Hier is waarom Robert Pattinson dronken opdook bij een première van Harry Potter

Hier is waarom Robert Pattinson dronken opdook bij een première van Harry Potter
Hier is waarom Robert Pattinson dronken opdook bij een première van Harry Potter
Anonim

Deze ster heeft de rare gewoonte om in humoristische situaties terecht te komen.

De Britse acteur en opkomende Batman-ster Robert Pattinson, vooral bekend van zijn rollen in Twilight, Good Time en The Lighthouse, is onderhevig aan een hele reeks vreemde Hollywood-verhalen.

Een stukje Pattinson-trivia dat voor velen misschien onbekend is, is het feit dat hij per ongeluk de filmpremière van Harry Potter en de Orde van de Feniks liet crashen na het drinken van tonnen bier en tonnen pizza eten.

Omdat dit verhaal niet zo gek is als sommige andere verhalen die mensen misschien over de acteur hebben gehoord, is het nog steeds een van de meest memorabele momenten van zijn reis naar het sterrendom.

Pattinson deelde deze grappige anekdote met de HFPA In Conversation Podcast, waarin hij zijn proces gedurende deze dag uiteenzette.

Destijds werd Pattinson beroemd door Cedric Diggory te spelen in de film uit 2005, Harry Potter and the Goblet of Fire. Hoewel Pattinson door de Twilight-serie op de kaart werd gezet, heeft de Harry Potter-franchise zijn carrière echt een boost gegeven.

Tegen de tijd dat de volgende aflevering, Harry Potter en de Orde van de Feniks, in première ging, logeerde Pattinson in het huis van een vriend in Los Angeles. Nadat hij zag dat de première plaatsvond in het Grauman's Chinese Theatre, besloot hij een wandeling te maken om het te gaan bekijken.

Robert Pattinson in Harry Potter
Robert Pattinson in Harry Potter

Pattinson was alleen te zien via een flashback-sequentie in de film, maar het was genoeg motivatie om de acteur helemaal naar het theater te laten lopen.

Volgens de Harry Potter-ster had hij die dag alleen pizza gegeten en bier gedronken. Blijkbaar was dit een zomerse activiteit geweest voor Pattinson, zoals hij zei dat hij de hele zomer gewoon pizza's at en bier dronk en er walgelijk uitzag.

Nadat een veronderstelde gemakkelijke wandeling uiteindelijk meer dan een half uur wandelen in de brandende zon van Los Angeles was, geeft Pattinson toe dat hij er niet op zijn best uitzag.

"Ik loop gewoon door Hollywood en het was een lange wandeling, ik kan het me niet eens herinneren, zoals een wandeling van 45 minuten, en het was bloedheet."

Toen hij eindelijk in het theater aankwam, realiseerde Pattinson zich dat hij misschien meer in zijn hoofd had dan hij van plan was.

"Er zijn duizenden en duizenden Harry Potter-fans", zei Pattinson. "Ik weet niet eens waarom ik er niet over nagedacht heb, ik vond het gewoon cool ik loop er gewoon heen."

Het duurde niet lang voordat de acteur zijn voormalige costars ontmoette en vervolgens werd uitgenodigd om met hen over de rode loper te lopen.

"Ze waren allemaal een beetje verrast dat ik daar was", zei de acteur.

Het was een best grappig scenario om in vast te komen zitten, maar Pattinsons agent dacht precies het tegenovergestelde.

Na het zien van de foto's van Pattinson die de volgende dag online werden verspreid, was de agent van de acteur verbluft door het uiterlijk van Pattinson. Zijn agent vond dat Pattinson er helemaal gek uitzag.

De première van de dag van de Orde van de Feniks was niet alleen gedenkwaardig voor fans van de franchise, maar ook gedenkwaardig voor Robert Pattinson.

Aanbevolen: