Wie is de woordvoerder van Allstate Insurance en waarom is hij beroemd?

Inhoudsopgave:

Wie is de woordvoerder van Allstate Insurance en waarom is hij beroemd?
Wie is de woordvoerder van Allstate Insurance en waarom is hij beroemd?
Anonim

Als je 'beroemdheid' en 'verzekering' in dezelfde zin hoort, roept dat vaak de gedachten op van beroemdheden die hun lichaamsdelen hebben verzekerd. Mariah Carey zou bijvoorbeeld naar verluidt een mooi paar voor veel geld hebben verzekerd.

Maar er zijn andere beroemdheden die om heel verschillende redenen verbonden zijn met de verzekeringssector. Wie wist dat er een dag zou zijn waarop woordvoerders van verzekeringen beroemd werden, toch? Maar het is gebeurd, te beginnen met de nieuwe (en verbeterde?) Jake van State Farm, met tal van andere gewone mensen en acteurs die bekendheid verwierven voor hun auto, huis en andere verzekeringsplekken.

Maar wie is de acteur die al bijna twintig jaar het gezicht en de stem van Allstate is?

Dat zou niemand minder zijn dan Dennis Haysbert. Maar wie is hij, en waarom is hij beroemd, buiten het voor de hand liggende Allstate-optreden?

Wie is de man in de Allstate-commercials?

Interessant is dat, terwijl acteurs als Jake van State Farm de aandacht trekken van tv-kijkers vanwege hun schijnbaar onverklaarbare roem, mensen niet hetzelfde denken over Dennis Haysbert.

Het kan zijn dat Haysbert al in de branche zat lang voordat hij samenwerkte met Allstate en zijn kalme, koele en verzamelde verhaal begon over allerlei soorten verzekeringstragedies.

Zijn carrière begon helemaal in 1978 en Haysbert was oorspronkelijk een tv-acteur.

Waar heeft Dennis Haysbert in gehandeld?

Dennis Haysberts cv bevat alles van 'Laverne &Shirley' (wat?!) tot 'The Young and the Restless' tot geanimeerde specials zoals 'Superman: The Animated Series' en 'Justice League'.

Interessant is dat Dennis in zijn tijd ook talloze politieagenten heeft gespeeld, wat verwarrend logisch is gezien zijn gezaghebbende stem. Hij sprak zelfs General Hologram uit in 'Wreck-It Ralph'!

Meer recentelijk was Haysbert te zien in 'Lucifer', waarin hij natuurlijk God zelf portretteert.

En hoewel hij bezig blijft met Allstate, die sinds 2003 in hun commercials te zien is, heeft Dennis momenteel ook een handvol films in postproductie. En hij heeft dit jaar nog een ander geanimeerd personage ingesproken (in 'Masters of the Universe: Revelation').

Wat doet Dennis Haysbert nu?

Haysbert lijkt niet snel te zullen stoppen met werken met Allstate, vooral niet na zoveel indrukwekkend lucratieve jaren. Bronnen suggereren dat de acteur ongeveer $ 3 tot $ 4 miljoen per jaar verdient, in plaats van betaald te worden per commercial, en dat heeft duidelijk geholpen om zijn inkomsten uit acteren in andere optredens rond te krijgen.

In feite is Dennis Haysbert naar verluidt ongeveer $ 20 miljoen waard, en hij zal blijven verdienen aan Allstate. Hoewel fans hem niet in andere commercials zullen zien; een exclusiviteitsclausule bindt hem waarschijnlijk om de goede handen van het bedrijf te zijn zolang zijn contract duurt, of daarna.

Aanbevolen: