Chrissy Teigen wordt nog steeds getrolld terwijl ze onthult dat Ariana Grande op 'The Voice' 'onhandig' is

Chrissy Teigen wordt nog steeds getrolld terwijl ze onthult dat Ariana Grande op 'The Voice' 'onhandig' is
Chrissy Teigen wordt nog steeds getrolld terwijl ze onthult dat Ariana Grande op 'The Voice' 'onhandig' is
Anonim

Het wordt een ongemakkelijk seizoen van The Voice in het huishouden van Teigen-Legend!

Hoewel de tienvoudig Grammy-winnende muzieklegende John Legend dit jaar is teruggekeerd naar The Voice als coach, weet zijn vrouw Chrissy Teigen niet zo zeker of ze gaat om zijn team te ondersteunen.

Teigen, die na een tumultueus jaar de beslissing heeft genomen om nuchter te worden, lijkt haar loyaliteit in verschillende richtingen te laten trekken, aangezien Ariana Grande dit seizoen haar debuut maakte op de iconische rode draaistoelen. De kleine popster voegt zich bij Legend en collega-muzieksupersterren Kelly Clarkson en Blake Shelton als juryleden in de talentencompetitie op televisie.

In een post op haar Instagram-verhaal vertelde Teigen haar meer dan 35 miljoen volgers dat de komst van Grande bij het team de dingen thuis een beetje meer dan ongemakkelijk heeft gemaakt.

"Vandaag is een beetje een grappige dag, want het is de première van The Voice en John weet absoluut dat dit huis alleen naar Ariana Grande luistert", onthulde de kookboekauteur. "Dus stel je voor hoe ongemakkelijk het is voor John om in dit Ariana Grande-huishouden te wonen en hem te moeten zijn."

Misschien voelde ze een reactie dat ze een andere rechter zou kiezen om voor haar man te steunen, legde de 35-jarige moeder van twee verder uit.

"Ik ben niet naar een van de opnames geweest. Ik heb geen idee wie wie is en wat wat is, dus ik ga met jullie meekijken en ik zal onbevooroordeeld zijn en ook mijn man steunen ?" zei ze, de laatste zin als een vraag stellend.

Maar ondanks haar nonchalante geklets online, lijkt het erop dat het publiek nog niet klaar is om de media-persoonlijkheid te vergeven, die onlangs terugkeerde naar sociale media na het pestschandaal van dit jaar.

In een reactie op de aankondiging van Teigen op Twitter hebben veel critici besloten dat niet de aanwezigheid van Grande in de show, maar haar voortdurende sociale commentaar ongemakkelijk was.

"Waarom, heeft Chrissy haar ook een DM gestuurd met Ariana om zelfmoord te plegen?" vroeg een criticus, verwijzend naar het Courtney Stodden-schandaal.

"Proberen om Chrissy Teigen op internet te reanimeren is wat echt ongemakkelijk is…", schreef een scepticus.

"Is ze nu niet geannuleerd volgens de Twitter-goden?" vroeg een ander.

Teigen was eerder "geannuleerd" door sociale media in het algemeen, na onthullingen van ernstig online pesten, resulterend in vetes met meerdere beroemdheden.

Zoals altijd lijken annuleringen van beroemdheden niet lang te duren, met het model dat onlangs de krantenkoppen haalde voor onderwerpen die zo ver reikt als abortus, en het verwijderen van vet van haar gezicht.

Maar het lijkt erop dat mensen deze keer willen dat Teigen stil blijft.

Een Twitter-gebruiker maakte grapjes over de situatie en zei: "Sinds Chrissy Teigen is geannuleerd, krijgt ze meer publiciteit dan ooit tevoren. Ik wil in de eerste plaats worden geannuleerd!" terwijl een ander gewoon vraagt om "nooit meer nieuws van Chrissy Teigen."

Aanbevolen: