De echte reden waarom de vrouw van Dave Chappelle hun leven privé houdt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de vrouw van Dave Chappelle hun leven privé houdt
De echte reden waarom de vrouw van Dave Chappelle hun leven privé houdt
Anonim

Dave Chappelle is een van de beste komieken en ook een van de rijkste, met een nettowaarde van $ 50 miljoen. Maar hij heeft iets unieks. Terwijl veel comedians veel inspiratie halen uit hun persoonlijke leven, blijft Chappelle weg om iets over zijn privéleven te delen. Sinds zijn tijd op zijn Chappelle's Show eindigde, is de komiek weggetrokken uit Hollywood, is afgevallen en echt fit geworden, keerde terug naar stand-up en sloot een Netflix-deal. Maar zijn standpunt over privacy is niet veranderd. Maar wat is hij zo privé? Het komt voornamelijk door zijn vrouw.

Dave Chappelle's vrouw Elaine kende hem voordat hij beroemd werd

Elaine Mendoza Erfe Chappelle is sinds 2001 getrouwd met Chappelle. Dit jaar is hun 20-jarig jubileum. Ze zijn met elkaar door dik en dun geweest, door alle ups en downs. In een gesprek met Howard Stern verbrak Chappelle zijn stilzwijgen over zijn relatie met zijn vrouw… om ons eraan te herinneren waarom ze privé zijn.

"Ze was bij me toen ik arm was", vertelde Chappelle aan de radiopresentator. Chappelle vertelde ook hoe zijn vrouw hem door de moeilijkste delen van zijn leven had geholpen, vooral toen hij in 2006 berucht om persoonlijke redenen Chappelle's Show liet vallen.

"Mijn vrouw, als het echt erg wordt, laat ze het me weten, zoals: 'Oh, je zou dit moeten onderzoeken.' Maar voor het grootste deel probeer ik er geen aandacht aan te schenken omdat je als cabaretier niet voorzichtig wilt zijn", legde hij uit aan Stern. "Ik probeer mijn bedrijf klein genoeg te houden, zodat het nog steeds authentiek genoeg kan zijn."

Chappelle's vrouw groeide op in Brooklyn, waar ze Chappelle ontmoette. Als kind realiseerde ze zich dat ze op latere leeftijd een carrière als professionele kok wilde nastreven. Uiteindelijk veranderde die droom toen zij en Chappelle hun drie kinderen kregen, hun zonen Sulayman en Ibrahim, en hun dochter Sanaa. In 2014, tijdens een stand-upshow in de Radio City Music Hall in New York, grapte Chappelle: "Mijn vrouw is Aziatisch en mijn kinderen zijn op de een of andere manier Puerto Ricaans gebleken." Ironisch genoeg maakte Stern enkele grove grappen over Chappelle en Elaine terwijl Chappelle in de show van de radiopresentator was, waardoor Chappelle besloot nooit meer in The Howard Stern Show te verschijnen.

Toen Chappelle het land ontvluchtte en Chappelle's Show, dachten velen dat de relatie van het paar rotsachtig was geworden, maar dat was niet het geval. Elaine was boos op haar man omdat hij de show had verlaten, maar ze kwam er overheen. "Mijn vrouw is nog steeds een beetje zout… Ze is niet boos op me, maar denk niet dat je wegloopt van $ 50 miljoen en dat je vrouw er gewoon cool mee zal zijn," vertelde Conan O'Brien.

Waarom zijn de Chappelle's privé?

Een van de grootste redenen waarom de Chappelle's zo privé zijn, is omdat ze hun kinderen een normaal leven willen geven. Dus verhuisde het gezin naar Ohio, naar een klein stadje genaamd Yellow Springs. Een van de grootste redenen waarom Chappelle wegliep van Chappelle's Show, is vanwege zijn kinderen. Hij wilde meer in hun leven zijn.

"Wat ik deed was van het hoofdpodium afstappen. Omdat die lichten heet waren, en ik andere dingen met mijn leven probeerde te doen. Dat soort aandacht zou niet bevorderlijk zijn geweest voor het stichten van een gezin, " zei Chappelle, volgens People.

Een andere reden waarom het paar zo privé is, is dat Elaine niet de grootste fan van de schijnwerpers is. Sommige rapporten beweren dat Elaine in de vroege relatie van de Chappelle op het hek stond om bij de komiek te zijn omdat ze bang was om in de publieke belangstelling te staan. Als het iemand in de relatie is die het meest waarde hecht aan de privacy van het gezin, dan is het Elaine wel. Ze bezoekt zelden evenementen met haar man en doet nooit interviews. Daar is niets mis mee, maar in Hollywood is het vreemd om te horen.

Het gezin zou echter nog meer privé kunnen gaan, omdat Chappelle onlangs liet doorschemeren dat ze naar Afrika zouden kunnen verhuizen. Op de podcast van Naomi Campbell zei Chappelle dat hij misschien klaar was om terug te gaan naar Afrika, en Stevie Wonder deed hem beslissen. "Hij zei: 'Ik ga naar Ghana verhuizen zodat ik meer gewaardeerd en gerespecteerd kan worden'", zei Chappelle wat Wonder hem vertelde. "Als een zwarte Amerikaan, wie onder ons wordt meer gewaardeerd en gerespecteerd dan Stevie Wonder? Het idee dat hij zich zo zou voelen in deze fase van zijn leven en carrière… Ik dacht dat ik hem daarheen zou volgen, of ik ga Ik zal het voor hem doen."

Het lijkt er niet op dat de Chappelles hun standpunt over privacy zullen laten varen, maar hopelijk verdwijnt Chappelle niet helemaal uit de schijnwerpers, zelfs niet als hij naar Afrika verhuist. Hij is een van de besten en de wereld zou een stuk minder vrolijk zijn zonder zijn uitstekende grappen.

Aanbevolen: