Een blik op de mode-evolutie van Selena Gomez door de jaren heen

Inhoudsopgave:

Een blik op de mode-evolutie van Selena Gomez door de jaren heen
Een blik op de mode-evolutie van Selena Gomez door de jaren heen
Anonim

Ze begon op jonge leeftijd en actrice en zangeres Selena Gomez groeide op op de rode loper en liet haar stijl door iedereen analyseren en imiteren. Met haar eerste rol op zevenjarige leeftijd in Barney & Friends, is haar stijl in de loop der jaren veel veranderd van jeans en Converse tot op maat gemaakte jurken en Louboutins. Nadat hij op 13-jarige leeftijd internationale roem had gevonden als Alex Russo in Wizards of Waverly Place, werd de make-upmagnaat al snel een mode-icoon en inspiratie voor meisjes over de hele wereld. Met een kleurrijke en eclectische stijl die de populaire modetrends schuwt, is ze erin geslaagd haar status als mode-icoon gedurende haar hele carrière te behouden, waarbij zowel beroemdheden als fans proberen het te imiteren.

8 Een punkrockprinses

Selena Gomez bij de première van Surf's Up
Selena Gomez bij de première van Surf's Up

Lopen op een van haar eerste rode lopers in skinny jeans en praten was een simpele blik die de actrice sindsdien heeft gezegd dat ze het nooit meer zou herhalen. Selena maakte de look vaak af met een klein vest en stevige sieraden die een vleugje punkrock-inspiratie afstraalden. Met de meeste van haar personages op het scherm die op dat moment rebelse dressoirs waren, lijkt het erop dat een deel van hun stijl haar eigen op het tapijt heeft beïnvloed. Een unieke tijd in haar stijl, aangezien ze later een van de meest bekende popprinsessen zou worden. De actrice bleef haar stijl verbeteren naarmate meer en meer tieners naar haar opkeken voor stijlbegeleiding.

7 De pre-stylist jaren

Selena Gomez
Selena Gomez

Als jonge ster was Selena Gomez een van de weinige beroemdheden die niet de hulp had van een styliste die sommige van haar eerdere looks en afhankelijkheid van skinny jeans kan verklaren. De producer begon te leren wat haar goed stond en wat er zou schitteren op de rode loper na haar eerste jaar wandelen in bijna uitsluitend jeans en sneakers. Het jaar daarop begon ze vloeiende jurken en kittenhakken te dragen om haar stijl te verbeteren zonder te volwassen te zijn voor haar leeftijd.

6 Sterren dansen terwijl Selena zingt

selena gomez kom het halen
selena gomez kom het halen

Met de release van haar eerste solo studioalbum Stars Dance in 2013, liet de ster haar edgy punk tienerlook vallen voor een meer volwassen sexy look. Geen dikke armbanden of kleine vestjes meer, nu droeg ze echte diamanten en couturejurken. De actrice deed haar best om te bewijzen dat ze niet langer geketend was aan de Disney-normen door haar verheven uiterlijk en muziek. Nooit iemand die de Hollywood-normen volgt, het is duidelijk dat naarmate de singer-songwriter volwassen werd en veranderde, haar garderobe dat ook deed.

5 Toen Selena Kate ontmoette

Selena Gomez in 2014
Selena Gomez in 2014

In 2014 ontmoette Selena Gomez haar oude stylist, Kate Young, die onder meer Jennifer Lawrence en Dakota Johnson heeft gestyled. De stylist en zanger hebben jarenlang samengewerkt om een verfijnde look te creëren die geschikt is voor de rode loper. Young vertelde The Hollywood Reporter dat ze wilden dat Gomez "glamoureus en volwassen" zou zijn. Een van de meest succesvolle samenwerkingen met beroemdheden en stylisten tot nu toe, waarbij bijna elke look viraal gaat. Het paar zou gedurende de hele carrière van Gomez blijven samenwerken om onnavolgbare looks te creëren, zowel op als buiten het scherm.

4 Dit is een opwekking

Selena Gomez-revival
Selena Gomez-revival

Na vele jaren in de schijnwerpers te hebben gestaan, beleefde de actrice een revolutie in stijl, muziek en carrière met haar tweede solo-studioalbum Revival. Dit tijdperk was het meest kwetsbaar voor de ster die naar buiten kwam met een meer minimalistische look en muziek die sprak over haar meest recente levenservaringen. Gomez gaf de voorkeur aan een meer uitgeklede natuurlijke look en begon campagne te voeren voor jonge meisjes en vrouwen om hun natuurlijke schoonheid te omarmen en traditionele schoonheidsnormen te mijden.

3 Selena vindt haar ritme

Selena Gomez-Pinterest
Selena Gomez-Pinterest

Toen ze eindelijk haar zelfvertrouwen vond nadat ze haar natuurlijke talenten en schoonheid had omarmd via haar album Revival, begon de zangeres met verbluffende looks op en naast de rode loper. Ze heeft een lange weg afgelegd van de combinatie van jeans en sneakers van haar pre-tienerjaren met veel Hollywood-hartenbrekers die in de loop van de decennia voor de ster en haar unieke stijl vielen. Door te gaan voor meer sensuele, dramatische looks zorgde Selena ervoor dat Selena opviel bij elk evenement en de rode loper bevestigde haar status als mode-icoon voor een jongere generatie vrouwen.

2 Ze is zo zeldzaam

Selena Gomez
Selena Gomez

Met het debuut van haar meest recente studioalbum Rare in 2020 lanceerde Selena Gomez haar eigen veganistische en dierproefvrije make-uplijn, vernoemd naar het album. Een andere kwetsbare periode in de carrière van de zangeres, want ze schreef en produceerde elk nummer op haar album, terwijl ze werkte aan het creëren van gemakkelijk aan te brengen make-up waardoor iedereen zich mooi voelt. De songwriter begon de voorkeur te geven aan gedurfde kleuren, opvallende prints, vloeiende stoffen en boeiende silhouetten voor haar uiterlijk.

1 Selena gaat retro

Selena Gomez als Mabel in Only Murders In The Building
Selena Gomez als Mabel in Only Murders In The Building

Onlangs is de Only Murders In The Building-ster gezien bij het uitproberen van een nieuwe retro-look met de hulp van haar vaste styliste Kate Young. De producer heeft een lange weg afgelegd sinds haar vroege Disney-dagen met het dragen van skinny jeans en sneakers, terwijl ze altijd een stijlinspiratie is geweest voor haar jonge fans, maar de afgelopen jaren is ze een mode-icoon geworden voor vrouwen over de hele wereld. Haar steeds veranderende looks die nooit traditionele modetrends volgen, maar altijd pronken met haar persoonlijke stijl en smaak, heeft vrouwen overal geïnspireerd om hun eigen stijlinteresses en schoonheid te omarmen.

Aanbevolen: