Alles wat we weten over 'Little People, Big World' Star Zach Roloff's huwelijk

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Little People, Big World' Star Zach Roloff's huwelijk
Alles wat we weten over 'Little People, Big World' Star Zach Roloff's huwelijk
Anonim

Little People, Big World-ster, Zach Roloff en zijn vrouw Tori Roloff lijken de maatstaf te zijn voor relatiedoelen. Ze leerden elkaar in 2010 kennen op de boerderij van de familie Roloff en zijn sindsdien samen. In een interview met The Knot verklaarde Tori dat ze allebei erg verlegen waren om lang met elkaar te praten totdat een collega hen hielp met het verbinden. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en gaan ze nog steeds door.

7 Het voorstel van Zach Roloff

In januari 2012 deelde Tori een bericht op Instagram waarin ze haar volgers het verhaal vertelde van hoe ze Zach in 2010 ontmoette en hoe geweldig het leven met hem tot nu toe was. Vanaf april 2014 hadden Zach en Tori vier jaar een relatie en in hetzelfde jaar vroeg hij haar ten huwelijk. Het aanzoek vond plaats op de favoriete plek van het duo op de boerderij van de familie Roloff.

In een emotionele Instagram-post beschreef ze het voorstel in detail. “Toen we de vuurplaats naderden, realiseerde ik me dat er iets anders was. Zach bleef me vertellen dat Jeremy de camping echt aan de overkant wilde verplaatsen omdat het uitzicht beter was en hij mijn mening wilde hebben. Toen ik daar aankwam, realiseerde ik me dat het super raar was dat Jer een platform en perfect geplaatst brandhout rondom zou plaatsen om een 'gevoel' te krijgen voor de nieuwe kampeerplek. Hij zou het gewoon gedaan hebben. Op dat moment stapte Zach het platform op en vroeg me om mee te doen. Hij ging op één knie zitten en vroeg me om zijn vrouw te zijn. Andere castleden van Little People, Big World waren net zo enthousiast over het paar als alle anderen.

6 Sully leeft voort in hun hart

Later in hetzelfde jaar van het voorstel besloot het paar een nieuwe toevoeging aan hun gezin toe te voegen en een hond te adopteren. Inspecteur Sullivan, of kortweg Sully, maakte hen blij totdat ze hem dagen na zijn diagnose aan kanker verloren. Hij was een belangrijk onderdeel van hun leven vanwege de gebeurtenissen rond zijn aankomst, en tot op heden leeft hij nog steeds in hun herinneringen.

5 En het huwelijk is officieel

Een jaar na het voorstel besloot het stel het officieel te maken en stapte in het huwelijksbootje. Het evenement vond plaats op de boerderij van de familie Roloff met een klein aantal mensen. Na hun huwelijksceremonie besloot het duo op huwelijksreis te gaan. Onderweg namen ze een foto op de cruise en Tori plaatste deze met het onderschrift "Op naar het land van honing en manen met mijn man!!!!"

4 Zach en Tori Roloff's familie groeide

De dingen leken in een volgorde te zijn gebeurd voor Zach en Tori na de aankondiging van een baby die onderweg was. Twee maanden voor de bevalling ging het paar naar Instagram om het geslacht van de baby te onthullen terwijl ze gekleed waren in blauwe en roze schattige outfits. Op 12 mei 2017 werden Zach en Tori officieel ouders toen hun zoon Jackson Kyle werd geboren. Een maand nadat Jackson was geboren, adopteerden de nieuwe ouders een puppy en noemden het Murphy. Aanvankelijk waren de meeste fans verrast omdat het een geboortekaartje leek, maar later plaatsten ze een foto om de lucht te klaren.

Later in 2019 verklaarde het paar publiekelijk dat ze weer ouders zouden worden, omdat ze hun tweede kind verwachtten. Lilah, hun dochter, arriveerde in november en de prachtige familie kon niet gelukkiger zijn geweest.

3 Zach en Tori's mijlpaal

In juli 2020 vierden Zach en Tori een belangrijke mijlpaal toen ze vijf jaar getrouwd waren. Hoewel ze toen vijf jaar getrouwd waren, waren ze al meer dan tien jaar samen. Hun liefde heeft blijkbaar de tand des tijds doorstaan en kleurrijk overleefd. Ze vierden ook hun 6-jarig jubileum op 26 juli in 2021 met een oprechte post van het duo met Zach in een pak en Tori in een trouwjurk.

2 Moeilijke tijden voor Zach en Tori Roloff

De familie Roloff heeft in maart 2021 moeilijke tijden doorgemaakt. Tori ging naar Instagram om het nieuws te delen over het verlies van hun derde baby zes weken na hun zwangerschap. De trieste gebeurtenis bracht hen tot een dieptepunt, maar de familie slaagde erin om er doorheen te komen. Voor Tori speelde haar man een belangrijke rol om haar er doorheen te helpen en dit onthulde ze via een Instagram-bericht.

In haar woorden: Mijn man is mijn onwankelbare rots geweest tijdens deze hele reis. Hij heeft alles aan mijn zijde gestaan en ik had het niet zonder hem kunnen doen. het besef van hoe echt gezegend we zijn. We hebben twee gelukkige, gezonde kinderen, en ik weet dat dat niet voor iedereen weggelegd is. We hebben twee kinderen die we elke dag moeten knuffelen en liefhebben. Ouders zouden nooit moeten weten wat het hartzeer is van het verliezen van een kind Ik bid dat we allemaal de vrede mogen vinden dat onze baby's in de hemel op ons wachten en dat we elkaar op een dag zullen ontmoeten.' Ze voegde eraan toe dat haar post niet alleen was om haar te helpen beter te genezen, maar ook om anderen in een vergelijkbare situatie te laten weten dat ze het kunnen overleven.

1 Ze kwamen er sterker uit

Er zijn veel veranderingen gekomen met het nieuwe jaar voor de familie Roloff. In oktober 2021 pakte het gezin hun koffers vanuit hun huis in Portland en verhuisde naar Washington. Het verlaten van hun oude huis was een beetje moeilijk voor de familie vanwege de talloze herinneringen die ze daar hebben gemaakt. Ze omarmen momenteel echter de verandering en kijken uit naar nieuwe ervaringen in hun nieuwe huis.

Aanbevolen: