Fans geloven niet dat Amal Clooney niet zwanger is terwijl ze op vakantie gaat met haar man

Fans geloven niet dat Amal Clooney niet zwanger is terwijl ze op vakantie gaat met haar man
Fans geloven niet dat Amal Clooney niet zwanger is terwijl ze op vakantie gaat met haar man
Anonim

Amal Clooney heeft misschien krachtig ontkend dat ze zwanger was - maar dat weerhield fans er niet van om te vermoeden dat ze misschien probeerde het laag te houden.

De mensenrechtenadvocaat verbluft in een feloranje jumpsuit toen zij en echtgenoot George hun tweeling Ella en Alexander, vier, meenamen om te lunchen met vrienden.

De familie genoot woensdag van een vakantie in Villa d'Este per boot in het Comomeer, Italië.

Amal, 43, straalde elegantie uit terwijl haar acteur-echtgenoot, 60, moeiteloos stijlvol was in een marineblauw poloshirt met korte mouwen en een crèmekleurige chino, die hij combineerde met mooie bruine schoenen.

Amal zag er moeiteloos stijlvol uit in een mouwloze jumpsuit met een open rug en een zwevende stropdas.

De moeder van twee droeg een paar houten sleehakken, terwijl ze accessoriseerde met een chique hoed met brede rand en een bruinkleurige tas. Ze schermde haar ogen af met ronde tinten.

Ella, het kleine meisje van Amal en George, zag er schattig uit in een witte jurk met sierlijke bloemenborduursels, die ze droeg met roségouden sandalen. Haar tweelingbroer Alexander zag er net zo schattig uit in een lichtblauw overhemd dat open over een effen wit T-shirt werd gedragen, en een marineblauwe chino.

Het Hollywood-stel ontkende onlangs berichten dat ze nog een kind verwachten, nadat er vorige maand geruchten de ronde deden. Maar fans waren niet zo overtuigd na het zien van de paparazzi-foto's online.

"Het is duidelijk een ronde maag. Misschien was de ontkenning van de zwangerschap bedoeld om de media van hen af te houden en dat is ze eigenlijk wel, maar ze wil het privé", schreef iemand online.

"Ik weet 100% zeker dat Amal zwanger is en ik ben er 100% zeker van dat ik het ook geheim zou houden", voegde een tweede eraan toe.

"Ze zijn te zwanger!" een derde reageerde.

Insiders hadden eerder beweerd dat het paar, dat in 2014 trouwde, hun goede vrienden had verteld dat ze hun gezin aan het uitbreiden waren toen ze op 4 juli een klein etentje gaven in de buurt van hun Italiaanse villa.

Hun vertegenwoordiger stopte echter elke speculatie en zei: "Verhalen dat Amal Clooney zwanger is, zijn niet waar."

In december gaf George een zeldzaamheid aan het vaderschap toen hij met AARP The Magazine sprak over het noemen van hun tweeling en het zijn van een beroemde ouder.

Hij zei: 'Ik wilde geen rare namen voor onze kinderen. Ze zullen al genoeg problemen hebben. Het is moeilijk om de zoon te zijn van iemand die beroemd en succesvol is… Het is moeilijk om de zoon te zijn van iemand die beroemd en succesvol is. De zoon van Paul Newman pleegde zelfmoord. De zoon van Gregory Peck pleegde zelfmoord… Bing Crosby liet twee zonen zelfmoord plegen. Ik heb een voordeel omdat ik zoveel ouder ben dat tegen de tijd dat mijn zoon zich competitief zou voelen, ik letterlijk brood aan het gommen ben."

Aanbevolen: