Wat zijn de familie van Bruce Willis en Demi Moore in 2021 van plan?

Inhoudsopgave:

Wat zijn de familie van Bruce Willis en Demi Moore in 2021 van plan?
Wat zijn de familie van Bruce Willis en Demi Moore in 2021 van plan?
Anonim

Ondanks dat Bruce Willis en Demi Moore al vele jaren gescheiden zijn, staan zowel zij als het gezin dat ze samen delen nog steeds in de schijnwerpers. Ze hebben samen drie dochters, Rumer, Scout en Tallulah. Sinds ze van elkaar gescheiden zijn, zijn de acteurs allebei verder gegaan met andere huwelijken en relaties, maar ze slagen erin vriendelijk tegen elkaar te blijven.

Rumer Willis is de beroemdste van de dochters en heeft ook een geweldige carrière voor zichzelf gemaakt, waaronder de hoofdrol in vele films en shows. Ze is ook een zangeres, een Broadway-ster en de winnaar van seizoen 20 van Dancing With The Stars. Scout Willis is de volgende beroemde dochter van de acteurs. Ze had ook in films gespeeld. Tallulah Willis leidt het meest normale leven van alle zussen. Hoewel ze in een paar films heeft gespeeld, maakte ze alleen cameo's in die van haar ouders. Bovendien hebben de zussen twee jongere halfbroers en -zussen en een stiefmoeder.

Dus, wat gaat de familie van Bruce Willis en Demi Moore in 2021 doen?

9 Bruce

Terwijl hij tijd doorbrengt met zijn grote familie, acteert Bruce Willis nog steeds. Je ziet hem in Out of Death, dat op 16 juli uitkwam, Cosmic Sin en Midnight in the Switchgrass. Hij heeft ook een heleboel andere films die momenteel in postproductie zijn. In januari van dit jaar werd hem gevraagd een LA Rite Aid te verlaten nadat hij geen masker droeg. Bruce twitterde later dat het "een inschattingsfout" was en dat mensen "daarbuiten veilig moeten zijn en zich moeten blijven maskeren".

8 Demi

Demi Moore is actiever op sociale media dan haar ex-man en deelt veel updates over haar leven. Ze brengt veel tijd door met haar hond en haar gezin terwijl ze blijft acteren. Demi plaatst ook veel foto's in badpakken en pronkt met haar favoriete merk, Andie, waarin ze heeft geïnvesteerd. Ze speelde in de campagne met haar dochters en zei dat het belangrijk was omdat het leven draait om "connecties maken en elk feest vieren". moment met de mensen van wie je houdt."

7 Rumer

Rumer Willis vierde net haar 33e verjaardag op 16 augustus en zorgde ervoor dat Instagram in paniek raakte vanwege de schattige throwback-foto's met haar vader en moeder. Terwijl ze in badkleding poseerde, pronkte Rumer ook met haar van nature gekrulde haar, en verfde het zelfs rood. Ze lijkt te genieten van 2021 en haar zomer door te reizen en rond te hangen aan het water. Het lijkt erop dat ze binnenkort geen acteerrollen heeft, maar er zullen er in de toekomst waarschijnlijk meer volgen.

6 Scout

Scout Willis' Instagram staat vol met zoveel schattige foto's van haar vriend, familie en haar hond genaamd oma. Op 17 juni plaatste ze een foto van haar in haar achtertuin, terwijl ze er nog steeds gelukkig uitzag terwijl ze vijf jaar nuchter was. Ze plaatste zelfs een foto op haar 30e verjaardag van haar en haar ouders, die er geweldig uit zien. Ze haalde ook de krantenkoppen toen ze een topless foto van zichzelf op haar Instagram-verhalen plaatste voor haar 30e verjaardag.

5 Tallulah

Ondanks dat ze niet veel in de schijnwerpers staat, heeft Tallulah Willis een behoorlijk bewogen 2021 achter de rug. Haar sociale media staan ook vol met haar familie en schattige honden. Ze is een fervent dierenliefhebber en dat zie je terug in haar berichten. Tallulah plaatst veel foto's met haar vriend, met wie ze zich in mei verloofde. Ze vierde haar 27e verjaardag en sloot zich aan bij Tiktok. Tallulah publiceert veel over haar geestelijke gezondheid en hoe ze zich die dag voelt en heeft zelfs gesproken over drie sociale wellnessruimtes, We Are Quilt.

4 Emma Heming

Emma Heming Willis is de huidige vrouw van Bruce Willis en de stiefmoeder van Rumer, Scout en Tallulah. Emma en Bruce hadden samen twee dochters, Mabel en Evelyn. Ze is erg geïnvesteerd in wellness en deed zelfs een interview met Nourish by Kat Burki Skin Care. Naast het promoten van schoonheidsproducten, is Emma ook actrice en model, maar ze heeft sinds 2013 nergens meer de hoofdrol in. Ze plaatst foto's van Bruce en hun dochters en leidt een redelijk normaal leven.

3 Mabel Willis

Mabel Willis werd geboren in 2012 en is het eerste kind van Bruce en Emma. Omdat ze pas 9 jaar oud is, heeft ze geen erg openbaar leven, maar ze vierde 4 juli met haar ouders en zus, en haar leven is grotendeels gedocumenteerd via de Instagram-pagina van haar moeder.

2 Evelyn Willis

Evelyn is het tweede kind van Emma en Bruce en werd geboren in 2014. Ze is pas 7 jaar oud en heeft tot nu toe een vrij normaal leven geleid, net als haar oudere zus. Ze lijkt niet in acteren of entertainment te komen en brengt de zomer graag door met haar familie.

1 Hoe de gemengde familie met elkaar omgaat

Als je door de Instagrams van de familie bladert, zie je dat ze één grote gelukkige gemengde familie zijn. De oudere zussen maken tijd voor hun halfzussen en stiefmoeder, en zelfs Demi en Emma hangen af en toe samen. Demi en Bruce kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden en zijn altijd samen voor familie-evenementen. Demi is momenteel met niemand getrouwd, maar Bruce woonde haar huwelijk met Ashton Kutcher bij toen ze getrouwd waren. Hopelijk blijft deze familie gelukkig en kan ze met elkaar opschieten.

Aanbevolen: