Scott Dawson en Dash Wilder willen echt uit WWE

Inhoudsopgave:

Scott Dawson en Dash Wilder willen echt uit WWE
Scott Dawson en Dash Wilder willen echt uit WWE
Anonim

Als je een selectie hebt die zo groot is als die van de WWE, zijn er vast een paar supersterren die het gevoel hebben dat ze niet goed worden behandeld, en het bedrijf heeft al een tijdje te maken met ongelukkig talent.

The Revival is een tag-team bestaande uit Scott Dawson en Dash Wilder. Ze zijn sinds 2014 bij de WWE, waar ze een zeer goede run hadden in NXT. Sinds hun overstap naar de hoofdselectie in 2017 hebben blessures en verschrikkelijke boekingen het getalenteerde duo er echter van weerhouden hun ware potentieel te bereiken.

Een tijdje ongelukkig

Afbeelding
Afbeelding

The Revival claimt het beste tag-team ter wereld te zijn en ze hebben de hardware om het te laten zien. Ze hebben elke tagtitel gewonnen die de WWE te bieden heeft, maar sinds hun debuut op de hoofdselectie heeft geen van hun titelregeringen langer dan 55 dagen geduurd.

GERELATEERD: 16 worstelaars die WWE zouden kunnen verlaten voor AEW in 2020 (en 5 die AEW zouden kunnen verlaten voor WWE)

Het helpt niet dat WWE de neiging heeft om willekeurige teams in de titelafbeelding te duwen in plaats van echte teams, en dit is de reden waarom The Revival maanden geleden om hun vrijlating vroeg. Hoewel het niet werd toegekend, weerhield het hen er niet van om er eind januari opnieuw om te vragen.

Klaar om te vertrekken

Afbeelding
Afbeelding

Tot nu toe heeft de WWE dit verzoek ook niet ingewilligd, sterker nog, ze hebben zelfs geprobeerd het team opnieuw te ondertekenen door hen enorme 5-jarige deals aan te bieden met een waarde van ongeveer $ 4,8 miljoen elk, wat aantoont dat Vince McMahon dat wel doet niet willen dat ze weggaan.

The Revival lijkt echter van plan te vertrekken, aangezien ze alle contracten die het bedrijf hen heeft aangeboden hebben afgewezen. Ze hebben zelfs de naam "Shatter Machine" als handelsmerk gebruikt voor mogelijk toekomstig gebruik zodra ze het bedrijf verlaten.

Aanbevolen: