Wat de cast van Netflix te heet is om te verwerken, is vandaag aan het doen

Inhoudsopgave:

Wat de cast van Netflix te heet is om te verwerken, is vandaag aan het doen
Wat de cast van Netflix te heet is om te verwerken, is vandaag aan het doen
Anonim

Too Hot to Handle is het nieuwste juweeltje van Netflix! Netflix is buitengewoon slim geweest over de reality-tv-programma's die ze aan hun line-up toevoegen en Too Hot to Handle is geen uitzondering. Voorafgaand aan deze show stemden fans overal af op Love is Blind, een realityshow waarbij deelnemers verliefd op elkaar konden worden zonder te zien hoe elkaar eruitzag. Daarvoor konden fans The Circle bekijken op Netflix, een show over sociale rankings, catfishing en meer!

Reality-tv-programma's over relaties, verleiding, romantiek en daten zullen altijd succesvol zijn, omdat liefde vinden iets is dat de meeste mensen op aarde van nature in hun leven willen doen. Ontdek wat de cast van Too Hot to Handle vandaag doet!

14 Francesca Farago leeft heen en weer tussen Canada en LA

Tegenwoordig leeft Francesca Farago heen en weer tussen Canada en Los Angeles en promoot ze haar plantaardige levensstijl op haar Instagram-pagina. Ze heeft meer dan 300.000 volgers die willen weten wat ze doet in haar dagelijks leven. Het is duidelijk dat ze absoluut bloeit sinds haar tijd op Too Hot to Handle.

13 Chloe Veitch bloeit sinds haar "rollercoaster"-tijd te heet is om te verwerken

Chloe Veitch is een verbluffend mooi model dat ooit een deelnemer was aan het Britse topmodel. Haar zelfvertrouwen is duidelijk erg groot! Nadat ze tijd had doorgebracht op Too Hot to Handle, schreef ze op haar Instagram dat "het een emotionele achtbaan was…" We zijn blij dat ze de tijd heeft genomen om te schitteren in dit specifieke reality-tv-programma.

12 Haley Cureton gaat naar de universiteit in Florida

Haley Cureton is een andere mooie deelnemer van Too Hot to Handle! Ze komt oorspronkelijk uit Florida en heeft bijna 14.000 volgers op haar Instagram. Tegenwoordig brengt ze haar tijd door als studente aan de University of North Florida! Ze heeft veel te bieden, zowel schoonheid als hersens.

11 Sharron Townsend richt zich op zijn modellencarrière

Sharron Townsend is gefocust op zijn modellenwerk sinds hij ermee moest omgaan. Hij won op een gegeven moment de titel van Mr. Shea Butter Baby, dus hij neemt zijn modellenwerk duidelijk behoorlijk serieus! Sharron heeft interesse in acteren, dus tegenwoordig besteedt hij nog steeds tijd aan het realiseren daarvan. Zijn Instagram is @sharrontownsendofficial.

10 Harry Jowsey, oorspronkelijk uit Australië, woont nu in Los Angeles

Harry Jowsey is een van de meest aantrekkelijke leden van de show. Hij komt oorspronkelijk uit Australië, maar sinds de première van de show tegenwoordig woont hij in Los Angeles. Na Too Hot to Handle volgde hij uiteindelijk Francesca, Chloe, David, Sharron en Matthew op zijn Instagram! Hij had duidelijk een band met deze castmates boven de rest tijdens zijn tijd in de show.

9 Rhonda Paul blijft een geweldige moeder

Vervolgens hebben we Rhonda Paul die oorspronkelijk uit Georgië komt! Volgens haar Instagram is ze tegenwoordig open en beschikbaar voor zakelijke vragen en richt ze zich op het zorgen voor haar schattige jonge zoon! Op de meest recente foto die ze met haar zoon plaatste, staat ze voor Toys "R" Us!

8 David Birtwhistle richt zich tegenwoordig op voedingscoaching

David Birtwhistle is een knappe heer die oorspronkelijk uit Londen komt. Sinds Too Hot to Handle tot een einde kwam, richt hij zich op zijn leven als voedingscoach. Hij is ook een Nike-ambassadeur, volgens zijn Instagram. Hij heeft duidelijk veel dingen goed in zijn leven, zo goed voor hem!

7 Kelechi "Kelz" Dyke richt zich nu op voetballen

Kelechi "Kelz" Dyke verscheen op Too Hot to Handle. Sinds Too Hot to Handle heeft hij nogal wat dingen gedaan. Tegenwoordig werkt hij als senior recruitment consultant vanuit Londen. Volgens zijn Instagram-pagina speelt hij ook American football voor de London Warriors!

6 Lydia Clyma is tegenwoordig presentatrice op sociale media

Vervolgens hebben we Lydia Clyma. Sinds Too Hot to Handle tot een einde kwam, woont ze in Londen en werkt ze als presentatrice voor tv en sociale media. Net als sommige andere castleden staat ze ook open voor zakelijke vragen, volgens haar Instagram-pagina. Ze plaatst constant foto's waarop haar mooie blauwe ogen te zien zijn!

5 Nicole O'Brien staat open voor zakelijke vragen om haar carrière uit te breiden

Nicole O'Brien is een andere prachtige deelnemer van te moeilijk om te hanteren. Ze komt oorspronkelijk uit Ierland, maar tegenwoordig woont ze in Londen. Volgens haar Instagram staat ze, sinds ze haar dagen heeft te verwerken, volledig open voor zakelijke vragen! Vanaf nu volgt ze nog steeds de rest van haar castleden uit de show.

4 Matthew Smith richt zich nu op acteren en auteurschap

Matthew Smith is zonder twijfel een van de meest aantrekkelijke jongens die niet al te moeilijk te hanteren zijn. Afgezien van zijn tijd bij het reality-tv-programma, heeft hij zich ook gericht op acteren, auteurschap en het uitbreiden van zijn 'creatieve geest'. Hij heeft meer dan 100.000 volgers op Instagram en is al in een paar andere tv-shows verschenen.

3 Bryce Hirschberg streeft een carrière na in regisseren en acteren

Bryce Hirschberg woont momenteel in Los Angeles. Sinds zijn dagen op Too Hot to Handle richt hij zich op het leven als regisseur en acteur. Reality-tv-shows zijn slimme manieren om je naam bekend te maken, dus zijn keuze om dat te doen was een zeer intelligente zakelijke zet voor het entertainmentcarrièreveld waarop hij zich richt.

2 Madison Wyborny draait helemaal om wereldreizen

Madison Wyborny is een prachtig model dat tegenwoordig in Los Angeles woont. Ze reist veel en documenteert foto's van zichzelf op haar Instagram op elke nieuwe plek die ze bezoekt. Nu Too Hot to Handle tot een einde is gekomen, kan ze zich meer dan ooit concentreren op haar reislevensstijl.

1 Kori Sampson richt zich op zijn fitnessmerk

Kori Sampson is een andere knappe deelnemer van Too Hot to Handle. Nu Too Hot to Handle op zijn einde loopt, kan hij zich focussen op zijn fitnessmerk en blog, Lean Lifestyle. Iedereen die in staat is om iets te nemen waar ze een passie voor hebben, zoals fitness, en er een officieel merk van te maken, is zeer indrukwekkend als je het ons vraagt!

Aanbevolen: