De waarheid achter de vriendschap van Justin Bieber en Jaden Smith

Inhoudsopgave:

De waarheid achter de vriendschap van Justin Bieber en Jaden Smith
De waarheid achter de vriendschap van Justin Bieber en Jaden Smith
Anonim

Justin Bieber en Jaden Smith zijn de definitie van een Hollywood-bromance die al meer dan tien jaar bestaat. Beroemd zijn vanaf zo'n zeer jonge leeftijd moet de twee hebben verbonden, want Bieber werd in 2008 beroemd dankzij YouTube en Jaden Smith was pas acht toen hij zijn filmdoorbraak maakte in The Pursuit of Happyness met zijn vader, Will Smith.

Dat gezegd hebbende, er is zoveel te vertellen over de dynamiek tussen Justin en Jaden. Hoe kwam "Never Say Never", de ultieme samenwerking van het paar, tot stand? Zijn ze nog steeds goede vrienden? Is het waar dat Jaden ooit werd geweigerd van Justins verjaardagsfeestje omdat hij minderjarig was? De antwoorden op deze brandende vragen vind je hier!

8 Justin Bieber en Jaden Smith werken samen voor 'Never Say Never' in 2011

Justin en Jaden ontmoetten elkaar voor het eerst in het begin van 2010 voor "Never Say Never", een opbeurend popnummer met een hiphopsmaak. Het nummer zelf dient als de officiële soundtrack van Jadens toenmalige film Karate Kid, evenals Justins tweede remixalbum. Het lied was een klassieke pophit uit de jaren 2010 en bereikte een piek in de top tien in veel internationale hitlijsten. Het hielp de film ook om $ 359 miljoen te verdienen van het budget van $ 40 miljoen.

7 De originele versie van de originele artiest was veel seksueler

De originele versie van het nummer is echter zoveel seksueler. De demo, getiteld "Sexy Together", werd opgenomen door Travis Garland en geproduceerd door het producer- en songwritingcollectief The Messengers. Kort daarna herschreven de oorspronkelijke schrijvers, plus Kuk Harrell, Nasri en Omarr Rambert, het nummer en speelden Jaden's rapvers.

"Ik probeer te chillen. Ze proberen de kant van de spanning te kiezen", rapt Jaden. "Geen woordspeling bedoeld / Werd opgevoed door de kracht van Will."

6 Justin zei ooit dat hij 'zo cool wilde zijn' als zijn vriend

Het is geen geheim dat de twee veel gezonde momenten delen op sociale media. Dit gebeurde in 2017 toen Biebs een foto plaatste van zijn beste vriend die nonchalant loopt en een blonde Frank Ocean-look en een Iron Maiden-t-shirt draagt, wat suggereert dat hij het niveau van swag als Jaden wil belichamen.

"Mag ik zo cool zijn als je wilt", schreef hij bij zijn 189 miljoen volgers op Instagram. Tot dit schrijven heeft de snap meer dan twee miljoen likes verzameld!

5 In 2013 zei Justin dat hij de 'slechtste verjaardag' had toen Jaden werd afgewezen uit de Londense nachtclub

Het ging echter niet altijd soepel voor de vriendschap van het paar. In 2013 werd de popster 19 en organiseerde ze een feest in Cirque Du Soir in Londen, Engeland. Het ging allemaal mis nadat zijn vriend, die toen nog 14 was, werd afgewezen omdat hij minderjarig was. Justin's toenmalige liefdesbelang, Ella-Paige Roberts Clarke (17), werd ook de toegang geweigerd.

Later, zoals de Daily Mail meldde, zagen de paps hen op weg naar de dichtstbijzijnde McDonald's voordat ze zich terugtrokken naar hun hotel. "Slechtste verjaardag", uitte de zanger zijn frustratie in een inmiddels verwijderde tweet.

4 Ze deelden dit gezonde Bromance-moment op Instagram in 2018

In 2018 hadden Justin en Jaden weer een gezonde uitwisseling op Instagram. De powerhouse-zanger grapte dat hij Jaden's vriend is in zijn commentaar op de toen meest recente Insta-foto van de acteur waarop hij in een microfoon zingt.

"Dacht dat ik je vriendje was", schreef Biebs, vermoedelijk verwijzend naar Jaden die Tyler, de Schepper, zijn "vriendje" noemde op het podium eerder op het Flog Gnaw Carnival-muziekfestival in Los Angeles op 12 november 2018. "Jij weet dat je dat bent, " antwoordde Jaden later.

3 De twee werken nog steeds actief samen met muziek

Tien jaar na 'Never Say Never' kwam het paar muzikaal weer bij elkaar. Jaden tikte zijn beste vriend af voor "Falling for You", een van de singles van zijn dan aanstaande EP CTV3: Cool Tape Vol. 3 vorig jaar.

"Ik dacht 'Man, ik wil Justin zo graag op dit nummer'", de After Earth-acteur stopte bij Apple Music om te gaan zitten en met Ebro Darden te praten over het creatieve proces van het nummer. "En ik vertelde hem pas dat ik hem op het nummer wilde hebben totdat ik tien maanden aan het nummer werkte. Ik heb er bijna een jaar aan gewerkt voordat ik het een keer voor hem speelde."

2 Vorige maand wenste Justin hem een gelukkige verjaardag en de 'Freedom Experience' van de twee headliners van het SoFi Stadium

Het is geen verrassing dat Justin een groot hart heeft voor Jaden. Alleen deze zomer, de "Sorry" zanger ging naar Instagram om Jaden een late gelukkige 23e verjaardag te wensen, samen met een oprecht bijschrift. In juli waren de twee ook verbonden om het SoFi Stadium's "Freedom Experience"-evenement te leiden, georganiseerd door Jason Kennedy.

"Gefeliciteerd met mijn broer en beste vriend", schreef Justin, naast twee kussende emoji's. "Bedankt voor je constante inspanningen om van deze wereld een betere plek te maken! Ik ben zo geïnspireerd door jou. Blijf de leider en innovator zijn die je bent, we volgen allemaal jouw voorbeeld."

1 Hun relatie blijft even hecht als altijd

Ze wensen elkaar niet alleen elk jaar een mooie gelukkige verjaardag, maar ze gaan nog steeds samen uit eten. Vorig jaar werd Jaden Smith vergezeld door verschillende vrienden, waaronder Hannah Montana-acteur Moises Arias, en Justin en Hailey Bieber, voor een brutaal diner op maandagavond in Malibu. Eerder die dag brachten de twee ook wat tijd samen met vrienden door op het strand.

Aanbevolen: