Bella Hadid ziet er prachtig uit in de eerste Victoria Secret-advertentiecampagne sinds ze weer bij het merk is gekomen

Inhoudsopgave:

Bella Hadid ziet er prachtig uit in de eerste Victoria Secret-advertentiecampagne sinds ze weer bij het merk is gekomen
Bella Hadid ziet er prachtig uit in de eerste Victoria Secret-advertentiecampagne sinds ze weer bij het merk is gekomen
Anonim

Bella Hadid ziet er prachtig uit in haar eerste advertentiecampagne sinds ze terugkeerde naar de worstelende lingeriegigant Victoria's Secret. Het model schittert in de nieuwe Valentijnsdag-campagne van de beautyretailer en voegt zich bij Priyanka Chopra, Hailey Baldwin, Naomi Osaka en Megan Rapinoe met sterren als het nieuwste lid van het nieuwe VS-collectief.

Bella Hadid trekt de aandacht in haar grote terugkeer naar Victoria's Secret nadat ze het merk heeft verlaten vanwege een giftige cultuur

PageSix kreeg een exclusieve eerste blik op de verbluffende beelden voor de komende campagne na Bella's moeilijke beslissing om vorige maand weer bij het merk te werken. Een van de foto's toont een adembenemende Hadid in zwarte lingerie die druipt van met diamanten bedekte sieraden, terwijl de tweede een stralende Hadid in roze toont.

De 25-jarige werkte voor het eerst met Victoria's Secret in 2015 aan hun PINK-vakantiecampagne, voordat ze uiteindelijk de hoofdrol speelde in hun sindsdien geannuleerde Victoria's Secret Fashion Show in 2016, 2017 en 2018.

Hadid verliet Victoria's Secret begin 2020 nadat de vrouwenhaatcultuur van het merk aan het licht kwam. Sindsdien heeft het bedrijf geprobeerd de naam van het bedrijf te veranderen en heeft het afscheid genomen van zijn oude invloedrijke executive, Ed Razek, die door velen wordt beschuldigd van het bevorderen van een 'gewortelde cultuur van vrouwenhaat, pesterijen en intimidatie'.

"Er was een soort manier waarop, denk ik, veel van ons vrouwen die met Victoria's Secret werkten, voelden", zegt Hadid over haar vorige keer bij Victoria's Secret. “En nu zijn zes van de zeven bestuursleden allemaal vrouw. En er zijn nieuwe fotoshootprotocollen die we hebben.”

Victoria's Secret betreedt een nieuw tijdperk met meer diverse modellen, waaronder Priyanka Chopra en Yumi Nu

Hadid leek blij met de inspanningen van het merk om een nieuw tijdperk in te gaan. De beroemde catwalker tekende in december opnieuw bij het bedrijf, maar het supermodel zegt dat het haar "bijna anderhalf jaar" kostte om weer een ontmoeting met het merk te maken.

"Wat me ertoe aanzette om terug te komen, was dat ze naar me toe kwamen en me echt bewezen dat Victoria's Secret achter de schermen zo drastisch is veranderd", onthulde ze in een interview met Marie Claire over haar beslissing om terug te keren.

Een groot deel van de rebranding omvatte het afschaffen van het langdurige gebruik van de bijnaam 'Angels', waarbij supermodellen als Tyra Banks en Gisele Bündchen het merk vertegenwoordigden door hun felbegeerde vleugels op te zetten.

In plaats van 'Angels' kondigde het bedrijf een nieuwe groep ambassadeurs aan voor de lingeriewinkel, bekend als het VS-collectief. De diverse groep omvat Priyanka Chopra, Hailey Baldwin, Naomi Osaka en Yumi Nu.

Aanbevolen: