De echte reden waarom Fran Lebowitz zo'n ingewikkeld romantisch leven heeft

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Fran Lebowitz zo'n ingewikkeld romantisch leven heeft
De echte reden waarom Fran Lebowitz zo'n ingewikkeld romantisch leven heeft
Anonim

Mensen hebben genoten van Fran Lebowitz' Netflix-show Pretend It's A City, en Fran gaf zelfs wat nuttig advies aan Howard Stern over het hebben van meningen. Er zijn veel tv-programma's die New York als personage gebruiken, van Gossip Girl en zijn slechteriken tot natuurlijk Sex And The City. De serie van Fran Lebowitz v alt op als ze vertelt hoe ze over de stad denkt, en ze houdt zeker niet tegen.

Mensen horen niet veel over het datingleven van Fran Lebowitz, en er is een reden waarom ze een complex liefdesleven heeft. Laten we eens kijken naar wat we weten.

Frans kijk op romantiek

Het is fascinerend om te leren hoe sterren daten en wat hun kijk op romantiek is. Sommige beroemde mensen gaan niet uit met andere beroemde sterren, en veel andere beroemdheden hebben andere regels.

Waarom lijkt het liefdesleven van Fran Lebowitz ingewikkeld?

Een tijdje geleden deelde Fran Lebowitz "Ik hou gewoon niet van het huiselijk leven", en ze heeft gezegd dat ze niet geïnteresseerd is in een langdurige relatie.

Volgens Distractify.com zei Fran ooit: "Ik zou onmogelijk langer dan zes dagen een relatie kunnen hebben." Ze vervolgde: "Toen ik jonger was, had ik misschien zes maanden gezegd, hoewel ik denk dat de langste relatie die ik ooit heb gehad drie jaar was. Maar wat ik niet kan zijn, is monogaam. Dat maakt mensen vaak van streek."

Fran heeft ook gezegd dat ze niet denkt dat ze een goede partner is: volgens Distractify werd ze geïnterviewd door Interview Magazine en legde uit dat ik de beste dochter ter wereld ben. Ik ben een geweldig familielid. Ik geloof dat ik een goede vriend ben. "Ik ben een vreselijke vriendin. Dat was ik altijd."

Fran Lebowitz is in het verleden zeker open geweest over het niet houden van koken, dus het is logisch dat de getalenteerde, gevierde schrijfster zou zeggen dat ze er niet van houdt om huiselijk te zijn. Ze vertelde Interview Magazine dat ze ooit ergens zonder keuken woonde: "Ik kook niet. Maar als ik geen keuken zeg, bedoel ik geen gootsteen. Oké? Er was een gootsteen in de badkamer."

Fran zei in hetzelfde interview ook dat ze denkt dat 'romantiek' en huiselijk zijn verschillend zijn. Het klinkt alsof voor haar tijd alleen doorbrengen en alleen wonen belangrijk zijn: "Toen ik jong was, hield ik van romantiek. Maar voor mij is romantiek het tegenovergestelde van het huiselijk leven. Ik wil gewoon niemand in het appartement, niet voor langer dan een paar uur. Drie of vier uur, oké, prima. Ik wil gewoon niet dat iemand anders rondloopt. Ik ben afwisselend heel gezellig, heel sociaal en dan heel eenzaam."

Fran Lebowitz staat bekend als een grappige en getalenteerde schrijver, die twee boeken heeft gepubliceerd: Metropolitan Life in 1978 en Social Studies in 1981. Fran speelde zichzelf in een aantal documentaires, waaronder Public Speaking, een HBO-documentaire die werd uitgebracht in 2010. In 1994 werd de Fran Lebowitz Reader gepubliceerd, die haar essays bevat.

Hoewel Fran veel praat over NYC en de sociale en politieke kwesties die voor haar belangrijk zijn, praat ze niet zo veel over relaties of romantiek, dus het is logisch dat ze zou zeggen dat ze dat niet denkt ze kan een langdurige relatie hebben.

De pandemie en 'doe alsof het een stad is'

In een interview met The New Yorker dat in het voorjaar van 2020 werd gepubliceerd, noemde de publicatie haar 'schrijversblokkade' die ze lange tijd had, en noemde ze haar 'beroemde afkeer van werken'.

The New Yorker zegt dat Fran Lebowitz niet van technologie houdt en vroeg haar naar haar tijd thuis tijdens de COVID-19-pandemie. Fran zei: "Eerlijk gezegd is het enige dat dit voor mij draaglijk maakt, dat ik tenminste alleen ben. Een paar mensen hebben me uitgenodigd in hun huizen op het platteland, huizen die veel luxer zijn dan de mijne. Sommigen van hen hebben iets wat ik graag zou willen hebben, namelijk een kok, aangezien ik niet weet hoe ik moet koken. En ik dacht: weet je, Fran, je zou weg kunnen gaan en je zou op een heel mooie plek kunnen zijn met een kok, maar dan moet je een goede gast zijn. Ik zou veel liever hier blijven en een slechte gast zijn. En geloof me, ik ben een slechte gast."

Fans horen graag wat Fran over alles te zeggen heeft, dus het is geen wonder dat Pretend It's A City populair is geweest.

Fran en Martin Scorsese werkten samen aan de show, terwijl hij deze regisseerde, en in een fascinerend interview met Deadline.com vertelde Fran dat ze geen Netflix heeft. Fran zei: "Ik heb nog steeds geen Netflix. Om Netflix te hebben, moet je een wifi-verbinding in je appartement hebben. Die heb ik niet. Dus ik heb Netflix nog steeds niet gezien, maar ik heb een veel over."

Aanbevolen: