Dr. Strange maakt een plons in het waterpark

Dr. Strange maakt een plons in het waterpark
Dr. Strange maakt een plons in het waterpark
Anonim

Ben je het beu om je voor te stellen hoe het eruit zou zien als Dr. Strange een waterpark zou bezoeken? Nou, hebben we een mashup voor je

Eerlijke waarschuwing, als je Avengers: Infinity War nog niet hebt gezien, kijk dan nu weg. De titel van het artikel suggereert het misschien niet, maar het volgende zal spoilers bevatten. Dat komt omdat we niet over Dr. Strange kunnen praten zonder het ronduit hartverscheurende einde van de nieuwste aflevering in het Marvel Cinematic Universe te bespreken.

Hoewel er over minder dan een jaar nog een Avengers-film zal verschijnen, had niemand van ons verwacht dat Infinity War zo zou eindigen. We hadden ons schrap gezet voor een, misschien twee in een keer, van onze helden om te sterven door toedoen van Thanos, maar niet de helft van de cast!

Nadat je dat hebt moeten zien gebeuren, heb je waarschijnlijk dringend een oppepper nodig. Nou, Jesse McLaren heeft ons precies dat gegeven op Twitter. McLaren verzamelde alle foto's die hij kon vinden van Benedict Cumberbatch, ook bekend als Dr. Strange, voor een groen scherm en bewerkte ze op de best mogelijke manier samen.

Zoals je hierboven kunt zien, heeft McLaren die scènes gebruikt om het te laten lijken alsof de Avenger onlangs een bezoek bracht aan een waterpark. We zijn ook niet de enigen die zich hebben vermaakt met de zeven seconden durende mashup. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, was de video in slechts 48 uur meer dan vier miljoen keer bekeken en dat aantal neemt nog steeds toe. Het is duidelijk dat Cumberbatch met waterglijbanen precies is wat de dokter heeft voorgeschreven.

Hopelijk zijn de afbeeldingen van Dr. Strange die in de clip hierboven worden gebruikt, niet de laatste opnamen die we ooit van hem in een Marvel-film hebben gezien. Het internet staat op dit moment natuurlijk behoorlijk vol met theorieën over hoe onze helden kunnen terugkeren. Er zijn echter nieuwe Spider-Man- en Guardians Of The Galaxy-films in de pijplijn, dus de overgebleven Avengers moeten een manier bedenken om ze te redden, toch?

Wat denk je dat er gaat gebeuren in de volgende Marvel-films? Laat het ons weten in de comments.

Aanbevolen: