Waarom fans denken dat Austin Mahone volkomen wanhopig is geworden

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Austin Mahone volkomen wanhopig is geworden
Waarom fans denken dat Austin Mahone volkomen wanhopig is geworden
Anonim

Fans denken dat Austin Mahone volkomen wanhopig is geworden nadat hij heeft onthuld dat hij een video zal veilen die hem behaagt op OnlyFans.

Een opschudding veroorzaken op sociale media

Een paar maanden geleden vertelde de zanger aan TMZ dat hij rare verzoeken kreeg op OnlyFans. Hij onthulde zelfs dat een fan hem honderd dollar bood voor een foto van zijn voeten. Austin voegde eraan toe dat er "Vreemde mensen zijn die om rare verzoeken vragen."

Desalniettemin heeft de songwriter voor opschudding gezorgd op sociale netwerken nadat hij een veiling begon voor een video van 10 minuten waarin hij zichzelf overgeeft. Volgens Music Mundial News: "Het hoogste bedrag dat voor de video is aangeboden, is $ 9.000."

Aangezien hij een nettowaarde van $ 6 miljoen heeft, zijn fans het erover eens dat Austin Mahone volkomen wanhopig is geworden.

Onthullen van zijn gedachten over de OnlyFans-leeftijdsgrens

Austin Mahone is misschien een naam die fans al een tijdje niet hebben gehoord, maar zijn aanwezigheid bij OnlyFans spreekt misschien anders. Nadat er steeds meer controverse was ontstaan over de leeftijdsgrens van de makers van het platform, legde Austin uit waarom de leeftijdsgrens niet verhoogd mag worden van 18+ naar 21+.

Tijdens een avondje uit in Los Angeles haalde een paparazzi Austin in om hem naar het probleem te vragen en legde uit dat veel fans het eng vonden toen Bhad Bhabie, ook bekend als Danielle Bregoli, 18 werd en onmiddellijk OnlyFans-records brak binnen 6 uren op het platform.

Austin deelde snel zijn mening over de kwestie en legde uit waarom hij denkt dat het geen kwaad kan om de leeftijdsgrens op 18+ te houden.

De zanger vertelde TooFab: "Ik denk dat het goed is voor 18+. Ik bedoel, OnlyFans is een platform zoals, weet je, elk ander platform, en dat is wat je ermee wilt doen."

Austin is behoorlijk actief op OnlyFans en plaatst af en toe kortingen voor zijn site op Twitter. Zijn inhoud was aanvankelijk vrij laks omdat hij geen volledige naaktheid toonde, maar nu is dat veranderd.

Bhad Bhabie's OnlyFans-pagina ondersteunen

Het debat over de vraag of de leeftijd van OnlyFans moet worden verlaagd, begon een paar maanden geleden toen Danielle op 26 maart aftelde naar haar 18e verjaardag, wat de wettelijke leeftijdsgrens is om op het streamingplatform te posten. Danielle deelde vervolgens letterlijke bonnetjes op Instagram waaruit bleek dat ze in slechts zes uur na haar debuut meer dan $ 1 miljoen verdiende. Ze brak toevallig ook het vorige 24-uursrecord van Bella Thorne. De actrice verdiende meer dan 1 miljoen dollar op haar eerste dag op OnlyFans.

Nadat Austin was gevraagd naar de leeftijdsgrens van OnlyFans, noemde hij Bhad Bhabie omdat hij zich op het platform haastte en voegde eraan toe: "Shoutout to her. Ik hoorde dat ze in de eerste week veel geld verdiende. het doden. Dus, shoutout naar Bhad Bhabie." Net als Austin kwamen sommige fans naar Danielle's verdediging.

Muziekcarrière

Deze hartenbreker blies de muziekscene op met populaire singles als Say Something, MMM Yeah en Banga Banga. Velen hebben Austin een kloon van Justin Bieber genoemd vanwege hun op elkaar lijkende uiterlijk en vergelijkbare geïnspireerde danspassen. Austin en Justin zijn echter twee verschillende artiesten op zich.

Hoe verdween Austin in het onbekende als gewoon een andere popzanger? Net als Bieber werd hij ontdekt door covers op YouTube te plaatsen. In 2012 bracht Austin onafhankelijk zijn single 11:11 uit op iTunes. Later dat jaar bracht hij nog een single uit genaamd Say Something en Banga Banga, die zeer succesvol waren.

Eindelijk, in augustus van dat jaar, kondigde hij aan dat hij getekend had bij Republic Records. Later bracht hij een van zijn grootste hits uit, Say You're Just a Friend met Flo Rida. Het piekte op nummer vier op de Billboard Hot 100 en werd gecertificeerd als goud in de VS.

In 2013 bracht hij zijn nummer What About Love uit, vergezeld van een videoclip. De release was zo succesvol dat Austin de Artist To Watch-eer won bij de MTV Video Music Awards. Deze prestatie leverde hem een plek op als een van de openingsacts van Taylor Swift's Red Tour.

Als een gevestigde artiest was Austin Mahone van plan om zijn tweede EP genaamd The Secret uit te brengen. Zijn nummer MMM Yeah naast Pitbull werd uitgebracht als de eerste single voor het album in 2014.

Liedjes zoals What About Love en All I Ever Need zouden ook op het project te zien zijn. Het volledige album werd uitgebracht in mei van dat jaar. The Secret debuteerde op nummer 5 in de Billboard 200 en verkocht in de openingsweek 46.000 exemplaren.

In 2015 bracht hij zelfstandig singles uit voor zijn fans via een SoundCloud-pagina. Austin had op dat moment ook een openbare relatie met Becky G. Op 1 juli 2015 bracht hij zijn eerste single Dirty Work uit van wat zijn aanstaande debuutalbum moest worden. De plaat zou naar verwachting eind 2015 worden uitgebracht. Toch is het project er nooit van gekomen.

Hoewel Austin Mahone haar muziekcarrière met groot succes begon, ha alt hij tegenwoordig het grootste deel van zijn inkomsten uit OnlyFans.

Aanbevolen: