10 beste make-uptips van beroemdheden

Inhoudsopgave:

10 beste make-uptips van beroemdheden
10 beste make-uptips van beroemdheden
Anonim

De wereld van make-up en cosmetica is veranderd in een enorme miljardenindustrie en een aantal succesvolle beroemdheden zijn daar verantwoordelijk voor! Of het nu KKW Beauty, Kylie Cosmetics of Fenty Beauty is, deze Hollywood-vrouwen hebben het spel verpletterd met hun eigen bedrijven. Hoewel de producten geweldig zijn, is het essentieel om te weten hoe je ze het beste kunt gebruiken om de perfecte make-uplook te krijgen.

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe bepaalde beroemdheden zoals Kendall Jenner, Hailey Baldwin en Rihanna er zo perfect uitzien, komt dat omdat ze allerlei trucs en tips in petto hebben om een mooi afgewerkt en natuurlijk Look. Dat gezegd hebbende, hier zijn de 10 beste make-uptips van beroemdheden.

10 De koningin van contour

Kim Kardashian Contour
Kim Kardashian Contour

Als het gaat om contouren, is er altijd één persoon die in je opkomt, Kim Kardashian West. De eigenaresse van KKW Beauty is een van de leidende dames in Hollywood geworden die de magie van het contouren van je gezicht tot een fenomeen hebben getransformeerd.

Hoewel de trend bestond vóór Kim Kardashian, onthulde ze een aantal tips en trucs voor de perfecte contour, waaronder het tekenen van een 3 op je gezicht. Kim heeft in een aantal tutorials gedemonstreerd om de contour van je voorhoofd naar je wangen helemaal naar beneden naar je kaaklijn in een 3 beweging te starten.

9 De lip bedekken

Kylie Jenner lipliner
Kylie Jenner lipliner

Net als oudere zus Kim, is Kylie Jenner er ook in geslaagd om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van make-up. Voordat ze lipvullers kreeg, zou Kylie Jenner haar lippen overlijnen met een voering en deze later opvullen met lippenstift. Ze gebruikte deze truc en doet dat nog steeds om haar lippen groter te laten lijken.

Kylie kreeg haar idee van een lipkit van een miljard dollar door haar lippen te omlijnen. In een aflevering van Keeping Up With The Kardashians onthulde de ster dat ze nooit een lipliner en lipstick kon vinden die perfect bij elkaar pasten, dus besloot ze daarvoor te zorgen met Kylie Cosmetics.

8 Signature Cat Eye

Ariana Grande Wined-eyeliner
Ariana Grande Wined-eyeliner

Ariana Grande heeft ons haar hele carrière een verbluffende look na look gegeven! Als er één ding is waar de ster bekend om staat als het gaat om haar make-up, dan is het wel de kenmerkende cat-eye gevleugelde voering van Grande.

De ster onthulde tijdens een sessie met haar visagist, Ash K Holm, dat de sleutel tot de perfecte gevleugelde eyeliner-look het gebruik van een schuine borstel is, terwijl je ervoor zorgt dat de vleugel volledig naar boven gericht is naar het uiteinde van je wenkbrauwen. Dit is een tip die wordt gebruikt om je ogen op te heffen en je algehele look te dramatiseren.

7 Glanzend houden

Naomi Campbell-make-uproutine
Naomi Campbell-make-uproutine

Noami Campbell loopt al op de catwalk sinds haar modeldebuut in 1986. Als er iemand is die het een en ander weet over make-up, dan is het niemand minder dan Naomi Campbell zelf.

Tijdens haar video voor Vogue onthulde Naomi dat ze de voorkeur geeft aan een glanzende of bedauwde look, omdat een te matte afwerking de huid kan verouderen. Het model brengt een reeks serums en moisturizers aan voorafgaand aan haar foundation om de huid soepel te houden.

6 RiRi's doe-het-zelf wenkbrauwen

Rihanna Make-up Tutorial
Rihanna Make-up Tutorial

Rihanna is haar carrière misschien begonnen als zangeres, maar het lijkt alsof ze haar roeping heeft gevonden met make-up. De Fenty Beauty-mogul bereidt de lancering voor van haar nieuwste onderneming, Fenty Skin, dus als het gaat om make-up en huidverzorging, weet Rihanna het een en ander. De ster onthulde dat als het op haar wenkbrauwen aankomt, ze een doe-het-zelf-meisje is.

De zangeres "Diamonds" wil dat je je net zo comfortabel voelt als je bent met je eigen gezicht, zodat je weet wat het beste bij je past en er goed uitziet. In het geval van RiRi oefende ze haar wenkbrauwen alsof het niemand iets aanging en onthulde ze dat zij de enige is die ze ooit zal aanraken om die perfecte wenkbrauwlook te krijgen.

5 Sunkissed Glow

Hailey Baldwin Make-up
Hailey Baldwin Make-up

Hailey Baldwin sprong op de Vogue-trend om je make-up thuis te doen, maar ze introduceerde een subtiele maar verbluffende sunkissed glow-look waardoor je je het ultieme Californische meisje voelt. Hailey gebruikt concealer met een minimale dekking op haar probleemplekken en brengt poeder aan om het op zijn plaats te houden.

Terwijl ze haar wenkbrauwen op hun plaats borstelt en ze niet opvult, brengt Baldwin een vloeibare blos aan op haar wangen, en om de illusie te krijgen dat ze door de zon wordt gekust, brengt ze de blos ook aan op de brug van haar neus. Hierdoor kan je gezicht eruitzien alsof je de middag op het strand hebt doorgebracht!

4 De 2-in-1 truc

Kendall Jenner Make-up
Kendall Jenner Make-up

Kendall Jenner is nog een ander lid van de Kardashian-Jenner-clan die een snelle 2-in-1-truc onthult die ze gebruikt voor haar make-uplook. Als het op dekking aankomt, houdt Kendall de dingen graag licht en minimaal met haar foundation.

De ster brengt later bronzer aan op haar voorhoofd en wangen en brengt vervolgens dezelfde bronzer aan op haar oogleden. Dit is een tip die Kendall heeft gevolgd wanneer ze haast heeft en diepte en kleur aan haar ogen wil toevoegen zonder al te veel producten te gebruiken.

3 Weg met de borstels

Emily Ratajkowski Make-up
Emily Ratajkowski Make-up

Net als haar medemodelvrienden, kiest Emily Ratajkowski ook voor een subtielere en minimale make-uplook. Hoewel ze alles over make-up zo leuk vindt dat ze de aangewezen visagist is onder haar vriendinnen, gebruikt ze een behoorlijk interessante benadering.

Eén tip die Emily deelde tijdens haar Vogue-tutorial, was om de foundationborstel weg te gooien en je handen te gebruiken. Emily gelooft niet alleen dat de textuur van je vingertoppen die van je huid nabootst, maar het zorgt er ook voor dat je make-up gemakkelijker kan worden aangebracht en gemengd.

2 De ultieme look voor een avondje uit

Adriana Lima Make-up
Adriana Lima Make-up

Victoria Secret-legende, Adriana Lima, gaf fans een kijkje in haar make-uproutine en ze houdt van zichzelf een diepgekleurde lip. De ster, die er ook de voorkeur aan geeft de dingen licht op haar gezicht te houden, kiest voor slechts een BB Cream vermengd met wat primer.

Ze brengt later oogschaduw aan, maar de sleutel tot het samenstellen van de perfecte look voor een avondje uit is een diepe lippenstift. Adriana probeerde een reeks dieprode en roze lippenstiften om te zien hoe transformerende lipkleuren een hele make-uplook kunnen veranderen.

1 Versla de jetlag

Bella Hadid Make-up
Bella Hadid Make-up

Bella Hadid modelleert al iets meer dan 5 jaar, dus als het gaat om make-uptips en -trucs, zou ze er zeker een paar in petto hebben. Tijdens haar routine met Vogue onthulde Bella dat heel veel concealer de sleutel is om haar jetlagige ogen onder controle te houden.

Hoewel het model geen zware foundation nodig heeft, helpt een simpele concealer onder de ogen donkere kringen en wallen te verminderen die ontstaan door zoveel reizen. Dus of je nu een hectisch schema hebt, vaak reist of gewoon niet genoeg slaap hebt gehad afgelopen nacht, een beetje concealer zorgt voor dat alles.

Aanbevolen: