Wat is er echt gebeurd tussen Clare Crawley en Dale Moss?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Clare Crawley en Dale Moss?
Wat is er echt gebeurd tussen Clare Crawley en Dale Moss?
Anonim

Er zijn twee manieren om de populaire franchise te bekijken The Bachelor. We zouden kunnen zeggen dat de stellen die elkaar in de show ontmoeten en uiteindelijk getrouwd zijn, een once-in-a-lifetime sprookjesliefde hebben ervaren… of we kunnen zeggen dat iemand ontmoeten in een realityshow behoorlijk extreem lijkt. Als we ooit online dating hebben geprobeerd of een super ongemakkelijk diner hebben gehad, klinkt het misschien als een goede deal om een soulmate op tv te ontmoeten.

Er zijn talloze relaties uit The Bachelor voortgekomen, hoewel niet iedereen uiteindelijk door het gangpad is gelopen. Clare Crawley en Dale Moss zijn een gedenkwaardig realityshow-paar, omdat hun romance voorbij leek te zijn voordat het echt begon. Fans hebben gesproken over het uiteenvallen van Clare en Dale en aangezien ze nu echt lijken te zijn gedaan, zijn fans nieuwsgierig naar wat er echt is gebeurd tussen Clare Crawley en Dale Moss.

Waarom zijn Dale Moss en Clare Crawley uit elkaar gegaan?

Clare en Dale verloofden zich snel en People meldde dat het paar in september 2021 uit elkaar ging. Dit was hun tweede splitsing, aangezien ze oorspronkelijk hadden besloten uit elkaar te gaan in januari 2021.

Het klinkt alsof het Dale's beslissing was om het uit te maken met Clare.

Volgens Cosmopolitan deed Dale een "gezamenlijke verklaring" over de splitsing in januari 2021 en was Clare "verwoest". Een bron legde uit dat Dale de keuze had gemaakt om de relatie te beëindigen.

En Clare droeg haar hart op haar mouw toen ze haar fans vertelde dat ze niet wist dat Dale die verklaring zou uitbrengen. Clare legde uit: "Ik werd op de hoogte gebracht van een 'wederzijdse' verklaring op hetzelfde moment dat jullie dat allemaal waren, dus ik heb wat tijd nodig gehad om dit echt te verwerken. Als ik voor mezelf spreek, mijn bedoelingen met deze relatie zijn altijd heel duidelijk geweest, dus de waarheid is dat ik verpletterd ben. Dit was niet wat ik had verwacht of gehoopt en ik probeer dit nog steeds te verwerken."

Een bron zei dat Dale nog niet op een plek was om te trouwen, volgens People, dus het lijkt erop dat dat waarschijnlijk de reden was waarom hij het uitmaakte met Clare. De bron zei dat zijn gevoelens duidelijk waren gemaakt aan Clare, die nog steeds bij elkaar wilde blijven.

Hoewel het waar is dat sommige mensen een minnelijke breuk kunnen hebben en goede vrienden kunnen blijven en ze geen negatieve gevoelens voor elkaar hebben, lijkt dat hier niet het verhaal te zijn. Het lijkt erop dat Clare erg van streek was over de breuk. Us Weekly meldde dat Clare zei dat ze dacht dat Dale echt met haar wilde trouwen sinds hij haar had voorgesteld: "Ik geloofde iemand dat ze waren wie ze zeiden dat ze waren [en] dat ze zich zouden houden aan de beloften die ze doen als ze ga op één knie zitten.”

Het is zeker mogelijk dat deze breuk zo zwaar en pijnlijk aanvoelde omdat Clare niet eens een heel seizoen van The Bachelorette duurde. Hoewel elk seizoen in de franchise vaak eindigt met de "Rose Ceremony" en het belangrijkste castlid de persoon kiest met wie ze zich willen verloven, verliepen de dingen hier anders. Clare zei in de aflevering die in november 2020 werd uitgezonden dat ze van Dale hield en wist dat dat het was. Drukte meldde dat Chris Harrison aan de mannelijke deelnemers had uitgelegd dat ze in de show zouden blijven en dat er een nieuwe vrijgezellin zou zijn, die Tayshia Adams bleek te zijn. En Tayshia had ook geen geweldig einde: terwijl zij en Zac Clark verloofden, gingen ze uit elkaar in november 2021.

Hebben Dale en Clare contact gehad?

Er zijn veel geruchten geweest over Clare's seizoen van The Bachelorette en de grootste is dat Dale en Clare al contact hadden voorafgaand aan het filmen van seizoen 16. Volgens Distractify.com is dit iets waar fans over begonnen te praten.

Volgens Raffinaderij 29 zei Clare dat ze Dale had opgezocht op sociale media voordat ze hem ontmoette op de realityshow en dat ze de band 'opgebouwd' die ze hoopte dat ze zouden hebben. Ze zei echter dat ze vreemden waren en zei: 'Niet een beetje. Geen enkel woord. Ik zweer het op het graf van mijn vader."

RealitySteve twitterde dat Dale en Clare al contact hadden kunnen hebben: "Maar Clare is in zekere zin zeker verder gegaan met Dale, we hebben geen bevestiging dat ze het voor de show hadden, maar we nemen aan dat ze dat waren, en haar verhaal zal worden getoond wanneer het seizoen in september wordt uitgezonden. Dat is waar we ons nu bevinden. Zal updaten zodra ik meer hoor."

Hoewel het lijkt alsof Clare Crawley super overstuur was na haar breuk, lijkt ze nu in orde te zijn. Ze is de mede-eigenaar van de Sacramento, Californië kapsalon Elon en heeft actief gepost over haar Instagram-partnerschappen.

Aanbevolen: