Twitter trollt Adam Levine terwijl hij de tekst van 'She Will Be Loved' vergeet tijdens een concert

Twitter trollt Adam Levine terwijl hij de tekst van 'She Will Be Loved' vergeet tijdens een concert
Twitter trollt Adam Levine terwijl hij de tekst van 'She Will Be Loved' vergeet tijdens een concert
Anonim

Eerst werd Adam Levine niet uitgenodigd voor de bruiloft van Blake Shelton en Gwen Stefani van The Voice, en nu heeft hij onlangs de tekst van het beroemdste nummer van Maroon 5, 'She Will Be Loved', verpest. Het is volkomen normaal om dingen te vergeten, en artiesten hebben veel liedjes geschreven en gezongen, dus het is een hele prestatie om ze te onthouden.

Toen dit moment plaatsvond tijdens een concert in het American Family Insurance Amphitheatre in Milwaukee, moest het publiek erom lachen en was er cool mee. Levine pauzeerde de uitvoering echter om zijn fout te erkennen voordat hij verder ging met het nummer. Twitter heeft echter een aantal verschillende meningen over de kwestie.

"Ik heb het verpest!" Levine gaf direct na de fout toe. Hij vertelde het publiek ook dat het de eerste keer was dat hij de tekst van zijn populaire lied verprutst. Het is heel ironisch gezien het feit dat het nummer in 2002 zijn 20-jarig jubileum nadert. Het nummer heeft veel lofbetuigingen gekregen en werd een grote hit in 2004 toen het als single werd uitgebracht. "She Will Be Loved" heeft veel optredens in veel tv-shows en is een van de nummers in de videogame Band Hero, waar Levine motion capture deed en in de game verschijnt.

De muziekvideo is om vele redenen gedenkwaardig, met de hoofdrol van wijlen Kelly Preston en wordt vergeleken met parallellen met de film The Graduate uit 1967. Levine voegde eraan toe dat het een van Maroon 5's favoriete films aller tijden is en dat de opnamen uit de film naar de muziekvideo kunnen worden genomen.

Sommige Twitter-gebruikers keuren de fout van Levine af en noemen het onprofessioneel omdat fans hun best deden om naar de show van Maroon 5 te gaan en ervoor te betalen ondanks de risico's die het heeft als gevolg van de pandemie. Een klein aantal gebruikers verdedigde Levine en zei dat hij ook maar een mens is en dat er veel oefening en moed voor nodig is om veel nummers te onthouden.

Een fan roosterde Levine's outfit en kapsel en tweette: "Het lijkt erop dat hij ook een stylist is vergeten", eindigend met een denkende emoji. Een ander voegde toe waarom iemand een Maroon 5-nummer zou onthouden, waardoor de band in het algemeen werd verguisd. Fouten gebeuren altijd, en Levine sprak het nonchalant aan en lachte het weg met de menigte.

Aanbevolen: