Real Life 'Mission Impossible' Tom Cruise landde zijn helikopter in de achtertuin van een willekeurige familie

Inhoudsopgave:

Real Life 'Mission Impossible' Tom Cruise landde zijn helikopter in de achtertuin van een willekeurige familie
Real Life 'Mission Impossible' Tom Cruise landde zijn helikopter in de achtertuin van een willekeurige familie
Anonim

Tom Cruise deed de ultieme missie onmogelijke stunt toen hij zijn helikopter landde in de achtertuin van een willekeurige familie.

Stel je voor dat je wakker wordt met Tom Cruise die op je achterdeur klopt met de vraag of je een ritje in zijn helikopter wilt. Geen informele dinsdag voor de familie Webb.

De acteur filmt de nieuwste Mission: Impossible-film en had een plek nodig om zijn helikopter te laten landen omdat het dichtstbijzijnde vliegveld gesloten was.

Alison Webb werd gevraagd of haar veld in het nabijgelegen Warwickshire kon worden gebruikt om een helikopter te landen voor een niet nader genoemde "VIP die te laat kwam", vertelde ze aan BBC News.

De niet nader genoemde zeer belangrijke persoon was niemand minder dan Cruise zelf.

"Ik dacht dat het wel cool zou zijn voor de kinderen om de helikopter in de tuin te zien landen," zei Webb. "Hij [Tom Cruise] kwam in feite aan en stapte uit en het was van, wauw." Webb zei dat Cruise onmiddellijk naar haar kinderen liep en ze "elleboogstootte" om hallo te zeggen en hen te bedanken. "Toen zei hij dat als de kinderen dat wilden, ze met de helikopter naar boven konden gaan", zei ze. "Het bleek een ongelooflijke dag te zijn", voegde Webb eraan toe. "Het was surrealistisch, ik kan nu nog steeds niet geloven dat het is gebeurd."

Tom Cruise houdt van de fans

Niemand bij zijn volle verstand zou dat aanbod afslaan! Tom Cruise landt niet elke dag in je achtertuin.

Cruise heeft veel tijd in Europa doorgebracht sinds Mission: Impossible in februari 2020 werd stilgelegd tijdens het filmen in Italië. De opnames werden later dat jaar in september hervat en in december verhuisden ze naar Londen.

De film zou in première gaan in november 2021, maar is nu verschoven naar 27 mei 2022.

Fans hebben Cruise vaak gezien tijdens zijn tijd in Europa. Inwoners van Birmingham hebben de acteur zien filmen in hun plaatselijke winkelcentrum. Hij werd afgelopen weekend ook betrapt in een lokaal Indiaas restaurant.

Na naar verluidt twee chicken tikka masala-gerechten bij Asha's te hebben besteld, "begon de lokale bevolking hem "Two Tikkas Tom" te noemen. "100%" hem. Hij kwam met een groep van vijf en bestelde gerechten om te delen - en bestelde vervolgens seconden, zei Farooqu. Het restaurant plaatste ook foto's van Cruise met medewerkers op Facebook."

Cruise werd een meme van dit bericht

Is hij de koning van Chicken Tikka Masala!

Tom Cruise-fans bidden dat hun achtertuin de volgende landingsbaan van de acteurs is. Vingers gekruist!

Aanbevolen: