Marvel-fans praten over MCU-toekomst aangezien Marvel T'Challa niet zal herschikken

Inhoudsopgave:

Marvel-fans praten over MCU-toekomst aangezien Marvel T'Challa niet zal herschikken
Marvel-fans praten over MCU-toekomst aangezien Marvel T'Challa niet zal herschikken
Anonim

Marvel heeft aangekondigd dat ze de rol van T'Challa, gespeeld door wijlen Chadwick Boseman, niet zullen hercasten.

De acteur stierf na een strijd tegen kanker in augustus 2020, waardoor er veel vragen waren over wat de toekomst biedt voor 'Black Panther'. Meer dan een jaar na de vroegtijdige dood van Boseman blijft Marvel bij zijn beslissing om het werk van Boseman te eren en het personage niet te herschikken.

Marvel herschikt T'Challa niet na de dood van Chadwick Boseman

De update kwam met dank aan Nate Moore, Marvel's Vice President of Development. De directeur sprak onlangs met 'Ringer-Verse' over de toekomst van 'Black Panther' en benadrukte dat het hele team van Marvel Studios niet geïnteresseerd is in het inhuren van een andere ster om T'Challa te spelen.

"Ik zeg de kans dat je T'Challa in ons ziet - ik dek mijn weddenschappen hier niet af, ik ben heel eerlijk. Je zult T'Challa niet zien in het MCU 616-universum. Wij kon het niet doen, " legde Moore uit.

"Toen [Chadwick] overleed, was er een echt gesprek dat we hadden met [regisseur Ryan] Coogler over wat we doen, en het was een snel gesprek. Het waren geen weken, het waren minuten van bespreken hoe we brengen deze franchise verder zonder dit personage, omdat ik denk dat we allemaal het gevoel hebben dat T'Challa op het scherm verbonden is met Chadwick Boseman."

Fans bespreken de toekomst van 'Black Panther'

Fans reageerden op het nieuws en lieten hun tegenstrijdige standpunten zien. Aan de ene kant willen ook zij Boseman en zijn vertolking van de zwarte superheld eren. Aan de andere kant zouden ze meer van het personage willen zien.

"Een deel van mij haat de gedachte dat iemand anders T'challa speelt, hoewel ik me afvraag of Chadwick Boseman, gezien de keuze, graag had gezien dat een andere zwarte acteur profiteerde van die rol en de impact die hij heeft mogen ervaren", schreef een fan op Twitter.

Anderen denken dat er geen andere T'Challa zal zijn in het huidige Marvel-universum, maar ze zouden er een kunnen zijn in een ander deel van het multiversum, klaar om de rol op zich te nemen.

"616 universum" is een interessante bewoording, en ik vind het leuk dat hij dat in zijn antwoord heeft. De MCU gaat waarschijnlijk naar Secret Wars en dat zal waarschijnlijk eindigen in een reset. Ik zeg gebruik dat om een herschikking van T'Challa te introduceren, gebruik een reset om hem toe te voegen aan de hoofd-MCU, en dan kan zijn verhaal doorgaan, "schreef een persoon.

"Ik dacht precies hetzelfde, het specificeren van het huidige universum lijkt te suggereren dat het niet de enige in de MCU zal blijven. T'Challa is een veel te groot personage om gewoon permanent te laten verdwijnen, "was een andere commentaar.

Aanbevolen: