Alec Baldwin bekent dat hij geen schuld of verantwoordelijkheid voelt voor 'roest'-opnamen

Inhoudsopgave:

Alec Baldwin bekent dat hij geen schuld of verantwoordelijkheid voelt voor 'roest'-opnamen
Alec Baldwin bekent dat hij geen schuld of verantwoordelijkheid voelt voor 'roest'-opnamen
Anonim

Alec Baldwin verklaarde dat hij geen schuldgevoel of verantwoordelijkheid voelt voor het per ongeluk neerschieten van de dode cameraman Halyna Hutchins op de set van 'Rust'. In een explosief interview voor ABC News bespraken de acteur en producer de tragische gebeurtenis voor het eerst diepgaand, en onthulden ook dat hij de opmerkingen van collega-acteur George Clooney over het incident niet op prijs stelde.

In reactie op interviewer George Stephanopoulos die Baldwin vroeg of hij zich schuldig voelde voor zijn rol in de moord, antwoordde hij: Nee. Nee. Ik heb het gevoel dat iemand verantwoordelijk is voor wat er is gebeurd, en ik kan niet zeggen wie dat is, maar ik weet dat ik het niet ben.”

Alec vervolgde: Ik bedoel, eerlijk tegen God, als ik voelde dat ik verantwoordelijk was, zou ik zelfmoord hebben gepleegd als ik dacht dat ik verantwoordelijk was. En dat zeg ik niet zomaar.”

Baldwin waardeerde de opmerkingen van George Clooney niet

Van George Clooney's opmerkingen over het schrijnende ongeval, waarin de Hollywood-legende tegen de pers zei: "Elke keer als ik een pistool op de set krijg - elke keer - geven ze me een pistool, ik kijk ernaar, ik open het, ik laat het aan de persoon zien, ik wijs het ook, ik laat het aan de bemanning zien… iedereen doet het. Iedereen weet. Misschien deed Alec dat - hopelijk deed hij dat ook," Baldwin toonde snel zijn ongenoegen.

De 'Rust'-ster grapte: Er waren veel mensen die het nodig vonden om commentaar te leveren op de situatie, wat de situatie echt helemaal niet hielp. Als je protocol is dat je het wapen elke keer controleert, nou, goed voor je. Goed van je.'

“Ik heb waarschijnlijk net zo veel met wapens omgegaan als elke andere acteur in films met een gemiddelde carrière, nooit schietend of neergeschoten door iemand. En in die tijd had ik een protocol. En het heeft me nooit in de steek gelaten.”

Alec beweerde dat hij het wapenprotocol volgde dat hem was geleerd

Op de vraag waarom hij Clooney's methode om het pistool te controleren niet volgde, legde Baldwin uit: Wat mij jaren geleden door iemand werd geleerd, was: als ik een pistool pakte en een clip uit een pistool knalde of ik manipuleerde de kamer van een pistool, ze zouden het pistool van me afpakken en het opnieuw doen.”

'De rekwisiet zei: 'Doe dat niet.' Ik bedoel, ik was jong. En ze zouden zeggen: 'Eén ding dat je moet begrijpen, is dat we niet willen dat de acteur de laatste verdedigingslinie is tegen een catastrofale schending van de veiligheid met het pistool. 'Mijn werk', zeiden ze tegen me, man of vrouw.”

“Het is mijn taak ervoor te zorgen dat het wapen veilig is, en dat ik jou het wapen overhandig, en dat ik het wapen veilig verklaar. De bemanning vertrouwt niet op jou om te zeggen dat het veilig is. Ze vertrouwen erop dat ik zeg dat het veilig is. Toen die persoon die belast was met die taak mij het wapen overhandigde, vertrouwde ik ze. En ik heb nog nooit een probleem gehad.”

Aanbevolen: