Een kijkje in het datingleven van Jack Dorsey

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het datingleven van Jack Dorsey
Een kijkje in het datingleven van Jack Dorsey
Anonim

Jack Dorsey's leven is aantrekkelijk, en zijn nettowaarde van $ 12 miljard geeft hem de mogelijkheid om absoluut alles te doen wat hij wil, wanneer hij maar wil. Als mede-oprichter en voormalig CEO van Twitter, en het brein achter de ontwikkeling van Square, heeft Dorsey wereldwijd de aandacht getrokken. Hij wordt benijd om zijn ondernemersvaardigheden in de wereld van technologie en wordt bewonderd om zijn genereuze donaties aan goede doelen in de afgelopen jaren.

Met alle ogen op hem gericht, is het datingleven van Dorsey een merkwaardig onderwerp voor fans, omdat ze zich afvragen wat voor soort vrouw zijn aandacht zou kunnen trekken en zijn speciale iemand zou kunnen worden. Hij is erin geslaagd om zijn datingleven in de loop der jaren behoorlijk rustig te houden, maar hij is onderweg zeker in verband gebracht met een aantal spraakmakende dames.

10 Zakelijk succes van Jack Dorsey

Jack Dorsey's verbazingwekkende vermogen wordt toegeschreven aan zijn vasthoudendheid en ongelooflijke vaardigheden op technologisch gebied. Hij staat vooral bekend om het ontwikkelen van Twitter en hij blijft indrukwekkende inkomsten genereren met dat socialemediaplatform. Het grootste deel van zijn fortuin werd echter verdiend met het belang dat hij heeft in zijn mobiele betalingsbedrijf Square. Hij is een van de meest elite zakenlieden in Noord-Amerika.

9 Het privéleven van Jack Dorsey

Jack Dorsey probeert begrijpelijkerwijs zo laag mogelijk te blijven. Hij wordt vaak gezien in vrijetijdskleding en heeft de neiging om zijn buitengewone rijkdom niet te laten zien. Hij is niet iemand die met zijn fortuin pronkt, hij probeert het grootste deel van zijn persoonlijke leven te houden waar het thuishoort, privé. Hij heeft zijn relaties niet publiekelijk getoond of zijn datingleven met de media besproken.

8 Jack Dorsey en Raven Lyn Corneil

Dorsey is in het verleden in verband gebracht met verschillende prachtige vrouwen, en een van hen is toevallig een covermodel van Sports Illustrated. Raaf Lyn Corneil. Ze heeft gemodelleerd voor onder meer Calvin Klein en Puma XO. Haar verbluffende, exotische eigenschappen hebben een verscheidenheid aan spraakmakende modellenwerk opgeleverd, en Jack Dorsey heeft dit zeker opgemerkt.

Ze werden samen gespot tijdens de New York Fashion Week en waren in 2018 als koppel aan elkaar gekoppeld. Dorsey kocht naar verluidt Corneil een starterswoning van meerdere miljoenen dollars in Californië, maar in 2019 waren ze naar verluidt uit elkaar.

7 Jack Dorsey en Kate Greer

Jack Dorsey was beroemd in verband met kunstenaar en bedrijfseigenaar Kate Greer. Ze is eigenaar van Cheerie Lane, een vooraanstaand popcornbedrijf van eigen bodem. Dit is een van de langste relaties die Dorsey heeft gehad. Deze twee tortelduifjes begonnen te daten in 2010 en gingen naar verluidt voor een zeer korte tijd uit elkaar. Ze vonden uiteindelijk hun weg terug naar elkaar in 2013 en nieuw leven ingeblazen in hun romance.

Ze hadden een aantal jaren een knipperlichtrelatie voordat ze er uiteindelijk mee ophielden. Greer vestigde zich vervolgens met durfkapitalist Peter Fenton, een man die lange tijd werd beschouwd als de 'vijand' van Dorsey.

6 Lily Cole en Jack Dorsey's relatie

Een van Vogue's topmodellen uit de jaren 2000, Lily Cole, is een andere prachtige jonge vrouw die een romantische band heeft met Dorsey. De twee waren naar verluidt samen van december 2012 tot juni 2013 en hoewel hun relatie van vrij korte duur was, konden de camera's niet stoppen met het maken van foto's van dit stel. Cole heeft een reeks modellenbekroningen verzameld en vertegenwoordigt topmerken Alexander McQueen, Chanel, Louis Vuitton en Jean Paul Gaultier.

5 Jack Dorsey en Nicole Lapin

Nicole Lapin is een prominent nieuwsanker dat CNBC, CNN en Bloomberg siert. Ze trok ook publiek tijdens haar tijd als financieel correspondent voor Morning Joe en The Today Show. Ze is toevallig ook een bestsellerauteur van de New York Times. Zij en Jack Dorsey waren romantisch met elkaar verbonden, maar slaagden erin om een rustige relatiestatus te behouden en met succes de camera's te vermijden tijdens hun tijd samen.

4 Flora Carter en Jack Dorsey

Zwempakmodel Flora Carter trok de aandacht van Jack Dorsey in juni 2021, toen camera's stroomden om foto's te maken van het gelukkige paar terwijl ze genoten van een middag in de zon op het strand in Miami. Ze gebruikten geen PDA, maar hun lichaamstaal suggereerde zeker dat ze een item waren. De exacte aard van hun relatie blijft geheim. Net zo snel als dit stel voor de camera's verscheen, glipten ze weg en werden ze nooit meer samen gezien.

3 Jack Dorsey en Sofiane Sylve

Jack Dorsey heeft enorm veel respect voor de discipline die nodig is om een professionele danser te zijn. Zijn relatie met Sofiane Sylve opende zijn ogen voor de danswereld en hij is nog steeds een groot bewonderaar en supporter van de kunsten. Dorsey is als volgt geciteerd: Ik heb veel geleerd van ballet, ik waardeer de coördinatie en de discipline. Iets simpels maken is heel moeilijk.” Sofiane was een hoofddanseres bij het San Francisco Ballet en ze betoverde Dorsey tijdens de eerste jaren van zijn succes.

2 Heeft Jack Dorsey kinderen?

Veel fans zijn benieuwd of Jack Dorsey ooit kinderen heeft verwekt en het korte antwoord is ja - een soort van.

Ondanks het feit dat hij zelf geen kinderen heeft, grapt Dorsey vaak over hoe hij eigenlijk twee kinderen heeft, Square en Twitter. Hij steekt duidelijk al zijn tijd en energie in het opgroeien van zijn 2 "baby's", en dat lijken de enige verplichtingen die hij in zijn leven wil hebben, althans voorlopig.

1 Jack Dorsey's mysterieuze vrouw in 2022

De geruchtenmolen berichtte over een mysterieuze vrouw die eerder dit jaar een gewaagde verschijning maakte met Jack Dorsey. De twee woonden het concert van Drake bij in WeHO, met Dorsey zoals gewoonlijk nonchalant gekleed en zijn langbenige mysterieuze date versierd in een mooie, pure jurk. Natuurlijk willen fans weten wie de schoonheid is die aan zijn zijde staat, maar voorlopig houdt Dorsey de mond vol over deze mysterieuze vrouw, waardoor fans zich afvragen hoe diep betrokken de twee misschien zijn…

Aanbevolen: