Tom Cruise moet het werken met 'Mission Impossible' co-ster Hayley Atwell na hun splitsing doorstaan

Tom Cruise moet het werken met 'Mission Impossible' co-ster Hayley Atwell na hun splitsing doorstaan
Tom Cruise moet het werken met 'Mission Impossible' co-ster Hayley Atwell na hun splitsing doorstaan
Anonim

Tom Cruise heeft de opnames voor de komende Mission Impossible 7 nog steeds niet afgerond, wat betekent dat hij zal blijven werken met zijn co-ster Hayley Atwell tot de productie later dit jaar eindigt.

De actiester is naar verluidt eerder deze maand uit Atwell gesplitst, en bronnen beweren nu dat hoewel er geen kwaad bloed zit tussen de twee, het heel goed ongemakkelijk kan worden tussen hen naarmate het filmen vordert.

Voordat de nieuwste aflevering van de franchise zelfs maar kon eindigen, genoten Cruise en Atwell naar verluidt van een kortstondige romance - en nu zijn ze gedwongen om samen te blijven werken omdat er nog genoeg scènes zijn om samen te filmen.

Een bron voor The Sun gutste: "Het is een zeer intense periode geweest om samen te filmen. Ze konden het echt goed met elkaar vinden - en het zijn duidelijk allebei erg knappe Hollywood-sterren, dus het zorgde voor een goede match."

Vermoedelijk kozen Cruise en Atwell ervoor om niets meer dan vrienden te blijven, maar een insider voegt eraan toe dat dit de kans niet moet uitsluiten dat het ongemakkelijk wordt tussen het paar.

Sinds de opnames voor MI:7 zijn begonnen, heeft de vader van drie kinderen tientallen krantenkoppen gehaald, waaronder de diefstal van zijn BMW en zijn kostbare bagage en persoonlijke bezittingen.

Er werd beweerd dat de dieven een scanner hadden gebruikt om verbinding te maken met de contactsleutel van de auto terwijl deze buiten het Grand Hotel in Birmingham geparkeerd stond - vlakbij waar de Hollywood-acteur scènes had opgenomen voor MI:7.

"Tom was rondgereden in de auto terwijl hij in Birmingham was en sommige van zijn bagage en bezittingen zaten erin toen hij werd meegenomen", vervolgde een bron tegen The Sun.

Het is sindsdien door de politie teruggevonden omdat het was uitgerust met een elektronisch volgapparaat, maar alles erin was verdwenen.

"Het is een enorme schande voor het beveiligingsteam en de man die erin had gereden was gek, maar niet zo gek als Tom!"

Aanbevolen: