Dit is wat Andy Cohen zegt over het volgende seizoen van 'RHONY

Inhoudsopgave:

Dit is wat Andy Cohen zegt over het volgende seizoen van 'RHONY
Dit is wat Andy Cohen zegt over het volgende seizoen van 'RHONY
Anonim

Zodra een seizoen van Real Housewives afloopt, beginnen fans zich af te vragen over het volgende seizoen, aangezien iedereen een gestage stroom van de vermakelijke reality-franchise wil. Er wordt gesproken over wie er in seizoen 14 van The Real Housewives Of New York City zal zijn, waarbij fans om de terugkeer van Bethenny Frankel vragen en zeggen dat Aviva Drescher niet opnieuw mag worden gecast.

Hoe ziet seizoen 14 van RHONY eruit? Het blijkt dat Andy Cohen fans een paar hints heeft gegeven. Laten we eens kijken.

Seizoen 14

RHOC-fans spraken over een opschudding van de cast, en dat is zeker gebeurd, aangezien een paar mensen vertrokken en er een aantal nieuwe gezichten zijn voor het komende seizoen.

Nu seizoen 13 van The Real Housewives Of New York City ten einde loopt, zijn fans zeker benieuwd hoe het volgende seizoen eruit zal zien.

Andy Cohen sprak over het volgende seizoen van RHONY en zoals hij tegen Entertainment Tonight zei: "Komt er een shake-up? Ik zou zeggen, nou, luister, ik denk dat we dit seizoen tijdens COVID hebben gefilmd en de wereld werd stilgelegd toen we een show heeft opgenomen die is -- een groot deel van The Real Housewives of New York City is afhankelijk van New York City als het personage in de show, en New York City werd tijdens de productie gesloten. Dus moesten we langere tijd besteden aan Ramona [zangeres]'s huis en in Salem en gewoon dingen doen die anders het leven misschien anders zou zijn geweest."

Cohen zei ook: "Dus ik denk dat de show zal blijven evolueren. En ik denk dat we als er iets is, we aan de groep moeten toevoegen, omdat ik denk dat mensen meer mensen wilden zien. Maar ik niet weet dat we dit seizoen bij het produceren van de show veel anders zouden hebben gedaan. We werden met veel verschillende obstakels geconfronteerd toen we in productie gingen."

Veel Real Housewives-steden hebben delen van de COVID-19-pandemie laten zien, met castleden die in quarantaine gaan in Orange County en Beverly Hills, en het is logisch dat RHONY ook de situatie zou aanpakken.

'RHONY's cast door de jaren heen

Als we naar de huidige cast van RHONY kijken, blijven alleen Ramona Singer, Luann De Lesseps en Sonja Morgan over van het allereerste seizoen.

Seizoen 1 bevatte Bethenny Frankel, Ramona, Sonja, Luann, Jill Zarin en Alex McCord. In de loop der jaren kwamen er andere huisvrouwen bij, waaronder Kelly Killoren Bensimmon, Heather Thompson, Aviva Drecher, Tinsley Mortimer en Dorinda Medley.

Het zal interessant zijn om te zien hoe de cast van seizoen 14 eruitziet sinds Andy Cohen voorstelde om nog meer huisvrouwen te casten. Fans staan altijd open voor nieuwe mensen die zich bij elke stad van de populaire Bravo-franchise voegen, vooral als ze drama toevoegen of gewoon coole, interessante castleden lijken om naar te kijken en meer over te leren.

Us Weekly meldde een bron die uitlegt: Er is sprake van een opschudding in het productiebedrijf. Laten we zeggen dat niemand veilig is.”

Andy Cohen vertelde Entertainment Weekly dat hoewel mensen zeggen dat de productie van seizoen 14 "uitgesteld" zal zijn en er iets vreemds aan de hand is met de reünie van seizoen 13, dat "totaal niet waar" is.

Seizoen 13

Voordat seizoen 13 werd uitgezonden, legde nieuw castlid Eboni K. Williams uit aan Entertainment Weekly: "[Als] kijkers en fans [meer] verwachten van wat ze de afgelopen 13 jaar gewend waren, is het zal een schok zijn voor hun systeem. Maar ik hoop dat mensen dit echt een kans geven om te ademen, en zich echt open te stellen voor iets dat een ander soort dynamiek is en een interpretatie en interpretatie van hoe RHONY eruit kan zien. En ik hoop dat ze zijn er heel enthousiast over."

Leah McSweeney legde de publicatie ook uit dat seizoen 13 twee interessante elementen bevat: de COVID-19-pandemie en de Amerikaanse verkiezingen in november 2020. Hoewel elk seizoen van RHONY behoorlijk intens is, en veel fans het daarmee eens zijn, was seizoen 13 erg serieus.

Leah zei: "We filmden tijdens de belangrijkste verkiezingen van ons leven. We filmden tijdens de invasie van het Capitool. Ik bedoel, we filmden tijdens een pandemie! Eboni maakt ons als groep beter. Ik wil niet zeggen dat ze het gemakkelijk maakt om over die dingen te praten, omdat ze niet gemakkelijk zijn om over te praten, maar ze is gewoon zo slim en zo nuchter tegelijkertijd, en ook zeer goed opgeleid over die onderwerpen."

Het zal geweldig zijn om te zien wie er wordt toegevoegd aan de cast van The Real Housewives Of New York City voor seizoen 14, en tot die tijd kijken fans uit naar de reünie.

Aanbevolen: