Dit is waarom fans denken dat Camila Cabello en Shawn Mendes verloofd zijn

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Camila Cabello en Shawn Mendes verloofd zijn
Dit is waarom fans denken dat Camila Cabello en Shawn Mendes verloofd zijn
Anonim

Camila Cabello en Shawn Mendes staan misschien op het punt om in het huwelijksbootje te stappen… althans volgens hun fans.

Sommige Don't Go Yet-volgers zagen een sprankelend detail in een recente video die ze online plaatste. Op TikTok deelde Cabello haar trainingsroutine met haar fans, die meer geïnteresseerd waren in het sieraad dat ze aan haar ringvinger droeg.

Camila Cabello pronkt met wat eruitziet als een verlovingsring op TikTok

In de korte clip is Cabello te zien dansen voor de camera in trainingsbroek en een wit vest, op een terras bij het zwembad. Aan haar ringvinger draagt de zangeres iets dat veel op een verlovingsring lijkt.

"Is ze verloofd? Er zit een ring aan haar linkerhand", merkte iemand op.

"Jullie hebben allemaal een ring in haar verlovingsvinger", was een andere opmerking, terwijl iemand anders zei: "POV: je kijkt de video opnieuw om de ring te zien."

Of het gerucht van een verloving tussen de twee Senorita-zangers waar is of niet, fans lijken het er mee eens te zijn. De twee artiesten hebben zich nog niet uitgesproken over het gerucht. Maar aangezien hun relatie sterk wordt, is het niet onwaarschijnlijk dat ze naar het volgende niveau gaan.

Camila Cabello over daten met Shawn Mendes

Eerder deze maand opende Cabello haar relatie met Mendes.

Het paar begon te daten in 2019, tijdens de promotiecampagne van Senorita. Destijds werd het paar online misbruikt door haters die ervan overtuigd waren dat het slechts een publiciteitsstunt was. Ondanks de wrede opmerkingen, ging het paar vorig jaar samen in quarantaine in Los Angeles, en hebben hun fans verrukt met hun openhartige posts op sociale media.

Een glimp van hun romance wordt ook getoond in Mendes' documentaire Shawn Mendes: In Wonder, waar Cabello vaak wordt gevangen terwijl hij haar vriend steunt.

"Ik heb waarschijnlijk een verzorgende houding omdat ik het ook leuk vind om gekoesterd te worden. Ik heb geluk dat mijn partner op dezelfde manier is, "zei Cabello.

"Er is veel zoetheid en tederheid," tussen Mendes en haarzelf, voegde de zangeres eraan toe.

“Ik denk dat we allebei gevoelig zijn. Ik heb echt geluk dat ik mezelf kan omringen met tederheid; het is echt belangrijk voor me, zei ze ten slotte.

Cabello sprak ook over haar vriendschap met Taylor Swift.

“Taylor is altijd zo aardig en ondersteunend geweest en doet ook haar uiterste best om je artiestenadvies te geven. [Ze] gaat er echt over om vriendschappen en relaties het belangrijkste te maken. Ze is zo dapper in het bewateren van die zaden van vriendschappen en relaties, 'zei Cabello over de Mr. Perfectly Fine-zanger.

Aanbevolen: