Alles wat we weten over de relatie van Frank Ocean met vriend, Memo Guzman

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie van Frank Ocean met vriend, Memo Guzman
Alles wat we weten over de relatie van Frank Ocean met vriend, Memo Guzman
Anonim

Frank Ocean is eerlijk over zijn seksualiteit, maar is hij open over met wie hij momenteel aan het daten is? Nadat enkele foto's waren opgedoken en een nummer met de titel Provider viel, gingen veel wenkbrauwen torenhoog op. De zanger werd in 2017 gespot met een man in een aantal zeer dure stoelen bij het Floyd Mayweather x Conor Mcgregor-gevecht in Las Vegas. Destijds merkten fans al snel dat Ocean een speciaal iemand in de menigte had.

Die speciale "vriend" bleek Memo Guzman te zijn. Sindsdien hebben velen vermoed dat de twee eigenlijk geliefden zijn. Het duurde echter tot 2019 voordat Frank Ocean bevestigde dat hij sinds 2017 een relatie heeft. In een interview met Gayletter onthulde de ster eindelijk enkele details over zijn datingleven. Hier is alles over zijn vriend Memo Guzman en hun relatie.

Bijgewerkt op 19 juli 2022: Sinds de eerste release van dit artikel is er niet veel informatie over Frank Ocean en Memo Guzman bevestigd. Ocean post zelden op sociale media, en hoewel Guzman dat doet, zijn het meestal selfies of foto's die anderen solo van hem hebben gemaakt. Frank heeft zijn carrière echter verder ontwikkeld. In december bracht hij een origineel nummer van negen minuten uit, en vorige maand werd bekend dat hij in gesprek is over het regisseren van zijn eerste speelfilm met de hulp van A24-productie.

Frank Ocean noemde memo Guzman in een liedje

Toen Ocean het gevecht in de MGM Grand met Guzman zag, vermoedden fans dat er iets tussen hen was. Het paar zat op de eerste rang, en dat is niet het soort geld dat iemand uitgeeft aan een oude vriend.

Aan de andere kant, aangezien Ocean meer open is over zijn leven en de meeste persoonlijke momenten door middel van zijn liedjes, was de release van Provider een grote aanwijzing. In zijn lied begint hij met: "Memo finna begint te acteren als ik hem niet snel zie." Toen hij de naam van zijn vriendje in het nummer onthulde, begonnen fans opmerkingen over hen te maken.

Een gebruiker op Twitter schreef: "Frank Ocean heeft een nieuw vriendje en ik huil nog steeds tegen Channel Orange." Hoewel de zanger zijn relatie met Guzman nooit publiekelijk heeft bevestigd, is het voor velen duidelijk dat Memo de liefde van zijn leven is.

In een interview met Gayletter in 2017, toen hem werd gevraagd of hij dating-apps gebruikt, antwoordde Ocean: "Ik gebruik geen dating-apps. Ik heb al drie jaar een relatie. vroeger dating-apps gebruiken. Ik denk niet dat ik nu dating-apps zou gebruiken. Ik fck met de filosofie van Marc Jacobs daarover, dus ik sluit het niet uit, maar het is een beetje hectisch om een beroemd persoon te zijn op dating-apps."

Nadat Ocean zich realiseerde dat veel mensen op dating-apps alleen met hem wilden praten vanwege zijn bekendheid, onthulde de ster dat hij geen grote fan is van het vinden van een partner op die manier.

Wie is Memo Guzman?

Veel fans denken dat de Instagram-gebruikersnaam van Frank Ocean's vriend 'memo gman' is. Guzman heeft meer dan 10.000 volgers op het platform, en hoewel hij het leuk vindt om foto's te plaatsen met één emoji of geen bijschrift, is hij behoorlijk populair.

Guzman lijkt rond de dertig te zijn, net als Frank Ocean, die 33 jaar oud is. Hij is lang en "behoorlijk als een meisje", zoals Ocean onthult in zijn lied Chanel.

Oceans vriend lijkt prioriteit te geven aan zijn privacy, dus officiële informatie over zijn beroep, verjaardag of geboorteplaats is nog niet openbaar gemaakt.

De zanger schreef op 4 juli 2012 een oprechte brief op zijn Tumblr-blog. In de brief verwijst Ocean naar Guzman als zijn eerste ware liefde. Hij spreekt ook zijn dank uit aan Guzman en zijn familie, die heel speciaal voor hem zijn geweest. Hoewel er niet veel informatie is over Ocean's vriend, lijkt het alsof ze oprecht van elkaar houden. Ten slotte houdt Guzman erg van muziek. Op zijn Instagram-account heeft hij veel foto's van het publiek bij verschillende concerten. Waarschijnlijk bevinden de meeste van hen zich bij de tourstops van Frank Ocean.

Frank Ocean's Rise to Fame

Voordat hij een veelgeprezen kunstenaar werd, had Frank Ocean verschillende banen, waaronder auto's wassen, gazons maaien, honden uitlaten, Subway-broodjesartiest en later verzekeringsclaims verwerken voor AT&T.

Zijn harde werk werd beloond toen hij in de vroege stadia van zijn carrière begon samen te werken met producenten. Als bewijs daarvan droeg hij bij aan het schrijven van Justin Bieber's nummer Bigger. Hij schreef ook samen met Beyoncé het nummer I Miss You voor haar album 4. Frank Ocean is zo getalenteerd dat hij ook aan de slag ging met John Legend en Pharrell Williams.

Later ontmoette hij producer Tricky Stewart, die Ocean hielp een contract te krijgen bij Def Jam Recordings als soloartiest. Rond deze tijd kwam hij op het idee om zichzelf Frank Ocean te noemen. Het werd geïnspireerd door het kijken naar Ocean's 11, de klassieker uit 1960 met Frank Sinatra. Hij hield van het geluid van die naam, en hij wilde het voor zichzelf.

In februari 2011 bracht Ocean een mixtape uit met de titel Nostalgia, Ultra. De zangeres heeft de opnames als pre-download vrijgegeven op zijn Tumblr-site. Hij ging toen naar Twitter om te praten over hoe Def Jam hem niet had geholpen om zijn werk gedaan te krijgen, dus gaf hij dit album gratis weg. Gelukkig kregen de nummers veel lovende kritieken. Na de succesvolle mixtape bracht hij Channel Orange uit, dit keer met de hulp van Def Jam.

Voor de release publiceerde Ocean een open brief op zijn Tumblr-blog waarin hij vertelde over de liefde die hij ontwikkelde voor een man toen hij nog maar 19 jaar oud was. Nu is duidelijk dat hij het had over zijn vriend Memo Guzman. Het lijkt alsof hij er al vanaf het begin is voor de zanger. Sindsdien werd Frank Ocean de eerste openlijk homoseksuele hiphopartiest en een referentie voor de LGBT-gemeenschap.

Aanbevolen: