Is Taylor verloofd? Je kunt de liefde horen in haar teksten

Inhoudsopgave:

Is Taylor verloofd? Je kunt de liefde horen in haar teksten
Is Taylor verloofd? Je kunt de liefde horen in haar teksten
Anonim

In haar nieuwe documentaire Miss Americana geeft Taylor Swift fans een intiem kijkje in haar leven. Eén groot geheim dat we niet hadden verwacht: het peervormige sterretje op haar ringvinger. Betekent dit dat onze favoriete country-popzanger eindelijk "Ja" heeft gezegd?

Er waren tekenen …

Als je dit niet zag aankomen, had je misschien beter moeten kijken, want geloof ons, er waren hints dat er iets groots kon worden verwacht.

Afgelopen augustus, toen Swift haar zevende album Lover uitbracht, begonnen de geruchten te circuleren dat ze verloofd was met haar vriend Joe Alwyn.

Als je naar de tekst van het romantische titelnummer van het album had geluisterd, zou je weten waar ze het over hadden.

"Ik beschouw deze magnetische kracht van een man als mijn minnaar" en "Mijn hart is geleend en het jouwe is blauw geweest." We kunnen de trouwklokken bijna horen!

Hoewel fans speculeerden, was er geen bewijs van een diamant… tot nu toe.

De grote verrassing

Het gebeurde tijdens een aangrijpende scène in haar documentaire waarin ze haar afkeuring van de in Tennessee geboren Republikeinse senator-elect Marsha Blackburn bespreekt.

Swift zit met haar moeder en vader en twee mannelijke leden van haar team. Het is hier dat we het sterretje voor het eerst spotten. Dit is het moment waarop fans naar adem snakken.

"Ik wil aan de goede kant van de geschiedenis staan", vergezeld van haar verklaring met een handgebaar dat duidelijk de ring laat zien.

Swift heeft er nog geen commentaar op gegeven. Maar we verwachten dat we binnenkort alles zullen horen over haar aanstaande speciale dag! En je kunt zeker binnenkort trouwjurktheorieën en gastenlijstvoorspellingen verwachten!

Aanbevolen: