Shawn Mendes concentreert zich op zijn spiritualiteit na Camila Cabello

Inhoudsopgave:

Shawn Mendes concentreert zich op zijn spiritualiteit na Camila Cabello
Shawn Mendes concentreert zich op zijn spiritualiteit na Camila Cabello
Anonim

Shawn Mendes lijkt het moeilijk te hebben gehad na zijn recente breuk met beau Camila Cabello eind 2021. Hij lijkt troost te hebben gezocht in spiritualiteit in deze uitdagende periode van zijn leven. Van meditatie tot het bestuderen van verschillende aspecten van het onderwerp, hij neemt blijkbaar deel aan allerlei spirituele oefeningen.

Zijn muziek is de spiegel van zijn rouwende toestand. Niet lang nadat hij de splitsing openbaar had gemaakt, bracht Shawn zijn nummer 'It'll Be Okay' uit, een oprechte breakup-melodie waarin zijn verdriet en liefde voor de persoon die hij verloor wonderbaarlijk overkwam. Het thema van verdriet na de breuk lijkt door te gaan in zijn werk met zijn recente aankondiging van zijn nieuwe nummer When You're Gone.

Hoe lang hebben Shawn Mendes en Camila Cabello een date gehad?

Het paar ontmoette elkaar in 2015 en waren lange tijd beste vrienden, officieel beginnend in juli 2019. Er waren twijfels of de relatie een PR-ding was, aangezien het officieel werd gemaakt net na de gezamenlijke hitsingle 'Senõrita' van het paar ' werd uitgebracht.

Na verloop van tijd werd het PR-gebabbel minder en waren er niet zoveel van die opmerkingen die de authenticiteit van de relatie in twijfel trokken. Het zag er goed uit toen het stel in september samen op de rode loper van MET Gala 2021 liep. Het was dan ook niet minder dan een schok voor hun fans toen ze in november 2021 via Instagram story hun breuk aankondigden.

Beide beroemdheden waren zeer respectvol en spraken veel over elkaar, en onthulden niet één keer veel details van hun gedeelde ervaring. Ze hebben echter gesproken over hoe de breuk hen persoonlijk heeft geraakt.

Splitsen van Camila was moeilijk voor Shawn

Shawn is ongelooflijk vocaal geweest over hoe hij zich mentaal en emotioneel voelde na de verandering in zijn relatiestatus. De 23-jarige nam het onlangs mee naar zijn Instagram en vertelde dat hij zich door deze verandering afvroeg in wie hij zou kunnen veranderen.

Hij zegt: "Je realiseert je niet dat wanneer je het uitmaakt met iemand, je denkt dat dit het juiste is om te doen, je realiseert je niet al deze shit die daarna komt."

Een duik nemen in hoe dingen hem mentaal hebben beïnvloed, zegt hij; "Zoals, wie bel ik als ik in een paniekaanval ben? Wie bel ik als ik, verdomme, op scherp ben? Ik denk dat dat de realiteit is die me trof - het is alsof, 'O, ik sta er nu alleen voor.' Nu heb ik het gevoel dat ik er eindelijk alleen voor sta, en dat haat ik. Dat is mijn realiteit, weet je?"

Shawn Mendes wendde zich tot spirituele maatregelen

Shawn vertelde Billboard dat het begon als een wekelijkse meditatieoefening om te streven naar wat balans in zijn chaotische leven en veranderde in een diepe duik in het hindoeïsme. Hij heeft elke donderdag gemediteerd en geschriften zoals de Bhagavad Gita besproken met Jay Shetty.

"Ik denk dat iedereen een moment heeft waarop ze gewoon besluiten dat het tijd is om iets anders te doen," Hij sprak over spiritualiteit als "een deel van mijn leven dat veel groter is dan ik ooit heb laten blijken."

Zijn spirituele praktijken zijn niet beperkt tot religieuze teksten en meditatie alleen. Hij werd onlangs gespot op het Hawaiiaanse strand terwijl hij een ritueel uitvoerde om de ziel te reinigen van negatieve energie.

Het Canadese popicoon zat in kleermakerszit op het rotsachtige strand van Hawaï en werd gespot met Youtuber Hitomi Mochizuki die een ritueel uitvoerde waarbij een tweeledig voorwerp betrokken was, met het ene uiteinde in zijn neusgat en het andere in Hitomi's mond. Men denkt dat dit het proces van Rapé wordt genoemd, dat wordt gebruikt om zichzelf te reinigen van negatieve energie.

Mendes' opvattingen zijn niet altijd hetzelfde geweest

Dit is niet de eerste keer dat Mendes over zijn overtuigingen praat. Hij is vrij openhartig geweest over deze onderwerpen. Mendes noemde zichzelf in het verleden een atheïst, maar nu zijn zijn opvattingen drastisch veranderd.

Hij was op een podcast genaamd Man Enough toen hij sprak over zijn reis met vroege roem en zijn geloof. Hij zei: Ik ben min of meer atheïst opgegroeid, ben nu veel spiritueler geworden en weet zeker dat er een God is.

Hij wees met zijn overtuigingen het cruciale punt in zijn reis aan en zei: "Ik ben min of meer atheïst opgegroeid, nu veel spiritueler geworden en er zeker van dat er een God is. Muziek was het ding dat dat voor mij deed."

Op dat moment voelde hij iets voor hem verschuiven. "Hoe kan iets waarvan ik mijn hele leven ben opgegroeid om te geloven dat het fanatiek is, en niet de wetenschap of de waarheid is, als thuis voelen."

De 23-jarige laat zijn persoonlijke leven geen tegenslag in zijn carrière hebben. Als er iets is, is hij meer gepassioneerd over zijn vak, kan hij zijn emoties in muziek kanaliseren en spreekt hij zijn mening uit met zijn teksten.

Shawn Mendez begint aan de meest uitgebreide tour van zijn carrière tot nu toe, die werd opgeschort vanwege de pandemie. Hij debuteerde zijn laatste breakup-ballad, 'When You're Gone' en 'It'll Be Okay,' live op SXSW.

Aanbevolen: