Wat is er gebeurd tussen Dakota Fanning en haar ex-vriend Henry Fry?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Dakota Fanning en haar ex-vriend Henry Fry?
Wat is er gebeurd tussen Dakota Fanning en haar ex-vriend Henry Fry?
Anonim

Dakota Fannings liefdesleven is een beetje een mysterie. Terwijl de in Georgië geboren acteur al een ster is sinds ze een klein kind was en haar zus versloeg voor een rol in Friends, is Dakota tegelijkertijd ongrijpbaar gebleven. Ze geeft fans precies wat ze wil en dat is alles. In plaats daarvan laat ze fans zich concentreren op haar creatieve bezigheden terwijl ze het deeg binnenha alt van haar talrijke kaskrakerssuccessen. We weten echter wel dat ze een romantische band heeft gehad met een paar mannen.

Onder Dakota's vriendjes is een man genaamd Henry Frye. Er is heel weinig bekend over de man, maar de War of the Worlds en Twilight-ster is sinds 2017 aan hem gelinkt. Hoewel sommige rapporten beweren dat de twee nog steeds samen zijn, denken fans dat ze onlangs uit elkaar zijn gegaan. Dit is de waarheid over het liefdesleven van Dakota Fanning en wat er echt aan de hand is met Henry Frye.

Wie is Henry Frye?

We weten het niet… Dat is de waarheid. De man heeft één credit op IMDb, maar het is voor een documentaire waarin hij zichzelf speelt. Hij is dus geen acteur. Hoewel Dakota is gekoppeld aan acteur Freddie Highmore, lijkt ze niet het type te zijn dat zich aangetrokken voelt tot andere beroemdheden. Maar tot nu toe heeft geen enkele publicatie ontdekt wie de buitengewoon lange en knappe man is. Maar we weten dat hij studeerde aan de Universiteit van Vermont en maar liefst 1,80 meter lang is. We weten ook dat het Dakota was die de wereld voor het eerst vertelde over hun romance in oktober 2017 toen ze een foto plaatste waarop ze elkaar likken met het bijschrift "Lovers".

Niet lang daarna werden de twee gefotografeerd terwijl ze erg handig waren tijdens een courtside bij een Knicks Game, iets dat ze keer op keer zouden doen. Dus we weten dat Henry een basketbalfan is… Of dat is hij tenminste als hij een prachtige en getalenteerde blondine naast zich heeft.

Volgens Page Six hebben Henry en Dakota elkaars ouders ook meerdere keren ontmoet en is Dakota's beroemde zus Elle ook gespot terwijl ze samen met Henry hing. Dakota nam Henry ook mee naar tal van rode loper- en mode-evenementen, om duidelijk te maken dat ze was meegenomen en dat ze er trots op was om bij Henry te zijn. Ze maakte ook aan haar Instagram-fans bekend dat Henry op de foto stond.

In 2018 plaatste Dakota af en toe foto's van de twee samen op haar Instagram. Later werden de foto's wat minder voor de hand liggend, zoals een van haar op een strand met Henry's been uit de zijkant. Maar naarmate de tijd verstreek, was Henry steeds minder te zien op Dakota's Instagram. En dit heeft ertoe geleid dat fans de status van hun relatie in 2021 in twijfel hebben getrokken.

Wat is er vandaag met Dakota en Henry aan de hand?

Henry en Dakota volgen elkaar nog steeds op Instagram. Zijn pagina is privé, dus het is niet gemakkelijk om te ontcijferen wat hij heeft gedaan sinds hun laatste bericht samen in 2018. Dakota daarentegen heeft Henry al jaren niet meer op haar pagina vermeld. Ze plaatst vooral foto's van zichzelf, pers voor haar werk en foto's van haar zus en vrienden.

Fans hebben veel geleerd over verschillende beroemdheden tijdens het begin van de pandemie van 2020 omdat iedereen thuis vast zat. Met wie deze beroemdheden thuis vastzaten, werd veel belicht. Terwijl sommige beroemdheden, zoals Euphoria's Sydney Sweeney, probeerden te verbergen dat ze in quarantaine zaten met een geheime partner, lijkt Dakota alleen bij haar familie en vrienden te zijn geweest. Niet één keer werden fans getipt dat ze romantisch met iemand was, laat staan Henry Frye.

Dus, hoewel sommige publicaties beweren dat Dakota en Henry tot op heden nog steeds sterk zijn, zouden ze dit in het geheim moeten doen. Maar gezien Dakota's bereidheid om vóór 2018 met Henry te pronken, zou het vreemd zijn dat ze plotseling zou besluiten hem voor de wereld te verbergen.

Iedereen die gokt op de status van de relatie tussen Dakota en Henry, zou slim zijn om te denken dat ze niet meer samen zijn. Hoewel ze misschien niet op slechte voet zijn geëindigd (vandaar de Instagram die volgt), lijkt het er echt niet op dat Dakota op dit moment bij iemand is. Maar dit zal waarschijnlijk niet eeuwig duren.

In eerdere interviews heeft Dakota verklaard hoeveel ze het huwelijk en haar wens om ooit kinderen te krijgen, waardeert. In een interview met Glamour zei Dakota: "Ik heb een raar beeld van relaties omdat mijn ouders elkaar al kennen sinds de tweede klas, en ze zijn net na de universiteit getrouwd. Ik heb altijd gedacht dat het zo zou moeten zijn, en als dat niet zo is, dan wil ik er mijn tijd niet aan verspillen. Zelfs toen ik 14 was, dacht ik: 'Ik ga niet met deze persoon trouwen. Wat heeft het voor zin om het te doen?' Het is niet dat ik naïef ben. Ik weet gewoon hoe het hoort te zijn. En ik denk dat totdat ik dat voel, het me niets kan schelen."

Aanbevolen: