Alles wat we moeten zien in te heet om seizoen 2 aan te kunnen

Inhoudsopgave:

Alles wat we moeten zien in te heet om seizoen 2 aan te kunnen
Alles wat we moeten zien in te heet om seizoen 2 aan te kunnen
Anonim

Seizoen 1 van Too Hot to Handle was zo'n hit. De show volgde een groep aantrekkelijke singles die samen in het paradijs vastzaten en gedwongen werden om één belangrijke regel te volgen… Ze mochten geen relatie hebben of op een belangrijke manier intiem zijn!

Het feit dat de leden van deze show zich aan die zeer strikte regel moesten houden, maakte de show zo verslavend en opwindend om naar te kijken. De show bestond uit slechts acht afleveringen, samen met een reünie-aflevering die volgde, waardoor we meer willen! We hebben seizoen 2 nodig– en we hebben het zo snel mogelijk nodig!

10 Meer Francesca Farago

Francesca Farago
Francesca Farago

Francesca Farago is gemakkelijk een van de meest erkende en bekende mensen uit het eerste seizoen van Too Hot to Handle. Haar populariteitsniveaus sprongen als een gek na het starten van Too Hot to Handle's eerste seizoen, waarbij haar Instagram-volgersaantal opliep tot maar liefst 4,7 miljoen volgers. De reden dat ze zo aardig is, is dat ze volledig open en eerlijk is met wat er in haar hoofd omgaat. Als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ze is ook adembenemend mooi, wat betekent dat elke keer dat ze voor de camera staat, het leuk is om naar te kijken!

9 Meer Harry Jowsey

Harry Jowsey
Harry Jowsey

Harry Jowsey is misschien wel een van de knapste jongens uit een reality-tv-show. Zijn relatie met Francesca Farago was heel belangrijk in de loop van het eerste seizoen, dus als er een tweede seizoen van de show zou komen, zouden we hem zeker op zijn minst een cameo-optreden moeten zien maken. Hij is buitengewoon charmant, buitengewoon aantrekkelijk, buitengewoon welbespraakt en super volwassen voor zijn leeftijd! Hij is het type man waar meisjes helemaal van in zwijm vallen.

8 Geen castleden die worden afgetrapt

Haley Cureton
Haley Cureton

In het eerste seizoen van Too Hot to Handle werd een van de meest botte en aantrekkelijke leden afgetrapt en dat was super ongelukkig. We hebben het over Haley Cureton. De blonde bom kreeg de boot omdat ze niet de meest ontvankelijke houding had om positieve veranderingen in haar leven aan te brengen, maar eerlijk gezegd, wat maakt het uit! Ze was echt interessant om te zien en het was een grote teleurstelling om te zien hoe ze werd afgetrapt. Ze had de kans moeten krijgen om tot het einde in de show te blijven.

7 Strengere regels voor het celibaat

te heet om te hanteren
te heet om te hanteren

De regels voor Too Hot to Handle waren streng, maar ze hadden veel strenger kunnen zijn om de show nog intenser te maken. In seizoen één van de show konden leden van de cast knuffelen, elkaars voorhoofd kussen, elkaars hand vasthouden en een paar andere aanhankelijke dingen die als meer 'platonisch' konden worden beschouwd. Seizoen twee zou spannender zijn om naar te kijken als veel van die minder intieme dingen ook werden verboden.

6 Vervolg modieuze bikinilooks

te heet om te hanteren
te heet om te hanteren

In het eerste seizoen van de show was een ding waar je gemakkelijk op kon letten de super sexy en modieuze bikini's die de vrouwelijke cast constant droeg in elke scène.

Alle vrouwen in de show waren mooi en hun uiterlijk was zeker versterkt op basis van de bikini's die ze in elke aflevering droegen. Als seizoen twee van deze show komt, moeten er zeker meer modieuze bikini's komen!

5 Uitdagingen voor jongens versus meisjes

te heet om te hanteren
te heet om te hanteren

Challenges (waar de jongens het opnemen tegen de meisjes) moeten zeker worden opgenomen in seizoen twee van de show. In een van de afleveringen van seizoen één vormden de jongens en meisjes groepjes en schreven enkele van de hardste opmerkingen die ze ooit over zichzelf hadden gehoord op elkaars huid met verf. Dit was niet zozeer een uitdaging als wel een therapeutisch moment. Het zou leuk zijn om te zien hoe de jongens en meisjes het echt tegen elkaar opnemen.

4 geldverliezen vooraf bekend

te heet om te hanteren
te heet om te hanteren

Nu seizoen één in première is gegaan, weten fans van de show (tot op zekere hoogte) hoeveel het kost om met elkaar in contact te komen. Seizoen twee van de show zal zeker moeten beginnen om iedereen vooraf te laten weten wat die aftrekkosten zijn. Seizoen 1 onthulde dat een simpele kus $ 3000 kost, terwijl helemaal gaan $ 20.000 kost.

Dingen doen met alleen de mond kost $6000 en wat Sharron en Rhonda ook deden, kostte uiteindelijk $16, 000… maar we weten niet precies wat ze deden.

3 Reality TV Celebrity gaststerren

kim en kylie
kim en kylie

Iets dat seizoen twee van Too Hot to Handle zo veel leuker zou kunnen maken, zijn gaststerren van beroemdheden! Reality-tv-roy alty die we kennen en waar we van houden, zijn de cast van Jersey Shore, de cast van Keeping Up With the Kardashian en misschien zelfs enkele castleden van The Bachelor of The Bachelorette! Het zou zo leuk zijn als er gaststerren van beroemdheden opduiken om de boel op te zwepen.

2 Een nieuwe achtergrond op het paradijselijke eiland

te heet om te hanteren
te heet om te hanteren

Het eerste seizoen van de show werd gefilmd in een exclusief resort in Mexico. De privélocatie was absoluut adembenemend en zorgde voor de perfecte achtergrond! Dat gezegd hebbende, seizoen twee van de show zou zeker dat niveau van schoonheid moeten evenaren of het overtreffen door ervoor te kiezen om op een nog mooiere locatie te filmen. Sommige toplocaties die ze misschien willen overwegen, zijn vakantiebestemmingen zoals Bora Bora, Maui of Bali.

1 Voortdurende integratie van mensen uit verschillende culturen/plaatsen

te heet om te hanteren
te heet om te hanteren

In het eerste seizoen van de show zagen we mensen van over de hele wereld met elkaar omgaan met hun verschillende culturele achtergronden, totale diversiteit en verschillende accenten! Francesca Farago kwam uit Canada, terwijl Harry Jowsey uit Australië kwam. David Birtwistle kwam uit Londen terwijl Nicole O'Brien in Ierland werd geboren. Rhonda Paul werd geboren in de Verenigde Staten en Haley Cureton ook, maar zoals je kunt zien, was het een goede mix van nationaliteiten op de show. Seizoen 2 zou dit voorbeeld moeten volgen.

Aanbevolen: