De echte reden waarom het romantische leven van Nikki Glaser ingewikkeld is

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom het romantische leven van Nikki Glaser ingewikkeld is
De echte reden waarom het romantische leven van Nikki Glaser ingewikkeld is
Anonim

Met een nettowaarde van $ 2 miljoen en de populaire Netflix-komediespecial Bangin', is komiek Nikki Glaser beroemd geworden vanwege haar eerlijke, gedurfde benadering van haar stand-up. Ze staat erom bekend dat ze over haar leven praat, en dat omvat daten, liefde en seks.

Fans leren graag hoe comedians hun specials en grappen schrijven, en net zoals Ricky Gervais grappen over zijn leven schrijft, zorgt Nikki Glaser ervoor om te praten over wat er in haar eigen wereld gebeurt wanneer ze haar stand-up uitvoert.

Nikki Glaser's datingleven is beslist ingewikkeld, dus laten we eens kijken wat we ervan weten.

Nikki Glaser's komedie

Netflix-comedyspecials variëren van goed tot slecht, maar mensen hebben altijd contact gehad met Nikki Glaser.

Nikki Glaser's datingleven maakt deel uit van haar komedie, en ze maakt vaak grappen over relaties tijdens haar stand-up. Het klinkt alsof ze altijd over dit deel van haar leven zal praten, en fans waarderen het, want ze is heel echt en eerlijk.

Nikki Glaser sprak over haar Netflix-komediespecial Bangin' in een interview met Forbes.com en ze had het over feminisme. Nikki legde uit: "Ik heb geen man nodig, maar ik heb ook mannen nodig die me aardig vinden. Ik worstel daar constant mee. In de special beweer ik niet dat ik iets helemaal doorheb. Ik ben meer in de war dan toen ik begon. Maar ik heb wel wat wijsheid te geven, en het is niet alsof ik op een zeepkist ga. Het is gewoon, dit zijn mijn ervaringen, en misschien zijn ze niet van iedereen …"

Nikki is ook de presentator van de nieuwe realityserie FBoy Island, dus het is veilig om te zeggen dat datinggrappen deel uitmaken van haar merk.

Zoals Nikki aan Us Weekly uitlegde: "We kijken naar deze shows en we lachen met elkaar, en we lachen met de mensen met wie we ze bekijken. We maken er grappen over, maar de shows maken zelden grapjes over zichzelf of erkennen het feit dat wat er gebeurt hilarisch is. Ik was in staat om dat te doen omdat de presentator van de show en de mensen met wie ik de show maakte, het format wilden veranderen."

In een ontroerend interview met Elle.com deelde Nikki Glaser dat ze in het verleden worstelde met eten en dat ze veel zelfvertrouwen kon vinden en zich goed voelde tijdens het hosten van FBoy Island. Nikki vertelde de publicatie: "Als ik in het verleden was gevraagd om een van de drie [leidende] meisjes te zijn, zou ik waarschijnlijk hebben gewerkt om zo heet mogelijk te worden, en waarschijnlijk mijn mannetje hebben gehouden omdat ik grappig ben Maar nu heb ik het gevoel dat ik naar een van die shows kan gaan en gewoon mezelf kan zijn. Dat is wat er aan mij is veranderd: ik heb het gewoon opgegeven om iemand anders te zijn. Omdat ik vind dat dat niet voor mij werkt. En het blijkt dat als je dat loslaat, het behoorlijk aantrekkelijk is.”

Nikki's datingleven

Nikki Glaser lijkt ook een vrij ingewikkeld romantisch leven te hebben. Volgens Meaww.com had ze een relatie met Chris Convoy, maar ze gingen uit elkaar in 2016, en Nikki brengt haar persoonlijke leven in haar komedie.

In een interview met Buffalo News sprak Nikki over haar tv-programma Not Safe met Nikki Glaser dat werd uitgezonden op Comedy Central, dat was geannuleerd voordat ze met de publicatie sprak. Nikki stond op het punt om stand-up op te treden in Buffalo, New York en ze zei: "Ik heb net een breuk meegemaakt, dus daar heb ik veel nieuw materiaal over omdat het net is gebeurd. Ik heb ook veel materiaal over mijn hond, maar niet op een manier die onaangenaam is. Ik probeer natuurlijk origineel te zijn. Mijn act gaat altijd over welk deel van mijn leven ik ook ben, en ik ben nog steeds in dit deel waar ik niet zeker weet of ik willen trouwen, kinderen krijgen en vrouw zijn in deze tijden. Maar het is niet alleen voor een vrouw om te gaan kijken."

Fans zouden de komedie van Nikki Glaser misschien niet zo leuk vinden als ze zich had gevestigd en een vrediger huiselijk leven had geleid, dus het werkt zeker voor haar dat ze soms vrijgezel is en soms aan het daten is. Het klinkt alsof ze altijd veel materiaal heeft om uit te putten.

Volgens Distractify.com deelde Nikki dat Chris haar had verteld dat het een goed idee zou zijn om Not Safe With Nikki Glaser te doen, dus het klinkt alsof hij een geweldig ondersteuningssysteem was voor de komiek. Maar ze zei tegen de Washington Post dat omdat ze tijdens haar show over seks sprak, dat "veel plezier uit seks voor mij verwijderde" en ze voegde eraan toe: "vooral omdat ik met mijn vriend werk."

Of Nikki Glaser nu alleenstaand is of een partner vindt, fans zijn altijd blij om te horen dat ze relaties aangaat, en ze heeft absoluut een geweldige comedy-niche gevonden.

Aanbevolen: