De waarheid achter Zendaya's 'Euphoria'-auditie

Inhoudsopgave:

De waarheid achter Zendaya's 'Euphoria'-auditie
De waarheid achter Zendaya's 'Euphoria'-auditie
Anonim

Opklimmen naar de top van Hollywood kan elke artiest op elk moment overkomen, en het leek slechts een kwestie van tijd dat dit met Zendaya zou gebeuren. Ze heeft prijzen voor mode-iconen gewonnen, speelde in populaire tv-shows en is te zien in meerdere filmfranchises, waaronder de MCU.

Op het kleine scherm speelt de actrice de hoofdrol in Euphoria, en ze heeft veel gedaan sinds de première. Hoe geweldig ze ook was in de show, de ster was verrast om zelfs maar in de eerste plaats voor de rol van Rue te zijn.

Laten we Zendaya eens nader bekijken en ontdekken waarom ze verrast was dat ze klaar was voor Euphoria.

Zendaya is een grote ster

Op dit punt in haar carrière is Zendaya een van de grootste sterren ter wereld, en dit komt op de hielen van jarenlang werk in de entertainmentindustrie.

Het Disney Channel was al vroeg het perfecte startpunt voor de getalenteerde Zendaya, en dit hielp haar een begrip te worden. In tegenstelling tot andere sterren kon ze het echter redden toen haar tijd op het netwerk ten einde liep.

In de afgelopen jaren is ze buiten de Disney-vlag veranderd om aan verschillende projecten te werken. Alleen al op het grote scherm is ze bijvoorbeeld te zien in de MCU en in de frisse Dune-franchise. Haar meest recente MCU-film, Spider-Man: No Way Home, heeft records gebroken aan de kassa. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, sprak de actrice ook Lola Bunny uit in de recente Space Jam-film.

Op het kleine scherm was Zendaya in een paar verschillende succesvolle shows, maar de laatste jaren was haar tijd op Euphoria ronduit uitzonderlijk.

Ze is briljant op 'Euphoria'

Op dit moment zijn er niet veel programma's op tv die zo populair zijn als Euphoria. De HBO-serie was een enorm succes met zijn eerste seizoen, en de hype voor seizoen twee was door het dak voordat het debuteerde. Tot nu toe heeft het zijn hoge verwachtingen volledig waargemaakt.

Een van de beste dingen die deze show te bieden heeft, is de cast, met Zendaya als middelpunt. Ze was al populair voordat ze in de show speelde, maar de dingen bereikten een geheel nieuw niveau toen ze de rol van Rue op zich nam.

De emotionele hoogte- en dieptepunten van de show zijn ook een belangrijk kenmerk, en voorafgaand aan de lancering van seizoen twee sprak Zendaya over hoe het komende seizoen dit zou aanpakken.

"Ik denk dat het veel emotioneler is dan het eerste seizoen. Net als de film die we dit seizoen gebruiken, die ook anders is, is het een hoog contrast, wat betekent dat de hoogtepunten hoog zijn, de dieptepunten laag. En wanneer het is grappig, het is echt grappig. En als het pijnlijk is, is het echt pijnlijk, "onthulde ze.

Zendaya heeft subliem werk geleverd sinds ze werd gecast als Rue in de show, en hoewel het duidelijk is dat ze perfect geschikt was voor de rol, was de actrice eigenlijk verrast dat ze in de race was voor Rue in de eerste plaats.

Zendaya was verrast dat ze zelfs voor de rol werd overwogen

Zendaya heeft een lange geschiedenis in entertainment, en zoals we eerder vermeldden, kwam veel van haar aanvankelijke succes door de hoofdrol in Disney Channel. Haar achtergrond bij het netwerk is precies waarom ze verrast was dat ze al vroeg in de race was voor een show als Euphoria.

"In wezen zei [Levinson] dat ik op een moodboard voor Rue zat, alsof hij me op dit ding voor Rue had gezet. En ik dacht: 'Nee, dat deed hij niet. Er is zoiets als, op geen enkele manier. Er is niets dat ik voor je heb gedaan om ooit te denken dat ik dat zou kunnen doen', zei de actrice.

Het is maar goed dat het Euphoria-team veel vertrouwen in haar had, want de actrice was gecharmeerd van de rol vanaf de sprong.

"Het is iets onbeheersbaars waarbij je denkt: 'Ik moet dit doen.' Het voelt goed, en je voelt je met hen verbonden. Het is een beetje onverklaarbaar. Je bent altijd een beetje op zoek naar dat gevoel. Dat is een beetje wat ik voelde met Rue, "zei ze.

Gelukkig is het voor beide partijen perfect verlopen, en Zendaya had niet beter geschikt kunnen zijn voor de rol. Ze werd geprezen voor haar optreden in de show en nam zelfs een Emmy mee naar huis. Hierdoor is ze een van de beste actrices die tegenwoordig op het kleine scherm werkt.

Aanbevolen: