht Clapback-nummer, 'Skin'

Op 21 januari bracht Sabrina Carpenter "Skin" uit, een nummer dat op Olivia Rodrigo een klap leek te zijn. De tekst leek over Rodrigo te gaan, toen ze het nummer opende met: "Misschien hadden we vrienden kunnen zijn; Als ik je in een ander leven heb ontmoet; Misschien kunnen we dan doen alsof; Er is geen zwaartekracht in de woorden die we schrijven; Misschien ben jij meende het niet; misschien was blond het enige rijm." "Skin" kwam binnen op nummer 48 in de Billboard Hot 100, waarmee ze haar eerste Hot 100-inzending markeerde.

9 Sabrina Carpenter ondertekend met Island Records

"Skin" was het eerste nummer dat Carpenter uitbracht onder Island Records, nadat het sinds 2014 onder Hollywood Records stond. Hollywood Records is het label waar de meeste Disney Channel-sterren een contract hebben getekend. Island Records is een divisie van Universal Music Group.

Carpenter zei in een verklaring: "Ik ben zo opgewonden om lid te worden van de Island Records-familie, Darcus en het team begrepen mijn visie echt vanaf het moment dat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ze hebben me net gekregen en zijn super ondersteunend geweest. Het is de perfecte plek voor mij om het volgende hoofdstuk van mijn muziekcarrière en evolutie als artiest te beginnen. Ik kan niet wachten tot iedereen hoort waar we dit jaar aan werken!"

8 Opgevoerd in 'The Late Late Show With James Corden'

Na het uitbrengen van de videoclip voor "Skin", ging ze naar The Late Late Show With James Corden om het nummer uit te voeren. Het was het tv-debuut van het nummer. In een later interview met Corden sprak Carpenter over de betekenis en vermeende geruchten achter het nummer. "Mensen zullen altijd een verhaal van iets maken, weet je, en ik denk dat dit een heel interessant lied was voor mensen om het verkeerd te interpreteren en er iets van te maken dat het eigenlijk niet had moeten zijn," zei ze. zei.

7 sierde de cover van 'InStyle Mexico'

In april verscheen de ster Girl Meets World op de cover van InStyle Mexico. Ze zag er absoluut schitterend uit. Hoewel het artikel niet online te vinden is, zijn er een paar video's uitgebracht met haar verbluffende fotoshoot en snelle vragen. Ze stelden haar een heleboel willekeurige vragen, van wat haar favoriete emoji was tot haar favoriete fastfood tot de beste foto op haar telefoon, waarop ze antwoordde met "een foto van haar en Daniel Radcliffe samen op een filmset."

6 Sabrina trad op tijdens de GLAAD Awards

De 32e jaarlijkse G LAAD Awards werden in april gestreamd op het YouTube-kanaal van GLAAD en gingen later in première op Hulu. Carpenter droeg een prachtige groene jurk en voerde opnieuw 'Skin' uit. Ze stond voor een groot scherm met een montage van video's van transjongeren, "die een krachtige boodschap van liefde en acceptatie van de transgemeenschap afzond", aldus de website van de organisatie. De ceremonie was te zien tot eind juni, waarmee de Pride Month eindigde.

5 vierde haar 22e verjaardag

Sabrina Carpenter vierde haar verjaardag op 11 mei met prachtige foto's op social media. Ze ondertitelde foto's op Instagram met het bijschrift "22 is de leeftijd die ik nu ga hebben." Op Twitter liet Carpenter haar gekke kant zien door foto's van haar te plaatsen met een hoofdband met de tekst "verjaardag b" en het bijschrift "ik laat graag hints vallen dat het mijn verjaardag is." Veel fans en media maakten van haar verjaardag een trending topic op Twitter, ze stuurden allemaal warme wensen.

4 Sabrina Carpenter landde op 'Forbes' 30 Under 30

Carpenter was te zien in de Forbes 30 Under 30 Issue, waar ze sprak over haar zeer korte run in Mean Girls on Broadway. Toen, tijdens de pandemie, lanceerde ze At Last Productions, een productiebedrijf dat ze in oktober oprichtte. Haar eerste project onder dat bedrijf zal haar in de hoofdrol hebben en uitvoerend een kijk op Alice In Wonderland produceren. Ze besteedt ook tijd aan het opnemen van haar vijfde album en mikt op een EGOT. De Forbes Under 30 Summit vindt plaats in oktober, met Carpenter en de rest van de klas van 2021.

3 Pronk met Magazine

In juni verscheen Sabrina Carpenter als de coverster van Flaunt Magazine. Ze werd geïnterviewd via Zoom, terwijl ze aan het filmen was voor haar aankomende thriller-komediefilm Emergency. De foto's in het nummer zijn buiten gemaakt en hebben de titel 'In the Garden', wat heel goed past bij het thema van Alice, dat momenteel in pre-productie is.

Ze dacht ook na over het maken van nieuwe muziek in quarantaine, haar 21e verjaardag in lockdown en de groei in het afgelopen jaar. Over haar groei antwoordde ze: "Ik heb het gevoel dat ik veel van wie ik momenteel ben, vooral het laatste jaar, heb ontgrendeld. Ik heb het gevoel dat de jaren 20 in mijn ogen zo'n opwindende tijd zijn, omdat ik klaar om zoveel mogelijk te voelen, en of dat nu goed of slecht is, het is allemaal nuttig."

2 geplaagd nieuw nummer, 'Skinny Dipping'

Een nieuw platenlabel betekent een heleboel nieuwe muziek, en Carpenter heeft veel clips van ideeën voor liedjes die ze had op haar Instagram geplaatst. Op 23 augustus plaatste de 22-jarige echter een haspel voor een aankomend nummer genaamd 'Skinny Dipping'. In de clip zit ze op een dak met een jukebox in haar hand terwijl een fragment van het nummer wordt afgespeeld. Fans kwamen achter de titel van het nummer toen ze een nieuwsbrief naar geabonneerde fans stuurde, waarbij ze bepaalde letters met hoofdletters schreef. "Skinny Dipping" wordt het vervolg op "Skin". Er is nog geen releasedatum aangekondigd.

1 Ondersteund iHeartBackToSchool

Na het jaar dat studenten en docenten hadden, hopen veel mensen dat dit beter zal zijn. Sabrina Carpenter werkt samen met iHeartRadio en donateurs kiezen voor iHeartBackToSchool.

De campagne helpt leraren en studenten van openbare scholen de essentiële benodigdheden te krijgen die ze nodig hebben voor het komende schooljaar. Ze moedigde haar volgers aan om spullen en geld te doneren aan de leraren die bij de campagne betrokken waren.

Aanbevolen: