Leah Remini zegt dat Tom Cruise Rant een 'Scientology-stunt' was terwijl fans vermoedens uiten

Leah Remini zegt dat Tom Cruise Rant een 'Scientology-stunt' was terwijl fans vermoedens uiten
Leah Remini zegt dat Tom Cruise Rant een 'Scientology-stunt' was terwijl fans vermoedens uiten
Anonim

De wereld schrok deze week toen Tom Cruise viraal ging.

Cruise kreeg hevige kritiek te verduren nadat hij twee Mission: Impossible-bemanningsleden had neergeschoten nadat ze hadden betrapt op het overtreden van de Britse COVID-19-regels op de set.

De Hollywood-superster schold de arbeiders uit die blijkbaar te dicht bij elkaar stonden en de regels voor sociale afstand overtraden. Cruise werd in het geheim opgenomen tijdens het filmen in de Warner Bros. Studios in Leavesden, Herts.

Voormalig scientoloog Leah Remini heeft vrijdag een vernietigend stuk uitgebracht over het gedrag van Cruise, gepubliceerd op TonyOrtega.org.

De 50-jarige sprak over Cruise's lang gekoesterde geloof in de Scientology Kerk en beschuldigde hem ervan zijn geduld te verliezen puur als een 'publiciteitsstunt'.

Afbeelding
Afbeelding

Cruise speelt spionagepersonage Ethan Hunt in de megafranchise en werd op de set naar medewerkers horen schreeuwen: "Als ik je het nog een keer zie doen, ben je verdomme weg", aldus The Sun.

Remini houdt echter vol dat Cruise en alle scientologen niet in ziekte geloven - inclusief COVID-19.

Remini legde uit wat volgens haar zijn motieven waren voor de driftbui.

"Tom geeft niet om de families van zijn bemanning; dit is allemaal voor publiciteit. Tom gelooft niet in familiewaarden", schreef ze.

Afbeelding
Afbeelding

"Ik durf te wedden dat Tom deze tirade voor hem had geschreven en zijn Scientology-assistent had opgenomen en uitbracht," voegde ze er later aan toe.

"Het is een teken van zwakte en een diep verontrust persoon."

The Scientology and the Aftermath-ster gaf zelfs commentaar op het mentale welzijn van de Top Gun-ster.

"Zijn mentale toestand is zichtbaar. Tom lijkt te denken dat Hollywood niet in staat is om films te maken zonder zijn hulp," verklaarde ze.

Afbeelding
Afbeelding

"Zoiets zeggen geeft de goddelijke figuur aan die Tom gelooft dat hij is, en wat hem verteld wordt door Scientology."

"Dit is een acteur met enorme macht op de set van zijn film, dit is niet zomaar een man in het midden van een openbare plaats die opkomt tegen iemand die geen masker draagt. Dit is Tom friggin' Cruise die zwaait zijn macht en het bedreigen en vernederen van zijn bemanning, "voegde ze er later aan toe.

Tegen het einde van haar blogpost beschuldigde Remini de hele Scientology-organisatie van 'manipulatief'.

Tom Cruise
Tom Cruise

Nadat Remini haar mening had geuit, kreeg ze bijna unanieme steun.

"Ze heeft altijd gelijk over deze vervelende kleine man", schreef een fan.

"Hij is een megalomaan die zijn eigen kind al jaren niet heeft gezien omdat zijn religie haar als een 'onderdrukkend persoon' beschouwt", voegde een ander eraan toe.

"Ik heb deze tirade ook niet gekocht - het leek gekunsteld - al dat gezeur over gezinnen die niet in staat zijn om eten op tafel te zetten en hun kinderen naar de universiteit te sturen. Hij wil geprezen worden en Brownie-punten verdienen voor iets waarvan ik niet weet waarom - hij is niet erg relevant meer, " viel een derde in.

Aanbevolen: