‘Bachelor In Paradise’: ABC bederft per ongeluk een van de verlovingen

Inhoudsopgave:

‘Bachelor In Paradise’: ABC bederft per ongeluk een van de verlovingen
‘Bachelor In Paradise’: ABC bederft per ongeluk een van de verlovingen
Anonim

Nadat er maar één aflevering van Bachelor In Paradise was uitgezonden, verpestte een promo voor het komende seizoen het einde van een van de verlovingen van het laatste stel. De Bachelor fans hebben een goed oog als het gaat om het ontleden van trailers, maar deze keer was er geen raketgeleerde voor nodig om de flagrante borsttattoo te spotten.

De producenten hadden één taak… verpest het niet.

GROTE SPOILERS VOORUITFans kwamen tot de conclusie dat de man die op één knie wordt getoond niemand anders is dan de naakte aankomst zelf, Kenny Braasch. De gouden ketting en borsttattoo zeiden alles.

Bachelor In Paradise Promo

Spring naar 1:25 seconden om te zien hoe de producer is vergeten Kenny's tatoeage te verbergen.

Spoilers zijn een bekend ding voor de franchise, aangezien het filmen maanden van tevoren wordt gedaan. Het kost meestal veel tijd, toewijding en veel graven om de thee te vinden. De show zelf lekt dit soort geheime informatie over het onderwerp meestal niet in hun eigen promo.

Kom op jongens! Realiteit Steve zal geen baan meer hebben als je dit luie werk volhoudt!

De koning der spoilers woog zelf in op het gesprek en zei: "Vanaf nu weet ik dat Kenny & Mari zich aan het einde hebben verloofd en dat deden Riley en Maurissa ook. Kruidenier Joe & Serena zijn niet verloofd, maar Ik ben er vrij zeker van dat ze nog steeds samen zijn. CORRECTIE: Joe en Serena zijn verloofd. Dus aan het eind zijn alle drie de koppels verloofd."

Als je bent gestopt met het lezen van dit artikel, dan is slechts een derde van het einde voor jou verwend! Gefeliciteerd!

Kenny Exposed

"deze foto heeft Kenny's stoel en een deel van zijn tatoeage die uit zijn shirt steekt !!!"

img-2388-1629292958
img-2388-1629292958

Het is veilig om te zeggen dat niet veel van de mannen in de show een linkerborsttatto hebben die is versierd met een kenmerkende gouden ketting… dus de kans dat het Kenny is, is behoorlijk groot.

Was dit een publiciteitsstunt of heeft ABC het echt verpest? Iemand moet David Spade aan de lijn krijgen!

Tune in op maandag en dinsdag om 20.00 uur. ET om het drama zich in het paradijs te zien ontvouwen!

Aanbevolen: