North West, 8, pronkt met haar nieuwe beugel terwijl critici zeggen dat ze 'te jong' is

Inhoudsopgave:

North West, 8, pronkt met haar nieuwe beugel terwijl critici zeggen dat ze 'te jong' is
North West, 8, pronkt met haar nieuwe beugel terwijl critici zeggen dat ze 'te jong' is
Anonim

Het oudste Kardashian/West-kind, North West, was opgewonden om te vertellen dat ze donderdag een beugel kreeg.

De achtjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West ging naar haar TikTok-pagina, die ze deelt met haar beroemde moeder, om de update te plaatsen. North zat in een auto terwijl ze de video opnam terwijl ze opgewonden tegen haar volgers zei: "Oh, mijn god, ik heb mijn beugel!" Het schattige schatje had haar lange, krullende haar opgestoken op haar hoofd.

Sommige duistere gebruikers van sociale media beweren dat het noorden 'te jong' was

North zorgde ervoor dat ze de camera dicht bij haar gezicht hield terwijl ze haar nieuwe set paarse en zilveren bretels liet zien aan haar 4,4 miljoen fans. Het kleine meisje was gekleed in een crèmekleurig sweatshirt met capuchon.

Er werd een veiligheidsgordel over haar borst getrokken terwijl ze in het voertuig met een zwart interieur zat. Over het scherm stond in witte letters geschreven: "Ik heb mijn beugel." Maar sommige louche gebruikers van sociale media vroegen zich af of North te jong was om een beugel te hebben.

"Ik ben geen expert, maar is 8 jaar niet een beetje jong voor een beugel?" één persoon schreef online.

North West neemt een selfie met haar moeder Kim Kardashian
North West neemt een selfie met haar moeder Kim Kardashian

"Ik ben geen orthodontist-specialist, maar dit is toch te vroeg voor een kind om een beugel te hebben? Haar tanden zullen nog steeds bewegen en groeien, nietwaar?" een tweede toegevoegd.

"Is 8 jaar niet een beetje jong voor een beugel, ik dacht dat je ze rond een jaar of 12 had. Ze groeit nog steeds en dus zal haar gezichtsstructuur nog steeds veranderen. Misschien heb ik het mis!" een derde reageerde.

North werd gezien in de jaarlijkse Kardashian-kerstkaart

Ondertussen verscheen North in de jaarlijkse Kardashian-familiekerstkaart. Haar moeder Kim onthulde de Kardashian kard aan haar 273 miljoen Instagram-volgers. De oprichter van KKW Beauty toonde haar andere kinderen Chicago, drie, Saint, zes en Psalm, twee, in de lieve kiekjes.

Sommige Kardashian/Jenner-familieleden werden vermist

De jongere zus van de 41-jarige Khloe, 37, en haar 66-jarige moeder Kris Jenner waren ook te zien op de foto's. De dochter van de Good American oprichter True Thompson, drie, en haar broer Rob Kardashian's dochter Dream Kardashian, vijf, poseerden ook op de foto's.

Ontbrekend op de foto's waren Rob, Kendall Jenner, Kylie Jenner en haar dochter Stormi, drie, evenals Kourtney Kardashian en kinderen, Mason, 12, Penelope, negen, en Reign, zes.

"Vrolijk kerstfeest", schreef Kim bij de diavoorstelling, terwijl de hele familie het enorm succesvolle SKIMS-merk van de aspirant-advocaat op zijn kop zette. Op de foto's ontbraken Rob, Kendall Jenner, Kylie Jenner en haar dochter Stormi, drie, evenals Kourtney Kardashian en kinderen, Mason, 12, Penelope, negen, en Reign, zes.

Aanbevolen: