Britney Spears-supporters walgen ervan te weten dat ze haar 'droomauto' niet bezit

Britney Spears-supporters walgen ervan te weten dat ze haar 'droomauto' niet bezit
Britney Spears-supporters walgen ervan te weten dat ze haar 'droomauto' niet bezit
Anonim

Britney Spears fans waren woedend nadat de popster toegaf nooit haar 'droomauto' te hebben gehad.

De zangeres "Sometimes" verscheen vrijdagavond in een Q&A op Instagram. Spears droeg een beige beha in een pikant wit doorschijnend kanten overhemd. Haar blonde haar was samengebonden in een vlecht en zoals altijd had de voormalige Disney-ster een grote hoeveelheid zwarte eyeliner op.

Tijdens de Q&A hoopte haar diehard fandom dat de popster enig licht zou werpen op haar langlopende conservatorium of de FreeBritney-beweging. Hoewel Brit besloot de onderwerpen luchtig te houden, baarden haar antwoorden wel zorgen.

"Oké, dus veel van jullie hebben geschreven en ik ben hier om al jullie vragen te beantwoorden", schreef de Grammy-winnende zangeres in het bijschrift van haar clip voor haar 28,7 miljoen volgers.

De moeder van twee begon met het onthullen van haar 'droomauto', het is 'absoluut' een Bentley, ook al heeft ze er nooit 'een in bezit gehad of erin gereden'.

Het antwoord leidde tot afschuw onder haar volgers. Britney werkt al in de industrie sinds ze een kind was, toerde de wereld rond en bracht muziek uit die nog steeds wordt gestreamd. Op dit moment is ze $ 60 miljoen waard - hoewel haar fans geloven dat het grootste deel daarvan is verspild door haar vader, Jamie.

"Hoe ben je al 20 jaar miljonair en heb je nog steeds je droomauto niet?" ondervroeg een verwarde fans.

Een ander schreef: "Ze kan zich een Bentley veroorloven, maar ze zullen haar niet genoeg van haar eigen geld geven om aan een Bentley te besteden."

De opmerkingen wezen op het feit dat Spears al bijna 12 jaar niet in staat is haar fortuin te beheersen. Haar vader, Jamie Spears, en een advocaat houden toezicht op haar financiën als onderdeel van een door de rechtbank goedgekeurd conservatorium dat in 2008 is ingevoerd.

Jamie houdt vol dat het controversiële voogdijschap van zijn dochter in haar 'beste belang' is.

De 68-jarige werd afgeschilderd als een bloedzuiger in de vernietigende Framing Britney Spears-documentaire die de opkomst en ondergang van de zanger in kaart bracht. FreeBritney heeft ook veel vaart gekregen doordat fans en beroemdheden hebben opgeroepen tot beëindiging van zijn juridische controle.

Een rechter heeft onlangs geoordeeld dat Britney's vader en de Bessemer Trust gelijke macht zullen behouden over het enorme fortuin van $60 miljoen van de ster.

Na de uitspraak heeft Jamie's juridische team erop aangedrongen dat de beslissing van de rechter bewijst dat hij er niet op uit is om zijn dochter kwaad te doen.

Het conservatorium betekent dat Britney geen financiële of professionele beslissingen kan nemen zonder de goedkeuring van haar vader. Jamie werd haar conservator na haar veelbesproken inzinking 13 jaar geleden.

Aanbevolen: