90 Day Fiance: Hier is een blik op hoe Big Ed door de jaren heen is veranderd

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance: Hier is een blik op hoe Big Ed door de jaren heen is veranderd
90 Day Fiance: Hier is een blik op hoe Big Ed door de jaren heen is veranderd
Anonim

Als een van de meest populaire shows op het kleine scherm, maakt 90 Day Fiance furore sinds de eerste release. Hoewel realityshows en shows gericht op het vinden van liefde niets nieuws zijn, was deze serie op de een of andere manier in staat om snel de lat hoger te leggen, omdat het zich richt op mensen die liefde vinden met anderen van over de hele wereld. Natuurlijk hebben we veel drama zien gebeuren terwijl we werden voorgesteld aan een aantal echt fascinerende mensen.

Het meest recente seizoen van de show was gericht op de relatie tussen Big Ed en Rose, die de bron is geworden van eindeloos meme-materiaal. Mensen konden niet wegkijken terwijl deze twee probeerden om dingen te laten werken, en de fans vroegen zich af wie Big Ed was. Fans zijn nieuwsgierig naar zijn leven voordat hij Rose ontmoette.

Vandaag gaan we kijken hoe Big Ed door de jaren heen is veranderd!

13 Big Ed ha alt zijn diploma

grote ed afstuderen
grote ed afstuderen

Ed Brown, beter bekend als Big Ed, maakte dit jaar furore als kleinbeeld-entertainer, maar lang voordat mensen hem op televisie keken, was hij gewoon een gewone middelbare schooljongen met een gekke snor. Volgens People is dit een foto van Ed terwijl hij klaar is met zijn middelbare schoolloopbaan.

12 Sporten met een snor vroeger

Big Ed Moustache
Big Ed Moustache

Mensen zullen in de loop van de tijd veranderen, maar weinig mensen zouden deze jongeman als Big Ed kunnen herkennen. Hij gaf vroeger de voorkeur aan de snor, hoewel hij in 2020 meestal wordt gezien met een baard of gewoon helemaal gladgeschoren. Deze foto is gemaakt voordat hij trouwde of een dochter kreeg.

11 Aan het werk in een vlinderdas

Big Ed smoking aan het werk
Big Ed smoking aan het werk

Hij is nu misschien een professionele fotograaf en televisiepersoonlijkheid, maar vroeger, terwijl hij nog steeds opkwam, was Big Ed druk bezig met tafels te wachten… en probeerde hij wat geld te verdienen. Deze foto, genomen terwijl hij een pauze had van zijn werk, laat zien dat hij een knappe kerel was die klaar was voor een aantal grote dingen.

10 Een snelle glimlach terwijl de klus geklaard wordt

Big Ed aan het werk
Big Ed aan het werk

Nogmaals, we kunnen Big Ed eens bekijken tijdens zijn serverdagen, toen hij een paar lange lagen erop deed, en een frisse scheerbeurt. Hij heeft nu misschien veel langer haar, maar toen deed hij zijn haar glad met een product. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe Rose zou hebben gereageerd op deze versie van Ed in de show.

9 Genieten van een vrije dag

grote ed jongere
grote ed jongere

Zo te zien was Big Ed een beetje ouder, maar hij genoot nog steeds van zijn jeugd. Hij was duidelijk in goede vorm en er zijn zelfs foto's opgedoken van hem toen hij een monster op een fiets was. Op deze foto ziet hij er veel volwassener uit, nadat hij de langere lokken en de snor heeft laten vallen.

8 Big Ed Decked To The Nines op Instagram

grote ed jong
grote ed jong

Sommige mensen zijn misschien te jong om de Fantasy Island-referentie hier te krijgen, maar hij had helemaal gelijk. Dit was toen hij nog een besnorde jongeman was die in restaurants werkte om de eindjes aan elkaar te knopen. Gezien waar hij nu is, kunnen we ons niet voorstellen dat hij terug zou willen naar deze baan. Misschien mist hij echter zijn oude uiterlijk, minus het pak en 'stache.

7 Een jongere Ed met zijn voormalige vrouw

bigg ed en ex vrouw
bigg ed en ex vrouw

Grotendeels schuwde Big Ed het niet om openhartig te zijn in de show, en hij onthulde al vroeg dat hij ooit getrouwd was. Dit huwelijk is niet gelukt vanwege zijn ontrouw. Dit is een foto van Ed en zijn voormalige bruid, toen de dingen eenvoudiger waren.

6 Jonge kinderen helpen in Ecuador

Big Ed-reis Ecuador
Big Ed-reis Ecuador

Mensen die de mogelijkheid hebben om naar andere landen te reizen om te helpen, komen meestal terug met een voldaan gevoel. Volgens People bracht Big Ed enige tijd door in Ecuador toen hij wat jonger was en hij zag er daar gelukkig uit, zoals deze foto laat zien. Hij zei dat hij het missen om de kinderen daar te helpen. Zoals je kunt zien, is het grijze haar er, maar dit was enige tijd geleden. Het was lang voordat hij in de show kwam.

5 Een foto met zijn dochter die helemaal volwassen is

grote ed en volwassen dochter
grote ed en volwassen dochter

Big Ed heeft één kind uit zijn vorige huwelijk en er zijn enkele foto's van hen twee opgedoken sinds hij een ster in de show werd. Het lijkt erop dat de twee dicht bij elkaar zijn, wat altijd leuk is om te zien. De band tussen ouder en kind is zo belangrijk.

4 Big Ed met zijn hond, Teddy

grote ed en puppy
grote ed en puppy

Ed is misschien beroemd geworden door zijn optreden in de show, maar er waren genoeg mensen die meer van Teddy wilden zien! Deze schattige pup vergezelt Ed overdag overal, en het was zowel hilarisch als schattig om de hond op Ed's rug te zien terwijl hij boodschappen deed op de show.

3 Klaar voor de liefde nadat ze in de show zijn gegoten

Big Ed 90 dagen
Big Ed 90 dagen

Naar een realityshow gaan is een snelle manier om de wereld naar je te laten kijken en op te letten, en sinds hij in de show verscheen, lijkt het alsof Big Ed een uniek niveau van bekendheid heeft bereikt. Dit is een foto van de show en Ed moet ongelooflijk nerveus zijn geweest toen hij door zijn reality-tv-ervaring ging.

2 Ed en Rose brengen samen tijd door in de Filipijnen

ed en rose 90 dagen
ed en rose 90 dagen

Natuurlijk kunnen we niet praten over Eds veranderingen door de jaren heen zonder iets over zijn tijd met Rose te vermelden. Deze twee leken zeker olie en water terwijl ze samen tijd doorbrachten, maar dit zal altijd een ongelooflijk belangrijk onderdeel van zijn levensreis blijven.

1 Een recente foto van Ed uit de show

grote red nu
grote red nu

Het spreekt voor zich dat het leven voor Big Ed en Rose nooit meer hetzelfde zal zijn, en we vragen ons af of ze ooit nog tijd met elkaar zullen doorbrengen. Het lijkt erop dat er een aantal grote problemen zijn die dit kunnen voorkomen, maar als ze dit opnieuw proberen, hopen we dat ze hun eigen show krijgen.

Aanbevolen: