MCU-fans woedend nadat journalist de geheime rol van Harry Styles in 'Eternals' bederft

Inhoudsopgave:

MCU-fans woedend nadat journalist de geheime rol van Harry Styles in 'Eternals' bederft
MCU-fans woedend nadat journalist de geheime rol van Harry Styles in 'Eternals' bederft
Anonim

Nadat Marvel Studio's Eternals op verschillende persvertoningen was vertoond, verpestte een journalist een groot deel van de film.

Fans van de voormalige One Direction-zanger vermoedden al een tijdje dat hij zijn MCU-debuut zou maken in de aankomende film van de met een Oscar bekroonde regisseur Chloé Zhao. Na de Eternals-wereldpremière op dinsdag in Los Angeles, gingen een paar van de aanwezige persleden naar sociale media en deden massale onthullingen over de post-creditsscene van de film.

Hun acties zorgden ervoor dat Marvel Studios besloot om de post-creditclip niet weer te geven tijdens andere vertoningen, en verschillende castleden hebben verklaringen afgelegd waarin ze de pers verzochten de film niet te verpesten voor de fans. De clip in kwestie bevat zanger-acteur Harry Styles, die Eros zal spelen, de broer van de Titan Thanos die werd verslagen door de avengers tijdens Avengers: Endgame.

MCU-fans zijn aan het roken

Variety's Matt Donnelly deelde het nieuws op Twitter en schreef: "Grote onthulling van TheEternals première -- Harry Styles is toegetreden tot de MCU als Eros, de broer van Thanos." Andere journalisten plaatsten het nieuws ook, maar hebben sindsdien hun tweets verwijderd.

Terwijl andere persleden Donnelly riepen omdat hij de spoiler zo snel na de premières van de film had gedeeld, deelden fans hun frustratie over hoe ze de scène liever in de bioscoop hadden gezien in plaats van hem op Twitter te lezen.

Ik kan er niet tegen. Het is één ding als ik zie dat een fanaccount een film voor mij bederft, maar een legitieme schrijver voor Variety die naar de première gaat en de film bederft zodra hij bij zijn auto…” schreef een fan in reactie.

"Nou, dit is niet cool. Waarom een verrassing voor de fans bederven?" vroeg een ander.

"Om heel eerlijk te zijn zou je verbannen moeten worden van preview-screenings!" een gebruiker toegevoegd.

"zelfs al haat ik dit nieuws en weet niet eens of het waar is WTF MAN STOP MET SPOILERS GEVEN" gutste een fan.

De zangeres van Watermelon Sugar, die Eros speelt in de film, verschijnt naar verluidt tijdens een postcreditscène. In de stripboeken fungeert Eros als de superheld Starfox die wordt tegengewerkt door zijn gekke broer Thanos. Hij heeft de macht om de emoties van andere mensen te beheersen en staat bekend als een lid van de Avengers en Dark Guardians.

Eros heeft ook bovenmenselijke kracht en wordt beschreven als "een vrolijke, zorgeloze rokkenjager en avonturier" die, in tegenstelling tot zijn broer, van zijn leven op Saturnusmaan Titan genoot.

Aanbevolen: