Twitter is verontwaardigd over Khloe Kardashian die 'dikke' mensen bekritiseert door hen aan te moedigen gezond te eten

Twitter is verontwaardigd over Khloe Kardashian die 'dikke' mensen bekritiseert door hen aan te moedigen gezond te eten
Twitter is verontwaardigd over Khloe Kardashian die 'dikke' mensen bekritiseert door hen aan te moedigen gezond te eten
Anonim

Khloe Kardashian staat in vuur en vlam bij fans nadat hij beschuldigd werd van "body-shaming" en bespotting van "dikke" mensen in een opnieuw opgedoken 2019-interview.

De virale clip, die voor het eerst veel aandacht kreeg op TikTok, hoort Kardashian zeggen dat ze degenen die klagen over overgewicht "niet kan uitstaan" voordat ze hen aanspoort om gezondere keuzes in hun leven te maken.

"Ik kan niet tegen mensen die een emmer Haagen-Dazs-ijs eten en ze zijn als [spottend huilend] 'Ik ben zo dik'", deelde de goede Amerikaanse ambassadeur mee. "En zoals, ze zullen niet trainen, ze zullen hun dieet niet veranderen, ze zullen niet meer water drinken, ze zullen niet wat dan ook…"

Toen de clip zijn weg vond naar Twitter, duurde het niet lang voordat de moeder van iemands naam trending begon te worden, met duizenden mensen die hun opmerkingen over de controversiële opmerkingen van Kardashian meewegen.

Een groot deel van de mensen merkte op dat Kardashian een geldig punt maakte, maar het werd gemaakt door de verkeerde boodschapper, aangezien ze openlijk heeft toegegeven dat ze in het verleden cosmetische chirurgie heeft ondergaan.

Hoewel Kardashian alleen openstond voor het gebruik van Botox en fillers, zeggen fans dat ze haar lichaam heeft "gepumpt en gezogen" om een soortgelijk lichaam te krijgen als haar zus Kim Kardashian - met andere woorden, ze zou naar verluidt een Braziliaanse kont hebben gehad lift.

De 37-jarige is geen onbekende in het maken van krantenkoppen voor haar steeds veranderende verschijningen door de jaren heen, en velen zeggen dat ze onherkenbaar is van de vrouw die ze vijf jaar geleden was; en ze denken dat het allemaal te maken heeft met haar eigen onzekerheden over haar uiterlijk.

In 2015 vertelde Kardashian aan People dat ze er een hekel aan had om 'de dikke zus' te zijn.

"Vlak voordat de show begon, dacht ik dat ik in goede vorm was, maar ik denk niet goed genoeg voor de ogen van Hollywood, " gutste ze. "Ik realiseerde me niet dat ik de 'dikke' zus was totdat ik ging op tv en de media begonnen dat over mij te zeggen.

“Vergeleken worden met mijn zussen was iets wat ik gewend was. Maar op zo'n harde manier vergeleken worden… dacht ik gewoon: 'Oké, dat is mijn rol.' Dus begon ik het voor mensen te zeggen. Ik dacht: 'Oké, ik ben de dikke, grappige zus. Wat maakt het uit?'

“Ik liet dat bijna mijn eigendom worden. (In werkelijkheid) was ik niet dik; Ik was niet zwaarlijvig. Maar ik zou de maatschappij laten geloven dat ik dat was.”

Aanbevolen: