Alles wat we weten over Madonna's 27-jarige vriend Ahlamalik Williams

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Madonna's 27-jarige vriend Ahlamalik Williams
Alles wat we weten over Madonna's 27-jarige vriend Ahlamalik Williams
Anonim

Gedurende haar carrière is Madonna altijd onder publieke controle geweest en heeft ze de krantenkoppen gehaald voor de meest willekeurige dingen. Maar de laatste tijd staat het liefdesleven van de Queen of pop en haar relatie met haar veel jongere vriendje in het middelpunt van de belangstelling van haar fans en de roddelbladen.

In het artikel van vandaag kijken we naar Madonna's vriend, Ahlamalik Williams, die ze zo veel mogelijk uit het publieke oog hield. Maar we zijn er toch in geslaagd om wat informatie over hem en zijn persoonlijke leven te achterhalen. Van waar hij werd geboren tot of hij van plan is om met Madonna in het huwelijksbootje te stappen - blijf scrollen om meer te weten te komen!

9 Ahlamalik Williams is een inwoner van Californië

Ahlamalik Williams werd in 1994 geboren in het Sacramento-gebied van Californië als ouders Drue en Laurie Williams. Hij is de jongste van drie kinderen - hij heeft een oudere broer Ahlija en oudere zus LeYana.

Volgens DailyMail is de broer van Ahlamalik ook een danser en woont hij in Las Vegas, terwijl zijn zus momenteel in Texas woont. Ahlamalik ging naar de Monterey Trail High School in de buurt van Sacramento. Na zijn afstuderen besloot hij te gaan dansen, en het lijkt erop dat dat een goede beslissing was.

8 Hij werd gecast in 'Michael Jackson ONE' van Cirque Du Soleil

Hoewel hij het grootste deel van zijn leven danst, duurde het tot 2013 toen hij deelnam aan de Michael Jackson ONE-show van Cirque du Soleil, dat Ahlamalik Williams zijn grote doorbraak beleefde. "Ik ben meer dan dankbaar dat Cirque me de kans heeft gegeven om mijn talent te laten zien op een podium als dit in naam van Michael Jackson", zei Ahlamalik in een interview in 2014.

7 Ahlamalik Williams begon in 2015 te dansen voor Madonna

Volgens de Daily Mail begon Ahlamalik Williams in 2015 samen te werken met Madonna, vlak nadat hij zijn grote doorbraak had met de Michael Jackson-show. Madonna huurde Williams in als danseres voor haar Rebel Heart-tour - waarin de twee heel dicht bij elkaar kwamen - en hij vergezelde haar ook op haar Madam X-tour.

6 Hij is ook een Rapper

Ahlamalik Williams is niet alleen danser, maar heeft nog een paar talenten die mensen niet kennen - hij is een songwriter en een rapper! Volgens een DailyMail-artikel van maart 2020 zou Madonna samenwerken met haar jonge vriend op een van zijn liedjes. Dat is echter nog steeds niet gebeurd, waarschijnlijk vanwege de COVID-19-pandemie, maar we zijn zeker erg enthousiast om het nummer te horen.

5 Ahlamalik is 36 jaar jonger dan Madonna

Als het gaat om Ahlamalik Williams en zijn relatie met Madonna, is het eerste wat iedereen opv alt hun leeftijdsverschil - Madonna is meer dan 30 jaar ouder dan Ahlamalik. Maar ze trekken zich er niets van aan, en zelfs de familie van Ahlamalik vindt het prima. We weten dat er een enorm leeftijdsverschil is tussen de twee - 36 jaar.

Madonna is twee jaar ouder dan ik. Maar ik heb mijn zoon verteld dat liefde geen leeftijdscategorie heeft als je instemmende volwassenen bent, zei Drue Williams, de vader van Ahlamalik in gesprek met The Mirror.

4 Hij verscheen in enkele van Madonna's muziekvideo's

Naast dansen voor Madonna tijdens haar Rebel Heart- en Madam X-tours, verscheen Ahlamalik Williams ook in twee van Madonna's muziekvideo's. Volgens IMDb was Williams te zien in de muziekvideo voor "Medellín", evenals voor "God Control". Daarnaast wordt de jonge danseres ook gecrediteerd in Madonna's Rebel Heart Tour-documentaire. En we zijn er zeker van dat hij nog veel meer zal verschijnen in Madonna's aankomende tours en muziekvideo's.

3 Madonna ontmoette zelfs zijn ouders

Je weet dat een relatie serieus wordt als het tijd is om de ouders van de ander te ontmoeten. Madonna bevond zich in dezelfde situatie met Ahlamalik Williams, wiens ouders ze in september 2019 ontmoette. "Madonna ging maar door over hoeveel ze om onze zoon geeft. Ze zei dat hij intelligent en zeer getalenteerd is", zei de vader van Ahlamalik, Drue Williams. "Ze vertelde ons dat ze zo verliefd op hem is en dat we ons nergens zorgen over hoefden te maken aangezien ze voor hem ging zorgen."

2 Ze gaan misschien trouwen

Geloof het of niet, maar de kans is vrij groot dat Madonna en Ahlamalik Williams ooit gaan trouwen. Volgens The Mirror heeft Ahlamalik het trouwen met Madonna al verteld aan zijn ouders, en dat vinden ze prima. "Je weet maar nooit. Ze zouden kunnen trouwen", zei de vader van Ahlamalik, Drue Williams.

1 Zijn relatie met de Queen of Pop heeft veel wenkbrauwen doen fronsen

De relatie tussen Madonna en haar danseresvriendje heeft zeker veel mensen in shock gebracht - van haar fans tot andere beroemdheden, zoals Wendy Williams."Hij is drie jaar ouder dan haar dochter Lourdes. Ze zijn allemaal op dezelfde vakantie en er is een oude oma uitgejouwd met een 25-jarige", zei Williams in een aflevering van haar talkshow uit 2019. "Dit is wat ik voel over dat soort dingen, want als ik uitga, krijg ik de zij-ogen van jonge jongens. Maar hier is het ding, het zou een one-night-stand moeten zijn als dat - geen vriendje."

Aanbevolen: