Deze beroemdheden deden mee aan realityshows voordat ze beroemd werden

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden deden mee aan realityshows voordat ze beroemd werden
Deze beroemdheden deden mee aan realityshows voordat ze beroemd werden
Anonim

Realityshows, vooral die gericht op competitie, zijn voor velen een niet te missen tv. Het is fascinerend om mensen te zien zingen op American Idol of op zoek naar liefde op The Bachelor. We kunnen het niet helpen, maar we kunnen ons voorstellen hoe moeilijk het is om in hun schoenen te staan.

Nu zullen de meeste mensen deelnemen aan een show en verdwijnen, maar soms vinden deze deelnemers hun weg in Hollywood en worden ze grote sterren met een bloeiende carrière. Het is zeldzaam, maar het kan iedereen overkomen.

Laten we eens kijken naar enkele Hollywood-sterren die hun start maakten op reality-tv.

8 Emma Stone won 'In Search Of The Patridge Family'

Lang voordat Emma Stone een van de beste actrices in Hollywood was, worstelde ze enorm om haar grote doorbraak in de entertainmentindustrie te vinden. Uiteindelijk zou ze terechtkomen in een realityshow die helemaal in het teken stond van het zoeken naar een getalenteerde jonge zangeres om deel te nemen aan een nieuw tijdperk van The Partridge Family. Ze won uiteindelijk de show, maar in het begin liep het nergens op. Al snel kwamen er acteermogelijkheden en werd ze een ster.

7 Ray Romano deed mee aan 'Star Search'

Star Search was vroeger een van de meest populaire shows, en het ging erom mensen een platform te bieden met vaardigheden die hen konden helpen door te breken in de branche. Voordat hij een van de grootste sitcom-sterren ter wereld werd, brak Ray Romano zijn komische karbonades uit voor kijkers thuis in de hitshow. Hij won niet, maar uiteindelijk werd hij een enorme televisiester.

6 Laverne Cox deed mee aan 'I Want To Work For Diddy'

De kans krijgen om assistent van Diddy te worden, was de droom van een aantal mensen die meededen aan een realityshow om de onderscheiding, en Laverne Cox was een van de deelnemers aan de show. Hoewel Laverne de overwinning niet behaalde, kwam er jaren later iets veel groters genaamd Orange is the New Black, waardoor alles snel veranderde. Stel je voor dat je voor Diddy werkt in plaats van een televisiester te zijn.

5 Justin Timberlake probeerde 'Star Search' te winnen

Voordat hij bij NSYNC kwam werken en een wereldwijde kracht werd, was Justin Timberlake een jonge artiest die alles deed om in Hollywood door te breken. De jonge Timberlake deed destijds mee aan Star Search, maar op dat moment ging hij langs Justin Randall. Hij won niet, maar hij zou snel genoeg zijn weg vinden naar The Mickey Mouse Club, en jaren later sloot hij zich aan bij een jongensband en veroverde hij de wereld van de muziek.

4 Lucy Hale probeerde haar hand op 'American Juniors'

American Idol is een van de meest populaire realityshows aller tijden, en op een gegeven moment was er een spin-off genaamd American Juniors, die gericht was op het vinden van jongere zangers. Lucy Hale deed mee aan American Juniors en ze slaagde er zelfs in om vierde te worden in het algemeen klassement. Ze heeft muziek gemaakt sinds haar tijd in de show, maar tegenwoordig kennen mensen haar het beste voor wat ze doet in de wereld van acteren.

3 Joey Graceffa was op 'The Amazing Race'

Na wat stoom te hebben gewonnen op YouTube, deed een jongere Joey Graceffa daadwerkelijk mee aan The Amazing Race, en hij bereikte de 10e etappe voordat hij uit de show werd gestuiterd. Sinds zijn tijd in de realityshow heeft hij van alles een beetje gedaan en heeft hij een geweldige carrière voor zichzelf opgebouwd.

2 Melissa Villaseñor was op 'America's Got Talent'

Enkele jaren voordat ze werd opgehaald om op te treden op Saturday Night Live, deed Melissa Villaseñor haar best om het publiek aan het lachen te maken op America's Got Talent. Ze was goed genoeg om een halve finalist van de show te zijn, maar uiteindelijk was ze niet in staat om de overwinning veilig te stellen. Toch heeft ze door de jaren heen serieuze stappen gemaakt en heeft ze laten zien dat ze niets verkeerd kan doen als ze echt in haar element is.

1 Jon Hamm probeerde liefde te vinden op 'The Big Date'

The Big Date was een kortstondige reality-datingshow uit de jaren negentig, en hoewel de overgrote meerderheid van de mensen het helemaal vergeten is, blijft het voortleven dankzij het feit dat John Hamm zo'n succes is geworden in Hollywood. Hamm was nog in de twintig toen hij in de show verscheen, en het is hilarisch om terug te kijken naar de acteur in het midden van de jaren negentig voordat iemand wist wie hij was.

Aanbevolen: