Welke geliefde sitcom-ster was de oppas van Bill Hader?

Inhoudsopgave:

Welke geliefde sitcom-ster was de oppas van Bill Hader?
Welke geliefde sitcom-ster was de oppas van Bill Hader?
Anonim

Van buitenaf gezien, is het gemakkelijk om aan te nemen dat film- en tv-sterren het gemakkelijk hebben in elk aspect van hun leven. In veel opzichten is dat zeker waar, maar de dingen zijn zelden zo eenvoudig. Acteurs gaan bijvoorbeeld vaak ver om hun projecten te filmen en aangezien de meeste mensen van reizen houden, klinkt dat op het eerste gezicht geweldig. Als gevolg van die reizen missen beroemde acteurs echter vaak dingen zoals het dagelijks bij hun kinderen zijn.

Vanwege het drukke schema dat de meeste beroemdheden hebben, besluiten veel sterren met kinderen om kindermeisjes in te huren om met hun kinderen te helpen terwijl ze weg zijn. Omdat het opvoeden van kinderen zelfs voor de beste ouder hoofdpijn kan zijn, klinkt het fantastisch om zo'n helpende hand te hebben. Aan de andere kant, aangezien de roddelbladen altijd op zoek zijn naar vuil op sterren, moeten beroemde mensen zich zorgen maken dat hun kindermeisjes hun bonen naar de pers morsen.

Omdat Bill Hader het erg druk heeft als acteur, heeft hij net als veel van zijn leeftijdsgenoten een oppas ingehuurd. Gelukkig voor hem hoeft Hader zich vrijwel zeker nooit zorgen te maken dat ten minste een van zijn voormalige kindermeisjes wanhopig op zoek is naar geld en naar de pers gaat voor een betaaldag. Per slot van rekening is een van Haders voormalige kindermeisjes een geliefde sitcomster geworden in de jaren sinds ze voor Bill werkten.

Van oppas tot ster

Zodra de meeste jonge sterren roem en fortuin beginnen na te jagen, duurt het even voordat ze genoeg werk hebben om rond te komen als artiest. Als gevolg hiervan zijn ze gedwongen een andere baan te zoeken. Daarom werkten veel beroemdheden voor andere beroemde mensen voordat ze bekend werden. Op een gegeven moment werkte Khloé Kardashian bijvoorbeeld als de assistent van Nicole Richie, wat interessant is omdat Kim Kardashian en Paris Hilton een bekende relatie hebben.

Toen Bill Hader op zoek was naar een oppas om voor zijn kinderen te zorgen, vond hij ook een toekomstige ster om in dienst te nemen, D'Arcy Carden. Hoewel Carden de status van huishoudelijke roem nog niet heeft bereikt, zoals Hader, heeft ze nog steeds veel succes gehad. Carden speelde tenslotte in alle vier de seizoenen van The Good Place als Janet, een personage dat wordt beschreven als een 'antropomorfisch vat van kennis; verwant aan een kunstmatige intelligentie” op de wiki van The Good Place.

Naast de beroemdste rol van D'Arcy Carden, is ze ook verschenen in een lange lijst van populaire comedyseries. Zo dook Carden op in shows als Broad City, Comedy Bang! Bang!, Crazy Ex-Girlfriend, Veep en Archer. Net als haar beroemde The Good Place-co-sterren, is D'Arcy Carden bezig gebleven sinds die show tot een bijna perfect einde kwam. Carden zal tenslotte de hoofdrol spelen in een aankomende Amazon Prime-serie die is aangepast van de film A League of Their Own uit 1992, een film met een veel interessantere geschiedenis dan de meeste mensen weten. Het belangrijkste voor de doeleinden van dit artikel is dat Carden verscheen in 13 afleveringen van de show van haar voormalige baas, Barry.

Gelukkig aan het werk

Tijdens een optreden in 2018 op Late Night with Seth Meyers, vertelde D'Arcy Carden over haar ambtstermijn als de oppas van Bill Hader. Afgaande op wat Carden te zeggen had, lijkt het alsof ze een geweldige tijd heeft gehad met Hader en zijn familie.

“Ik was zijn oppas voor zijn oudste twee dochters en dat was net mijn fulltime baan. Ik was elke dag bij hen. Ik ben nog steeds heel close met ze. Vooral de oudste vind ik leuk om elke dag mee om te gaan. We waren als beste vrienden. Zoals, dat gebeurt. We praatten een beetje zoals vrienden zouden praten en eh, ik denk dat ze me te veel opviel.'

Vanaf daar vertelde D'Arcy Carden een grappig verhaal over de relatie die ze had met de oudste dochter van Bill Hader toen het kind twee en een half jaar oud was. De details van het verhaal doen er niet zoveel toe. In plaats daarvan is het belangrijkste dat toen Carden sprak over haar ervaringen met Haders dochters, het duidelijk was dat ze veel genegenheid voor hen had.

Voor een verder bewijs van hoeveel ze haar oppaservaring waardeerde, sprak D'Arcy Carden tijdens een InStyle-interview over Bill Hader in extreem gloeiende bewoordingen. “Bill is altijd geweldig geweest en blijft geweldig en is er met advies en om rare dingen te bespreken. Dit is een heel vreemde zaak omdat er gewoon geen duidelijk overzicht is van wat je zou moeten doen, dus het is erg handig om mensen te hebben om mee te praten die dit eerder hebben meegemaakt.”

Aanbevolen: