Is 'Girls Next Door' van Hugh Hefner nog steeds bij Playboy?

Inhoudsopgave:

Is 'Girls Next Door' van Hugh Hefner nog steeds bij Playboy?
Is 'Girls Next Door' van Hugh Hefner nog steeds bij Playboy?
Anonim

In 2005 werd de pilot-aflevering van The Girl Next Door uitgezonden op E! - een realityshow die mede is geproduceerd door wijlen de oprichter van Playboy, Hugh Hefner. Het oorspronkelijke idee was om zich te concentreren op de wellustige levensstijl van de miljonair in zijn landhuis. Maar na het interviewen van zijn vriendinnen op dat moment, E! besloten om over te schakelen naar een vrouwelijk perspectief.

Seizoenen 1 tot 5 volgden het leven van Hefners vriendinnen, Bridget Marquardt, Holly Madison en Kendra Wilkinson. Een jongere groep vriendinnen voegde zich in het zesde en laatste seizoen - de 19-jarige identieke tweeling, Kristina en Karissa Shannon en de 23-jarige Crystal Harris, Hef's derde en laatste vrouw. Geadverteerd als zes keer zo leuk, seizoen 6 was ook vaak het drama.

Madison, Wilkinson en Marquardt hadden hun relatie met Hefner al voor het afgelopen seizoen beëindigd. Maar hun contracten verplichtten hen om te blijven filmen. Nadat de serie in 2010 was afgesloten, gingen de drie door met het verspreiden van de waarheid over hun vriendschap. Madison was de eerste die onthulde dat zij en Wilkinson nooit vrienden waren. Wilkinson herhaalde de verklaring en voegde eraan toe dat ze ook nooit bevriend was met Marquardt.

Volgens haar waren ze allemaal anders. De dood van Hefner in 2017 zorgde alleen maar voor meer drama. Onlangs heeft Madison haar rundvlees opnieuw aangewakkerd met Wilkinson. Voormalige co-sterren hebben ook gewogen. Fans vroegen zich af, waar is de cast van The Girls Next Door vandaag?

Holly Madison: The Bombshell With An Explosive Tell-All

41-jarige Holly Madison heeft haar naam in de krantenkoppen kunnen houden na het einde van de realityshow. Ze speelde in haar eigen 2-seizoenen spin-off serie, Holly's World van 2009 tot 2011. Ze sloot zich aan bij Dancing with the Stars seizoen 8 in 2009 en kreeg het jaar daarop een kleine rol in CSI: Crime Scene Investigation. Madison was ook in de burleske show "Peepshow" in Planet Hollywood Las Vegas van 2009 tot 2012. Ze trouwde in 2013 met zakenman en filmproducent Pasquale Rotella.

Ze stopten ermee in 2019. Ze delen twee kinderen - dochter Rainbow, 8 en 5-jarige zoon Forest.

In 2015 bracht Madison haar hitmemoires Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Warningary Tales of a Former Playboy Bunny uit. Plots stond ze in elk tijdschrift en talkshow.

Haar gedurfde beweringen over de 'realiteit' van het leven in het landhuis leidden tot spanningen met Kendra Wilkinson en de Playboy-oprichter zelf. "Ondanks mijn pogingen om vriendschap te sluiten met Kendra, bleef ze me wegduwen", schreef Madison over haar relatie met Wilkinson.

Ze schreef ook expliciete beschrijvingen van Wilkinson's leven als Hefs 19-jarige vriendin. In 2016 bracht Madison haar tweede memoires uit The Vegas Diaries: Romance, Rolling the Dice and the Road to Reinvention en Wilkinson vuurde terug met nog meer grafische details over Madison's "beschamende" leven in het landhuis. Snel vooruit naar 2021: de twee hebben nog steeds ruzie.

Kendra Wilkinson verkoopt tegenwoordig Hollywood

Wilkinson, 36, deed ook mee aan Dancing with the Stars en behaalde haar eigen E! spin-offshow, Kendra (2009-2011). De serie was gericht op het nieuwe leven van Wilkinson na haar vertrek uit de Playboy Mansion. Het documenteerde haar verloving en huwelijk met voormalig NFL-speler Hank Baskett, evenals haar leven als een eerste keer moeder. Van 2012 tot 2017 zond WE tv Kendra On Top uit, dat het leven van de Basketts thuis bleef documenteren; deze keer als ouders van twee kinderen - dochter Alijah Mary, 7, en 11-jarige Hank Baskett IV.

In 2014 bedroog Baskett Wilkinson terwijl ze zwanger was van Alijah. De ster van Girls Next Door gooide naar verluidt haar trouwring in het toilet toen ze erachter kwam dat de voetballer haar had bedrogen met transgendermodel Ava Sabrina London.

Later dat jaar besloten ze om dingen uit te werken. Maar bronnen onthulden het jaar daarop dat het voormalige Playboy-konijntje nog steeds boos was over de ontrouw van Baskett. Ze zeiden dat ze alleen in het huwelijk bleef voor de kinderen. In 2018 vroeg ze eindelijk de echtscheiding aan. Nu een alleenstaande moeder, is Wilkinson onlangs verhuisd naar onroerend goed. Haar avonturen als nieuwe makelaar worden opgetekend in haar aankomende 6-delige docuserie, Kendra Sells Hollywood.

Bridget Marquardt is nu een spookspeelkameraad

Na The Girls Next Door behaalde Marquardt ook individueel succes. Ze presenteerde Bridget's Sexiest Beaches in 2009 en verscheen in films als The House Bunny, Curb Your Enthusiasm en Entourage. Maar wat fascinerend is, is dat van komisch onderzoek naar paranormale activiteiten in de Playboy Mansion, ze nu een geestenthousiast is met haar eigen podcastshow, Ghost Magnet met Bridget Marquardt.

De voormalige speelkameraad vond in 2009 ook liefde in regisseur Nick Carpenter. Ze zijn sinds 2015 verloofd.

De 47-jarige paranormale onderzoeker heeft ook gesproken over de vete van Madison en Wilkinson."Dit is wat ik tegen Kendra heb gezegd: 'Ze schrijft over haar ervaring en dit is hoe ze erover nadenkt en ze heeft het recht om dat te doen'", vertelde Marquardt aan Hollywood Today Live. Ze zei dat ze geen partij kiest en dat ze Wilkinson adviseerde om niet uit te halen naar Madison.

Kristina & Karissa Shannon: Centerfold Twins Turned Business Duo

Na de serie voegden Kristina en Karissa Shannon zich bij seizoen 9 van Celebrity Big Brother. Ze hadden ook kleine rollen in Sofia Coppola's dramafilm uit 2010, Somewhere. De Shannon-tweeling is nu mede-eigenaar van de Glam Beverly Hills-salon in Los Angeles.

Ze hangen tegenwoordig vaak rond met Blac Chyna. In 2018 tekenden ze een deal van zeven cijfers met Brazzers, een van de grootste pornobedrijven in de industrie.

Crystal Harris ging van mevrouw Hefner naar onafhankelijke influencer

Crystal Harris, 35, ontwierp mede een badkledinglijn voor Veve Glamour Swimwear in 2012 na Girls Next Door. In 2016 werd bij haar de ziekte van Lyme en giftige schimmel vastgesteld. Dit was voor haar aanleiding om haar borstimplantaten te laten verwijderen. Harris was tot aan zijn dood getrouwd met Hefner.

Ze had echter geen recht op zijn landgoed, dus erfde ze niets behalve een huis in Hollywood dat hij voor haar kocht. Ze verkocht het in 2019 voor $ 5 miljoen - nu haar huidige geschatte vermogen. Hefs weduwe is nu lifestyleblogger en influencer. Ze is sinds juli 2020 aan het daten met SpaceX-ingenieur Nathan Levi.

Toen haar werd gevraagd naar het drama met haar voormalige co-sterren, zei ze: "Er is zoveel tijd verstreken. Ik sluit me hier bij Kendra aan."

Wilkinson beweert dat Madison's beweringen over haar tijd in het landhuis allemaal vals waren en dat ze gewoon verder moesten gaan. "Weet je niet zeker waarom deze vrouwen die een ongelooflijk ongewone en zeldzame ervaring hebben gedeeld (die nooit in ons leven zal worden herhaald) niet met elkaar kunnen opschieten?" Harris vervolgde. "Misschien om dezelfde redenen verachten Holly en Bridget me zonder enige reden. Ik hoop dat we op een dag allemaal met elkaar kunnen opschieten en ervaringen kunnen vergelijken." We hopen dat die dag ook komt.

Aanbevolen: