Mark Cuban dreigde dit optreden te verlaten nadat hem $30, 000 per aflevering werd aangeboden

Inhoudsopgave:

Mark Cuban dreigde dit optreden te verlaten nadat hem $30, 000 per aflevering werd aangeboden
Mark Cuban dreigde dit optreden te verlaten nadat hem $30, 000 per aflevering werd aangeboden
Anonim

Natuurlijk heeft Mark Cuban tegenwoordig een nettowaarde van $ 4,4 miljard, maar succes was niet altijd een garantie.

In feite werkte hij al vroeg als barman en werd hij al na een jaar ontslagen uit softwarejobs.

Voordat hij groot werd met MicroSolutions, had hij niet eens genoeg geld om een bankrekening te openen.

Het zou allemaal veranderen voor Cubaan zodra hij de technische wereld betrad, maar ondanks al het succes werd hij nog steeds afgekeurd door de wereld van Hollywood, vanwege zijn gedurfde manieren en openhartigheid.

Hij had financieel de macht, maar het was niet gemakkelijk om in een tv-show te komen. De eerste glimp die fans van Cuban kregen, was zelfs op 'Entourage', toen hij de rol van zichzelf speelde.

Er was eens, zelfs de ABC-hitshow 'Shark Tank' aarzelde om hem aan boord te nemen. Na een moeilijk eerste seizoen had het programma iets groots nodig. Gelukkig heroverwogen ze en Cuban bloeide op de show, en hij blijft dit verschillende seizoenen doen.

Het had echter heel anders kunnen zijn, in werkelijkheid… Dankzij gelekte e-mails werd de reactie van Cuban op een bepaald aanbod onthuld, en laten we zeggen dat hij niet al te blij was.

Laten we eens kijken naar het aanbod en zijn weg om in de show te komen, die vol hobbels was.

Cuban had minder dan $200 voordat hij de technische wereld betrad

Voordat de miljarden binnenkwamen, gaf Cuban samen met CNBC toe dat hij amper $ 200 op zijn naam had staan, wat betekende dat het openen van een bankrekening een taak op zich was.

"Toen ik blut was en op de bank sliep, kon ik geen bankrekening openen. Je moest 200 dollar hebben. Je had dit nodig, je had dat nodig. Ze gaven me er geen, " zei Cubaans.

Mark werd door zijn familie aangemoedigd om op veilig te spelen en een normale baan te hebben, zoals tapijt leggen… Hij had echter andere dingen in gedachten, computers.

"Toen ik een van mijn eerste banen na school kreeg met technologie, dacht ik, wacht, ik vind dit geweldig. Ik heb mezelf het programma aangeleerd, ik zou zeven uur, acht uur kunnen gaan zonder pauze te nemen Ik dacht dat het 10 minuten was omdat ik me zo hard en zo opgewonden aan het concentreren was en er echt van hield. En toen realiseerde ik me dat ik heel, heel goed kan zijn in technologie."

Hij keek nooit achterom en hij zou gedijen, later de Mavs kopen en een bekende naam over de hele wereld worden.

Als het gaat om zijn reality-tv-carrière, blijkt dat het niet bepaald gemakkelijk was.

Op 'Shark Tank' komen was niet gemakkelijk

Gezien zijn waarde en persoonlijkheid, lijken ' Shark Tank' en Mark Cuban de perfecte match.

Maar, gaf Cuban toe, dat was in het begin niet het geval. De show moest een duwtje in de rug krijgen, want in het begin aarzelden ze om Mark mee te nemen. Met lage kijkcijfers in het eerste seizoen, hadden ze een verandering nodig, en gelukkig kwam die in de vorm van Mark Cuban.

Cuban was niet alleen geëvolueerd tijdens zijn tijd in de show, maar hij geeft ook toe dat de show ook veel opgroeide: "Toen ik voor het eerst als gast kwam, waren er scheetkaarsen en patches met lichtjes je doet je spijkerbroek aan", zei Cuban. "De ondernemers probeerden het, maar ze waren dom. We zijn geëvolueerd naar het vinden van bedrijven die impact hebben."

Cuban is erg trots op zijn rol in de show en in werkelijkheid is hij vaak de meest gewilde haai.

Geloof het of niet, die gewilde haai verliet bijna de show vanwege slechte onderhandelingen van Sony.

Cuban werd beledigd door hun aanbod

Gehackte e-mails werden vrijgegeven aan het publiek, een van hen toonde een interactie tussen Sony en Cuban, werkend aan een nieuwe 'Haaientank'-deal. Het lijkt erop dat Cubaan de spot dreef met het eerste aanbod, dat in het bereik van $ 30.000 per aflevering lag.

Cuban schreef: "Serieus? geen kans… dit is meer dan een belediging en het laat zien dat niemand geeft om de investeringen die ik heb gedaan of de ondernemers."

Op echte Cubes-achtige wijze toonde hij geen berouw toen de e-mails lekten, en beweerde dat het niets was dat hij niet tegen het publiek zou zeggen.

"Het is niets dat ik niet in het openbaar zou hebben gezegd."

"Als ze willen dat ik 'goede televisie' blijf maken en investeringen doe die ik graag doe, maar die ik anders niet zou hebben gedaan of voor mij niet toegankelijk zou zijn geweest, dan is het een beslissing die ze moeten nemen maken. En als we niet tot een oplossing komen, verlaat ik de show."

Gelukkig is het allemaal gelukt.

Aanbevolen: