Chrissy Teigen's grootste controverses door de jaren heen

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen's grootste controverses door de jaren heen
Chrissy Teigen's grootste controverses door de jaren heen
Anonim

Chrissy Teigen staat al tientallen jaren in de schijnwerpers, maar er is altijd controverse om haar heen opdoemen. Hoewel ze bekend staat om haar kookboeken, tijd besteed aan modellenwerk en getrouwd is met zanger John Legend, heeft ze niet kunnen ontsnappen aan haar gemene opmerkingen, zowel in het verleden als in het heden. Ze heeft pauzes op sociale media, pauzes voor de geestelijke gezondheid en alles wat ze maar kan bedenken om de kritiek te vermijden, maar het vertraagt niet snel.

Hoewel veel fans hun favoriete beroemdheden beklagen, wordt het zelfs voor de grootste fans van Chrissy Teigen steeds moeilijker om achter een aantal van haar controverses te staan. Zelfs toen ze haar nieuwe kookboek promootte, kon ze niet elke gemene opmerking over haar onder de post verbergen.

9 Chrissy Teigen staat bekend om haar Twitter Clap-Backs

Er zijn tal van controverses rond Chrissy Teigen, maar ze staat ook bekend om haar applaus op sociale media, met name op Twitter. Meest recentelijk nam ze haar <a href="https:// Bekijk dit bericht op Instagra

Een bericht gedeeld door chrissy Teigen (@chrissyteigen)

">Instagram-verhaal om Daily Mail te vertellen omdat ze grappen maakte over haar wenkbrauwtransplantaties en zei: "waarom zijn mensen zo boos over elk klein ding dat ik doe? Je gaat jezelf een hartaanval bezorgen."

8 Chrissy Teigen is ook ongelooflijk kwetsbaar en open met haar fans

Zelfs onder al haar drama is ze nog steeds erg open met haar volgers op sociale media. In september 2021 keek ze terug op het eenjarig jubileum van het verlies van haar baby, die ze Jack wilden noemen. Kwetsbaar zijn tussen alle haat die ze ontvangt, was een gezonde uitlaatklep voor haar.

7 Chrissy Teigen werd geblokkeerd door Donald Trump

Chrissy Teigen is een trotse democraat en toen Donald Trump tot president van de Verenigde Staten werd gekozen, vond ze het geweldig dat hij haar al had geblokkeerd. Ze was heel openhartig over hem tijdens het verkiezingsproces, en hij had haar opmerkingen niet op Twitter.

6 De Chrissy Teigen, Courtney Stodden Pesten Controverse

In maart 2021 kondigde Chrissy Teigen aan dat ze Twitter ging verlaten, omdat ze de negativiteit niet langer kon blokkeren. Hieruit volgde veel kritiek en haat. Courtney Stodden beschuldigde haar snel van pesten. Er waren niet alleen openbare vertoningen van pesterijen, maar ook privéberichten van Chrissy. Courtney Stodden was pas zestien jaar oud toen het pesten begon, en hoe graag ze Chrissy Teigen ook zou willen vergeven, het is duidelijk dat er nog steeds enige vijandigheid is.

5 Geen excuses voor Farrah Abraham Comments

In 2013 tweette Chrissy Teigen: "In ander nieuws, je bent een whe en iedereen haat je, oeps geen ander nieuws, sorry," wanneer hij het over Farrah Abraham had. Hoewel deze tweet destijds tot verontwaardiging leidde, is deze opnieuw aan het licht gebracht. Chrissy Teigen heeft nooit openbare verklaringen of verontschuldigingen afgelegd, maar de meesten gaan ervan uit dat ze zich ook niet privé heeft verontschuldigd.

4 Michael Costello's racismebeschuldigingen

Chrissy Teigen moest zich opnieuw publiekelijk verontschuldigen voor opmerkingen tegen Michael Costello. Hij vuurde echter terug met mogelijk nep-direct messages van Chrissy Teigen, waarin racisme betrokken was. Chrissy legde snel een openbare verklaring af en zei dat ze zich verontschuldigde voor openbare pesterijen, maar nooit een privébericht naar Michael Costello heeft gestuurd en juridische stappen zal ondernemen als de beschuldigingen niet worden gestopt.

3 Chrissy Teigen werd uitgeroepen door voedselcriticus Alison Roman

Voor een keer zien fans een controverse die Chrissy Teigen niet begon, maar een andere beroemdheid die regisseerde haat haar manier. Voedselcriticus Alison Roman bekritiseerde het succes van Chrissy Teigen met haar kookboeken nadat ze was begonnen als model met een enorme aanhang op Instagram. Ze ging verder met te zeggen dat Chrissy bevoorrecht is en dat haar succes niet opgewassen is tegen de vaardigheden die nodig zijn om een kookboek te schrijven, en kreeg meteen reactie. Alison Roman heeft zich zowel privé als in het openbaar verontschuldigd sinds hij Chrissy heeft uitgescholden.

2 Candace Owens wil dat Chrissy Teigen geannuleerd wordt

Nadat Chrissy Teigen openhartig was over haar depressie en zich verloren voelde te midden van alle reacties die ze heeft ontvangen, was Candace Owens heel open over haar annulering. Candace ging naar Twitter om over Chrissy Teigen te zeggen: "Cubanen worden door hun regering op straat afgeslacht, maar wist je dat Chrissy Teigen verdrietig is omdat niemand meer aandacht aan haar besteedt op Instagram?" Ze vraagt zich af waarom Chrissy nog niet is afgezegd en is onvermurwbaar over het feit dat Chrissy Teigen haar achterlaat.

1 Chrissy Teigen's openbare verontschuldiging

Na een lange pauze van sociale media, ging Chrissy Teigen naar Medium en Instagram om een bericht met de titel 'Hallo allemaal' te delen. Met alle controverses en terugslag op haar acties, heeft ze een openbare verontschuldiging aangeboden aan iedereen die ze heeft gekwetst en hoopt ze vooruit te kunnen kijken. Natuurlijk wil niet iedereen zo graag dat ze een nieuwe start geeft, maar Chrissy Teigen doet zijn best om vooruit te komen.

Aanbevolen: