Simon Cowell probeert Sofia Vergara varkenskop op tv te laten eten

Inhoudsopgave:

Simon Cowell probeert Sofia Vergara varkenskop op tv te laten eten
Simon Cowell probeert Sofia Vergara varkenskop op tv te laten eten
Anonim

De stunt was onderdeel van de act van een deelnemer, een mentalist genaamd Peter Antoniou. Hij speelde een soort psychologisch spel en gebruikte de juryleden in zijn sketch.

Simon moest raden welke ananas er in kan

Antoniou legde uit dat het op de universiteit een populaire grap was om de etiketten van blikjes te halen, zodat iemand niet wist wat hij zou eten.

Hij gebruikte die truc voor zijn sketch voor de aflevering van dinsdag. De artiest had vier blikken op het podium: één met ananas en drie gevuld met spierkracht.

Vervolgens vertelt hij Vergara dat ze een van de blikjes moet opeten, maar hij legt uit dat Cowell welke zou kiezen.

Antoniou vroeg Simon vervolgens te raden in welke vrucht het fruit zat.

Cowell leek niet zeker te weten welk blikje hij moest kiezen, en hij veranderde een paar keer van gedachten over welk blikje de ananas had.

Eerst koos hij de gele, veranderde toen zijn beslissing in zwart en begon toen heen en weer te gaan tussen de blauwe en de gele. Toen Antoniou om zijn definitieve beslissing vroeg, koos hij voor geel.

Sofia moest het blikje eten dat Simon geplukt heeft

Nadat Cowell uiteindelijk een blikje had gekozen, was de volgende stap dat een geblinddoekte Vergara alles at wat erin zat.

"Ik begrijp niet waarom ik het altijd moet zijn", klaagde Sofia terwijl ze de blinddoek om deed.

Antoniou dwong haar toen met een "Go!" en instrueerde haar om in het blikje te dopen en te eten wat er op de vork staat.

Ze stopte het in haar mond en pauzeerde aarzelend voordat ze zich met opluchting realiseerde dat het die met ananas was.

De keurmeester was zo blij dat ze de spierkracht niet at, dat ze uiteindelijk nog een paar happen van het gele blikje nam.

Antoniou had toen nog een laatste truc in petto, waarbij hij Simon opdroeg een blikje te openen dat op zijn bureau stond. Binnenin zat een stuk papier dat een aantal van de favoriete gerechten van de jury correct geraden had, tot hun verbazing en die van het publiek.

Aanbevolen: