Heeft Nickelodeon Jennette McCurdy $300.000 aangeboden om een NDA te ondertekenen?

Inhoudsopgave:

Heeft Nickelodeon Jennette McCurdy $300.000 aangeboden om een NDA te ondertekenen?
Heeft Nickelodeon Jennette McCurdy $300.000 aangeboden om een NDA te ondertekenen?
Anonim

Nickelodeon is al lang een van de meest populaire netwerken op tv, en dat is allemaal te danken aan het hebben van uitstekende shows. Het netwerk was ook het startpunt voor een aantal jonge sterren, waaronder Jennette McCurdy.

McCurdy en andere vorm van Nickelodeon-sterren zijn openhartig over het grommen op het netwerk, en hoewel sommigen goede dingen te zeggen hebben over hun tijd daar, was het verhaal van McCurdy allesbehalve positief. Ze heeft enkele in het oog springende details gegeven over haar tijd op Nickelodeon, en recente verhalen waren schokkend voor fans om te lezen.

Laten we eens kijken naar wat Jennette McCurdy onlangs heeft gezegd over haar dagen dat ze bij Nickelodeon werkte.

Jenette McCurdy was een enorme Nickelodeon-ster

Als je het leuk vond om naar Nickelodeon-shows te kijken in de jaren 2000, dan heb je waarschijnlijk de voormalige actrice Jennette McCurdy mensen aan het lachen zien maken op het netwerk.

Na de eerste helft van de jaren 2000 verschillende film- en televisierollen te hebben gespeeld, keerde het eindelijk voor de jonge ster toen ze werd gecast als Sam Puckett op iCarly.

iCarly blijft een van de grootste shows in de geschiedenis van Nickelodeon en het hielp McCurdy een begrip te worden. Het succes van de show bood tal van mogelijkheden, waaronder een spin-off.

Sam & Cat was de volgende grote hoofdrol van McCurdy op Nickelodeon, en ze speelde naast Ariana Grande in de hoofdrol. Hoewel het niet zo populair was als iCarly, was het op zichzelf nog steeds succesvol.

Zoals fans zagen, begon McCurdy zich langzaam terug te trekken van het nemen van belangrijke acteerrollen. Uiteindelijk leek ze helemaal van het grote en kleine scherm te verdwijnen, wat als een verrassing kwam voor mensen die eraan gewend waren geraakt haar te zien optreden.

Je zou kunnen denken dat het fantastisch zou zijn om op jonge leeftijd zo'n succes te hebben, maar McCurdy is open geweest over haar ervaringen in Hollywood, en sindsdien is ze er vandoor gegaan.

McCurdy liep weg uit Hollywood

Jenette McCurdy's openhartigheid over haar carrière was voor velen schokkend. Ze heeft geen klappen gekregen met haar verhalen en ze heeft enig inzicht gegeven in hoe het echt was voor haar om op te groeien in entertainment.

"Mijn hele jeugd en adolescentie werden erg uitgebuit. Het geeft mijn zenuwstelsel nog steeds een reactie om het te zeggen. Er waren gevallen waarin mensen de beste bedoelingen hadden en misschien niet wisten wat ze aan het doen waren. En ook gevallen waar ze deden - ze wisten precies wat ze deden, "zei de voormalige actrice.

Op tv zijn was niet gemakkelijk voor de jonge ster, en om de zaken nog ingewikkelder te maken, had ze een verbroken relatie met haar moeder, die de drijvende kracht was achter haar tijd in Hollywood.

In een fragment uit haar boek dat werd gedeeld met EW, onthulde McCurdy dat ze lang voordat haar carrière voorbij was, wilde stoppen met acteren. Dit veroorzaakte echter wat problemen met haar moeder.

"'Je kunt niet stoppen!' snikt ze. 'Dit was onze kans! Dit was ouuuuur chaaaaance!"

Ze bonkt op het stuur en raakt per ongeluk de claxon. Mascara druppelt over haar wangen. Ze is hysterisch, zoals ik bij de Hollywood Homicide-auditie was. Haar hysterie beangstigt me en eist dat er voor gezorgd wordt', luidt de uitzondering.

Dit is slechts een greep uit wat onlangs aan het licht is gekomen. McCurdy heeft ook enkele duistere incidenten aangeroerd die jaren geleden plaatsvonden.

Haar recente beschuldigingen

Volgens Yahoo zou "een niet nader genoemde man, ook wel "de Schepper" genoemd, McCurdy onder druk hebben gezet om te drinken terwijl hij minderjarig was, en haar massages gegeven. Hoewel "de Schepper" niet in het boek wordt genoemd, was iCarly berucht het geesteskind van Dan Schneider, die voorafgaand aan zijn vertrek uit Nickelodeon in 2018 door ViacomCBS werd onderzocht."

De nieuwe onthullingen houden daar niet op. "McCurdy heeft andere incidenten op het netwerk gedetailleerd beschreven, waaronder hoe ze zich schaamde omdat ze in een bikini werd afgebeeld tijdens een garderobe-aanpassing", vervolgt de site.

Bovendien stelt McCurdy ook dat ze $300.000 heeft gekregen van het netwerk om nooit publiekelijk over haar ervaring te spreken.

Dit is een ongelooflijk rommelige situatie, en het opent zeker een gesprek over wat er echt gebeurt op de set van kindershows. Het is een publiek geheim dat mannelijke kindersterren misbruik in de industrie hebben doorstaan, hoewel de meesten terughoudend waren om over hun ervaring te vertellen.

McCurdy gaat echter voor de halsader, wat anderen ertoe kan aanzetten naar voren te komen en hun verhalen te delen.

Jennette McCurdy is misschien geen actrice meer die in de schijnwerpers staat, maar haar boek heeft haar naam zeker op het puntje van de tong gebracht.

Aanbevolen: