Wat de 'American Pie'-cast heeft gedaan sinds 'American Reunion' uitkwam in 2012

Inhoudsopgave:

Wat de 'American Pie'-cast heeft gedaan sinds 'American Reunion' uitkwam in 2012
Wat de 'American Pie'-cast heeft gedaan sinds 'American Reunion' uitkwam in 2012
Anonim

De coming-of-age-komedie American Pie ging in première in 1999 en werd meteen een enorme hit. De film was zo succesvol dat het resulteerde in een franchise en de meest recente aflevering ervan, American Reunion, ging in première in 2012.

Vandaag bekijken we wat de cast heeft gedaan sinds de vierde aflevering. Van trouwen en kinderen krijgen tot staren in populaire Netflix-shows - blijf scrollen om te zien wat Jason Biggs, Alyson Hannigan en co. doen sinds 2012!

10 Jason Biggs

De aftrap is Jason Biggs die Jim Levinstein speelt in de franchise. Sinds 2012 speelde Biggs in films als Amateur Night, Who We Are Now en Dear Dictator. Als het om televisie gaat, verscheen die acteur in shows als Orange Is the New Black, Teenage Mutant Ninja Turtles en Cherries Wild. Wat het privéleven van Jason Biggs betreft, werd de acteur vader omdat hij en zijn vrouw, actrice Jenny Mollen, twee zonen hebben - één geboren in 2014 en één geboren in 2017. Momenteel wordt geschat dat Jason Biggs een nettowaarde van $ 20 miljoen heeft..

9 Alyson Hannigan

De volgende op de lijst is Alyson Hannigan die Michelle Flaherty speelt in de American Pie-franchise. Na American Reunion verscheen Hannigan in films als You Might Be the Killer en Flora & Ulysses, maar ook in shows als Fancy Nancy, Penn & Teller: Fool Us en de laatste drie seizoenen van How I Met Your Mother. Momenteel wordt de actrice geschat op een vermogen van $ 40 miljoen.

8 Chris Klein

Laten we verder gaan met Chris Klein die Chris "Oz" Ostreicher speelde in de populaire comedy-franchise. Nadat American Reunion uitkwam, verscheen Klein in films als Game of Aces, The Competition en Authors Anonymous.

Daarnaast speelde de acteur ook in shows als Sweet Magnolias, The Flash en Wilfred. In 2015 trouwde Chris Klein met reisbureau Laina Rose Thyfault en samen hebben ze twee kinderen - een zoon geboren in 2016 en een dochter geboren in 2018. Momenteel wordt geschat dat de acteur een vermogen heeft van $ 3 miljoen.

7 Thomas Ian Nicholas

Thomas Ian Nicholas, die Kevin Myers speelde in de franchise, is de volgende op de lijst van vandaag. Na American Reunion verscheen de acteur in de show Red Band Society en in films als Bilal, Living Among Us en Zeroville. In 2016 werd Thomas Ian Nicholas voor de tweede keer vader - hij en zijn vrouw Colette Marino hadden al een kind dat in 2011 werd geboren. Momenteel heeft de acteur naar schatting een vermogen van $ 3 miljoen.

6 Seann William Scott

De volgende op de lijst is Seann William Scott die Steve Stifler speelt in de American Pie-franchise. Na 2012 was Scott te zien in films als Just Before I Go, Goon: Last of the Enforcers en Bloodline, maar ook in shows als Welcome to Flatch en Lethal Weapon. Als het gaat om het privéleven van de acteur, trouwde hij in 2019 met interieurontwerper Olivia Korenberg. Momenteel wordt geschat dat Seann William Scott een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft.

5 Tara Reid

Laten we verder gaan met Tara Reid die Vicky speelt in de populaire comedy-franchise. Na American Reunion speelde Reid in films als Andy the Talking Hedgehog, Ouija House en The Hungover Games. Naast deze films verscheen Tara Reid ook in shows als The Boys, Marriage Boot Camp: Reality Stars en Tosh.0. Tussen 2013 en 2014 had Reid een relatie met de Israëlische muzikant Erez Eisen. Momenteel heeft de actrice naar schatting een nettowaarde van $ 2 miljoen.

4 Mena Suvari

Mena Suvari, die Heather speelt in de American Pie-franchise, is de volgende. Sinds 2012 is de actrice te zien in films als Don't Blink, What Lies Below en The Murder of Nicole Brown Simpson, evenals in shows als American Woman, South of Hell en Chicago Fire.

In 2018 trouwde Suvari met decorontwerper Michael Hope en dit jaar verwelkomden de twee hun eerste kind samen. Momenteel wordt geschat dat Mena Suvari een nettowaarde van $ 7 miljoen heeft.

3 Eddie Kaye Thomas

De volgende op de lijst is Eddie Kaye Thomas die Finch speelt in de comedy-franchise. Na American Reunion was Thomas te zien in shows als Scorpion en Things You Shouldn't Say Past Midnight - en in films als Shattered Memories en Alex & the List. Momenteel wordt geschat dat Eddie Kaye Thomas een vermogen heeft van $ 7 miljoen.

2 Natasha Lyonne

Laten we verder gaan met Natasha Lyonne die Jessica speelt in de populaire franchise. Na 2012 speelde Lyonne in shows als Orange Is the New Black en Russian Doll en verscheen ze ook in films als Antibirth, Yoga Hosers en Ad Astra. In 2014 begon de actrice te daten met Saturday Night Live-alumnus Fred Armisen. Momenteel heeft Natasha Lyonne naar schatting een vermogen van $ 5 miljoen.

1 Jennifer Coolidge

En tot slot, de lijst wordt afgesloten met Jennifer Coolidge die Stifler's Mom speelt in de American Pie-franchise. Na American Reunion verscheen Coolidge in films als Promising Young Woman, Like a Boss en Swan Song. Naast films speelde de actrice ook in een aantal shows - de meest opvallende waren The Fungies! en De Witte Lotus. Momenteel heeft de actrice naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen.

Aanbevolen: