Fans reageren op Kendall Jenner die wordt aangeklaagd voor bijna $ 2 miljoen

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Kendall Jenner die wordt aangeklaagd voor bijna $ 2 miljoen
Fans reageren op Kendall Jenner die wordt aangeklaagd voor bijna $ 2 miljoen
Anonim

Het Europese merk Liu Jo heeft maandag in New York City gerechtelijke documenten ingediend tegen Jenner, die werd gekroond tot het best betaalde model van 2021. Ze beweerden dat ze een fotoshoot had gedaan in juli 2019, maar het contract had geschonden door niet te komen opdagen voor een tweede shoot die gepland was in maart 2020.

Het bedrijf eist $1,5 miljoen en 20% extra servicekosten die ze zou moeten vergoeden. Ze zeggen dat ze haar al $ 1,3 miljoen hadden betaald voor de eerste fotoshoot toen de zaken uit elkaar begonnen te vallen.

Fans reageren op nieuws dat Kendall wordt aangeklaagd voor $ 1,8 miljoen

Twitter reageerde snel op het nieuws, en de meesten beweerden dat omdat ze zo rijk is, de hoeveelheid geld haar financieel niet zal beïnvloeden.

"Die boete is als een parkeerboete voor haar", zei een gebruiker. "Pocket Change," een ander toegevoegd.

Andere gebruikers reageerden en zeiden dat ze werk wegnam van andere modellen die zo hard hun best doen om optredens te boeken.

Sommige mensen waren zelfs sceptisch over de vraag of Jenner het verdiende om zo'n succesvol model te zijn, of dat ze de titel alleen heeft gekregen vanwege hoe beroemd haar hele familie is.

Jenners management ontkent dat ze haar contract heeft geschonden

Kendall ontkent niet dat ze de tweede fotoshoot heeft gemist, maar ze weerlegde beweringen dat ze haar contract had geschonden. Haar managementbedrijf, The Society Management, gaf een verklaring af ter verdediging en legde uit dat ze die dag niet kon komen vanwege COVID-19-beperkingen, maar probeerde wel een nieuwe afspraak te maken met Liu Jo.

Het bedrijf zei dat de rechtszaak "ongegrond is" en dat Kendall "Liu Jo voortdurend alternatieve data en locaties heeft aangeboden om een overeenkomst na te komen die vanwege de coronaviruspandemie moest worden uitgesteld."

De rechtszaak lijkt deze claim van Jenner's kamp te betwisten en stelt dat ze op een gegeven moment "niet meer op Liu Jo reageerde".

Dit is niet de eerste keer dat Jenner wordt aangeklaagd. Ze was uiteindelijk $ 90.000 verschuldigd in een gerechtelijke schikking vanwege haar betrokkenheid bij het promoten van het noodlottige Fyre Festival dat nooit heeft plaatsgevonden.

Kendall plaatste twee Instagram-foto's die het evenement promootten, waarvan advocaten later beweerden dat ze mensen misleidden om kaartjes te kopen in de veronderstelling dat haar zwager Kanye West daar zou optreden.

Aanbevolen: